vi var på sommerferie i uge 30. 2 voksne og 2 teenagere. Lejligheden var stor, ren og pæn. Personalet i receptionen var venlige og hjælpsomme. Der var en dejlig pool og mange gode sportsfaciliteter,... Voir plus
Lisez les avis des autres
Skagen Strand Feriecenter i Hulsig. Ikke 4 stjerner, men 3 små stjerner. Støjende håndværkere nogle af dagene fra 9 - 16. Koldt upersonligt og slidt. Bærer præg af udlejning. Ukomfortable møbler bo... Voir plus
Allerede inden vores ophold startede, havde jeg et par forespørgsler på mail som straks blev besvaret. Vel ankommet blev vi venligt modtaget i receptionen med råd og vejledning. Huset (nr.35) var p... Voir plus
Vi bookede et feriehus ved Skagen Strand gennem arbejdet for torsdag-mandag. Da vi ankom, måtte vi straks lufte ud, fordi huset lugtede meget vådt og indelukket. Opvaskemaskinen skulle vi selv tømme... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Hotel Skagen Strand er et hotel- og feriecenter, der ligger 12 km syd for Skagen by. Leder du efter afslapning, skønne strande, sjov for dine børn og et område med masser af kultur og charme? Ja, så kan du roligt bestille dit ophold her på vores feriecenter i Skagen.
Coordonnées de contact
Tranevej 108, 9990, Skagen, Danemark
- marketing@skagenstrand.dk
- www.skagenstrand.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 50 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Skuffende. Ikke 4 stjerner, men en lille 3'er.
Skagen Strand Feriecenter i Hulsig.
Ikke 4 stjerner, men 3 små stjerner. Støjende håndværkere nogle af dagene fra 9 - 16. Koldt upersonligt og slidt. Bærer præg af udlejning. Ukomfortable møbler bortset fra sengene. Kun 4 små el ovne i underetagen, som ikke kan opvarme hele huset hele året rundt. Ingen hynder til solsenge og stole. El kedlen eksploderede. Parkering foregår på græsset eller i stenene, som danner pytter ved stor mængde regn.
Lidt skuffende oplevelse
Lidt skuffende oplevelse. Lever ikke op til forventningerne ift. hjemmesiden. Generelt er hele stedet meget nedslidt. Hytterne trænger gevaldigt til en renovering og måske et ekstra toilet i hytter til 7-personer. Køkkenet er også ret småt.
Vi havde bestilt en barneseng, men der fulgte ingen madras med (receptionen fortalte at det gjorde der som udgangspunkt ikke), så vores datter måtte sove på en sammenfoldet dyne. Dog fandt de en madras til os på dag 3. Den burde dog altid følge med idet bunden er lavet af plastic, belagt med 2 mm skum.
Badelandet lyver lidt i titlen. Det er ét bassin og en rutchebane.
Generelt er stedet ikke ret spændende for børn under 3 år. Ikke helt prisen værd, men god beliggenhed ift. at cykle til Skagen.

Réponse de Skagen Strand Resort
Fantastisk sted med en skøn…
Fantastisk sted med en skøn beliggenhed! Området er skønt tæt på strand, tog, by, skov m.m. Lige noget for både børn og voksne. Personalet er super søde og hjælpsomme!
Super hyggeligt feriested
Super hyggeligt feriested, med en masse forskellige aktiviteter.

Réponse de Skagen Strand Resort
Ikke tilfreds og vil ikke anbefale
Da vi ankom virkede vandhanen ikke og håndklæde varmern var knækket vi får så tilsendt en regning for de ting som vi ikke har ødelagt de udnytter ens penge og inde ved pool området var gulvet mega ulækkert og alt i hytten altså bestik og glas de var mega ulækre og der var alt muligt mad i opvaskeren
Vildt god service
Vildt god service, imødekommende mennesker i receptionen, alt i huset var i orden, rent og enkelt.
Absolut value for money - mine allerseneste anbefalinger ☀️👍🏻🙏😊

Réponse de Skagen Strand Resort
Vi har haft et dejligt ophold
Vi har haft et dejligt ophold, på 3 nætter, aldrig har vi boet i et så dejligt og fint hus, vi var helt overvældet.
Det ene minus, var at restauranten var lukket mens vi var der, da vi var på cykel, og der var 8 km til Ålbæk, og 12 til Skagen, men det rettede vi op på, ved at købe ind til aftensmad, vi fik mange cykelture i området, var også på grenen, i en strid blæst, et dejligt ophold, kommer gerne igen

Réponse de Skagen Strand Resort
Fine forhold - men havnet midt i en hel dynge lejrskoler
Fine faciliteter og god service, MEN vi får under check-in at vide at der er lejrskoler på feriecentret. En oplysning man godt ville have haft forinden, så man kunne aflyse eller udskyde sit ophold. Mage til støj og ignorance skal man lede længe efter. Høj musik, fyldte affaldsposer smidt på parkeringspladsen & unger der render rundt om husene og egentlig invaderer sit privatliv på terrassen. Sidst men ikke mindst, så bliver der banket på døre og vinduer sent om aftenen.
Jeg vil på det klareste anbefale, at man forhører sig, om der er lejrskoler på feriecentret, inden man booker sit ophold.
Fine værelser
Fine værelser
restaurant Var rigtig go dog var morgenmaden ikke
At baren lukker kl 23 var virkelig under standard af et 4 stjernet hotel
Ville man have en aften drik efter 23 var man tvunget til at tage ind til Skagen
Bookede fire overnatninger hos Skagen…
Bookede fire overnatninger hos Skagen strand og hotel, syntes ikke vi fik fuld valuta for de 6500kr.
Den indendørs pool var meget kold. Og der var håndværker der stod og hamrede gulv op inden ved siden af, så man kunne knap nok snakke sammen.
Hytten var fuld med myre og ørentvistere i skabe og senge. Der var intet “luksus” over deres hytter.
Beklager men der kommer vi ikke igen ...

Réponse de Skagen Strand Resort
Vi har været på en lille ferie i Skagen…
Dejlige dage på Skagen Strand Feriecenter.
Vi har været på en lille ferie i Skagen og har boet på Skagen Strand Feriecenter. Vi ankom mandag den 9. september og blev modtaget af en særdeles sød og venlig medarbejder, der sørgede for, at vores ferie fik den allerbedste start. Den lejlighed vi fik var ren og pæn, hyggelig og med dejlige omgivelser. Vi kan ikke sætte en finger på noget. Vi havde nogle dejlige dage, og vi kommer gerne tilbage, og vil anbefale Skagen Strand til andre. I øvrigt har stedet et smart "morgenmad-system", som vi benyttede os af hver dag og nød fantastisk dejligt morgenbrød.

Vinterferie 2019
Jeg ankom midt i vinterferien med mine 3 børn på 11, 15 og 17 år til en super fin og meget ren lejlighed. Vi havde en spisestuestol med løse ben. Jeg sagde det i receptionen, og i løbet af en halv time var den lavet. Det samme med et rullegardin. Det blev udskiftet. Vi kommer helt sikkert igen! Kun +++++ herfra. Og så ligger det fantastisk i forhold til stranden, div. seværdigheder samt Skagen.

Réponse de Skagen Strand Resort
lækkert sted, alle pengene værd!
Vi er lige kommet hjem fra en dejlig ferie på Skagen strand! Søde receptionister og smilende personale. Husene har fin inventar og var god størrelse og der var rent og pænt.
Legepladser, minigolf og ude områder er fornyet til UG og ungerne elsker det. Restauranten på stedet laver rigtig lækker mad og steger bøffen lige som den skal være og til fornuftige priser i forhold til det man får!
Feriecentret ligger rigtig centralt i forhold til at køre ud og opleve ting uden at man bruger al tiden på kørsel :)
Vi kommer helt sikkert igen!

Middel
Børnene synes det er et sjovt sted at være.
Vandet i svømmehallen var alt for kold sammenlignet med tidligere gange.
Personalet i receptionen virkede sur/mut, der var ikke meget smil over dem.
Rengøringen er alt for dyr.

Réponse de Skagen Strand Resort
Har nu været her i en overnatning
Har nu været her i en overnatning. Startede fint og dejligt sted, men her til morgen tilter det noget. Det bestilte morgenbrød var gået tabt, store hårboller i brusekabinen og ikke noget varmt vand. To overnatninger tilbage, nu må vi se hvordan det går...
Rigtig god påske
Rigtig god påske på Skagen Strand Hotel - ej første nok heller ikke sidste gang vi besøger stedet.
Online booking er som det skal være - flinkt personale og dejlige omgivelser.
Hus fyldt med mug og skimmelsvamp
Umiddelbart der det jo et dejligt sted, men desværre var vores hus præget af mug og svamp.
Da vi henvendte os i receptionen omkring problemet, skete der ingenting. Efter en dags tid spurgte jeg igen om de ville kigge på det eller flytte os til et andet hus, men jeg fik bare et flabet svar om at rengøringen havde haft travlt.
Tredje gang jeg henvendte mig, sagde de, at jeg jo ikke kunne være sikker på det var skimmelsvamp og de ikke havde tid til at gøre noget ved det på grund af for mange gæster.
Da jeg tjekkede ud, nævnte jeg det igen. Her lagde jeg ikke skjul på min utilfredshed med deres håndtering af problemet. I stedet for at være i mødekommende og undskylde, blev de meget vrede og sagde igen, at jeg ikke kunne vide om det var skimmelsvamp eller almindelig mug - uden de havde set det.
Så tænkt dig om før du bestiller et ophold her. Deres evne til at håndtere problemer er voldsomt ringe.
L’expérience Trustpilot