vi var på sommerferie i uge 30. 2 voksne og 2 teenagere. Lejligheden var stor, ren og pæn. Personalet i receptionen var venlige og hjælpsomme. Der var en dejlig pool og mange gode sportsfaciliteter,... Voir plus
Lisez les avis des autres
Skagen Strand Feriecenter i Hulsig. Ikke 4 stjerner, men 3 små stjerner. Støjende håndværkere nogle af dagene fra 9 - 16. Koldt upersonligt og slidt. Bærer præg af udlejning. Ukomfortable møbler bo... Voir plus
Allerede inden vores ophold startede, havde jeg et par forespørgsler på mail som straks blev besvaret. Vel ankommet blev vi venligt modtaget i receptionen med råd og vejledning. Huset (nr.35) var p... Voir plus
Vi bookede et feriehus ved Skagen Strand gennem arbejdet for torsdag-mandag. Da vi ankom, måtte vi straks lufte ud, fordi huset lugtede meget vådt og indelukket. Opvaskemaskinen skulle vi selv tømme... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Hotel Skagen Strand er et hotel- og feriecenter, der ligger 12 km syd for Skagen by. Leder du efter afslapning, skønne strande, sjov for dine børn og et område med masser af kultur og charme? Ja, så kan du roligt bestille dit ophold her på vores feriecenter i Skagen.
Coordonnées de contact
Tranevej 108, 9990, Skagen, Danemark
- marketing@skagenstrand.dk
- www.skagenstrand.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 50 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Bookingsystem under al kritik
I forbindelse med booking af ferie er der først intet ledigt på valgte dato, men efterfølgende går en booking igennem - derfor er vi ekstra forsigtige med at tjekke, om det er rette dato! Da bestillingen er gennemført, er det med forkerte datoer!!! (Se også tidligere trustpilot anmeldelse der nok har oplevet lignende - men tror det er hans egen fejl!)
Pengene er hævet ved bestilling!
Ved telefonisk kontakt får jeg at vide, at intet er ledigt i den ønskede periode, og pengene kun kan gives retur ved lægeerklæring! Der tilbydes, at der evt kan findes en "andenrangslejlighed" til os, med ringere tv og uden opvaskemaskine - difference i prisen kan IKKE refunderes! Vi siger selvfølgelig ja tak, så vi i det mindste kan komme afsted!
Efterfølgende forsøger jeg igen at booke på deres egen side, i den periode der ikke er noget ledigt, og jeg når 4 ud af 6 gange til betalingen - 2 af gangene meldes der fejl i reservationsnummeret - dvs. jeg kunne have gentaget fejlen endnu 4 gange - så det var næppe en éngangs-fejl!
Dårlig oplevelse hvor man føler sig fuppet til at tabe både ferie og penge! Dog et lille plaster på såret at der blev fundet ringere alternativ!
Meget useriøs service
Jeg kom ved en fejl til at bestille en ferie med forkert dato. De havde så ikke noget de dage vi havde brug for, så jeg anullerede bestillingen.
For det første så trak de pengene samme dag som jeg bestilte (bestillingsdato var over en måned fremme). Dette er ikke lovligt i henhold til lovgivningen.
For det andet har jeg her 10 dage efter stadig ikke fået pengene tilbage. Dette til trods for jeg mailede til dem, hvilket jeg ikke fik svar på. Så ringede jeg også til dem, men det har åbenbart heller ikke hjulpet. Nu har jeg så skrevet igen i dag i håbet om jeg kan få pengene retur inden vi skal på ferie.

Igen og igen ....
Vinterferie i de dejlige huse hos Skagen Strand. Altid velholdte og super gode, uanset om man kun er familien eller lidt flere.
Udenoms faciliteterne er gode (måske ikke så aktuelle om vinteren), men det "lille" badeland er godt til børnene og barnlige sjæle, samt indendørshallen med badminiton mv.
Mulighed for at spise i restauranten, hvilket er fint og godt for børn og voksne, men niveauet er desværre ikke det samme som med den forrige/tidligere forpagter.
Vi er kommet hos Skagen Strand flere gange tidligere, og kommer der også mange gange i fremtiden. Man føler sig hjemme - og så er der al den dejlige natur lige uden for døren.

Dejligt sted!
Booket weekendophold on-line. Nem og overskuelig hjemmeside. Hurtig svarmail med bookingnummer og detaljer.
Om feriecenteret er der kun at sige, fedt sted med badeland (saltvand), lækre faciliteter i baderum. Superskønne pæne og ikke mindst rene lejligheder.
Mange fine aktivitetsmuligheder, som minigolf, petanqe, badminton, hoppepude mmm. Nu var det jo i oktober at jeg var der, så udendørs faciliteterne blev ikke brugt må jeg indrømme, men de var der.
Rar betjening og smilende personale.
Bedste anbefalinger herfra.
MVH