Hade jag kunnat ge 0 eller - hade jag gjort det. Ohållbart att åka kollektivt när de är överfulla så man inte får åka med, bussar som inte går alls så ännu en buss man inte får åka med. Och de vill ma... Voir plus

Att pendla med pågatåg till Malmö och sen behöva byta till buss är en ständig mardröm. Tåget är ofta sent och bussarna är antingen försenade eller kör för tidigt. Det är så stresssnde att pendla att j... Voir plus

ofte forsinket og når man søger forsenings erstatning er togene altid kun 18 min. forsinket. sørg for at tage billeder for at dokumenterer at de "tager fejl"

Det var elfel, vilket är helt ok. Det är troligtvis banverkets arbete. Men Skånetrafiken hanterade och kommunicerade otroligt dåligt. Ställe de in tåget kl18, skulle det inte gå eller bli försenad kl.... Voir plus

1,1

Mauvais

TrustScore 1 sur 5

908 avis

Aucune trace de demande d’avis

1,1

Tous les avis

119 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

bästa kollektiv i Skåne

bästa kollektiv i Skåne. kommer alltid i tid 100% varje gång. råkade låna ut biljetten längre än jag trodde till min man och han ville lämna tillbaka den till mig tidigare. men nej Skanetrafiken kan inte hjälpa med den. Regler är regler du får köpa ett nytt biljett.
Bästa i Skåne även Kundservice mycket kunning.

16 novembre 2025
Avis spontané

Skånetrafiken är en scam!!!

Alltid, ALLTID försenade!!! Är svårt att beskriva med ord hur dåliga Skånetrafiken är! Önskade man kunde ge minusbetyg! Har tappat räkningen på hur mycket tid ni har kostat mig!!! Skam!!!

8 novembre 2025
Avis spontané

Mycket obehaglig upplevelse med…

Mycket obehaglig upplevelse med kontrollanter för ett ärligt misstag som gick att bevisa, hemskt när man använder kollektivtrafiken dagligen och försöker göra rätt för sig att man blir bemött på detta sätt. Verkligen skakad av upplevelsen.

5 novembre 2025
Avis spontané

Helt ärligt så är det katastrof

Helt ärligt så är det katastrof, om man kunde gett en nolla skulle jag gjort det men det var inte möjligt så jag var tvungen att ge en etta. Förseningar varje dag, och ibland i upp till 3 timmar. Ingen hänsyn för att folk måste hinna med viktiga saker. Och oftast tar jag ett tåg en timme tidigare men ändå hinner jag inte. Konstigt? Man försöker vara miljövänlig och välja kollektivt men det blir svårt när kollektivtrafiken inte funkar.

4 novembre 2025

Hur ska ni ha det?

Blev uppläxad av en väldigt bitter kontrollant på tåget idag från Malmö till Ystad. Jag hade ställt mig med min elsparkcykel på ett ställe där jag absolut inte störde någon när någon skulle gå av tåget i Oxie och min hållplats var svedala där hon tyckte att jag skulle sätta mig fast min hållplats var nästa då hon höjde sin röst mig att jag ska sätta mig ner och jag får inte stå där..
Alla har olika regler på detta ställe så kanske är på tiden att har plats för oss som åker med dessa sparkar till och från jobb eller har fler vagnar så att där finns en plats att sitta på och det är bara några förslag.

1 novembre 2025
Avis spontané

They get worse and worse every year

They get worse and worse every year, trains to and from copenhagen are always late, you can never trust them to get you there on time! I love my work but i hate the way because of them. Those losers have the money, the trains and the technology but still fail because they are so incompetant. GET NEW MANAGMENT but not sweds, they have no sense of urgancy, get chinease or Korean or even danish managment and get rid of this one and things will get bette for sure.

30 octobre 2025

Är ni seriösa eller?….

Är ni seriösa eller?….

Alltid sena bussar och helt inkompetenta är ni. Det är tydligen alltid något fel med bussarna och pallar inte så och vänta i kylan på ett företag som det står SKÄMT i pannan på, tack 😊😊😊

28 octobre 2025
Avis spontané

Jag skulle till Värnhem med buss 14 nu…

Jag skulle till Värnhem med buss 14 nu kör den till kirseberg och kör en helt annan väg Skåne trafiken är horungar detta är andra gången jag skriver en dålig recension och båda är för Skånetrafiken och det är i loppet om 2 veckor

27 octobre 2025

värdelöst

värdelöst, är i sverige 4 gånger om året och det känns som att jag ska åka flygplan till china så lång tid det tar

går snabbare att ta cyklen till Sverige

25 octobre 2025
Avis spontané

Tror inte jag träffat på ett företag…

Tror inte jag träffat på ett företag som underpresterar så mycket som Skånetrafiken. Pinsamt att tågen nästan alltid är försenade. Jag undrar om Skånetrafiken ens bryr sig om sina trafikanter eller gör något för att komma tillrätta med problemet

21 octobre 2025

Kristianstad

Kristianstad - Hässleholm
8e oktober utsatt avgång 5:43
Resultat: 20 minuter försenad avgång

Kristianstad - Hässleholm
9e oktober utsatt avgång: 5:43
Resultat: 4 minuter FÖRTIDIG avgång

Resultat för mig som resenär?
Mer än 30 minuter försening till min angivna plats.

Jag kommer aldrig någonsin igen stötta kollektivtrafiken. Denna 30 dagars biljetten är totalt värdelös.

Skånetrafiken är och förblir undermålig något utav det grövsta.

Det partiet som strävar efter en enighet bland tåg företagen är det partiet som får min röst i framtiden. Även om jag numera bestämt mig för att aldrig någonsin förlita mig på kollektivtrafiken igen.

// Besviken

9 octobre 2025

Skånetrafiken går nedåt

Jag vill framföra ett klagomål gällande flera incidenter jag upplevt med era bussförare, särskilt på linje 4. Tyvärr har jag märkt en tydlig försämring av både säkerhet och professionalitet.

Förarna kör ofta alldeles för fort och stannar väldigt tvärt, vilket skapar en osäker och obehaglig resa för oss resenärer.

Vid ett tillfälle stannade bussen cirka 100 meter bakom de andra bussarna vid hållplatsen och körde sedan plötsligt iväg, utan att ta upp väntande passagerare.

Jag har även sett förare som pratar i telefon, äter snacks eller till och med tittar på film medan de kör. Detta är helt oacceptabelt och utgör en allvarlig trafikfara.

Jag är mycket besviken över att Skånetrafiken tillåter denna typ av beteende. Som resenär förväntar jag mig att förarna kör på ett tryggt och ansvarsfullt sätt. Jag hoppas verkligen att ni tar detta på största allvar och vidtar åtgärder för att förbättra säkerheten och professionaliteten bland era förare.

1 octobre 2025

Felaktig information på tavlan

Kommer ner på perrongen, ändrad tid för avgång. Tåget står där, tittar igen på informationstavlan, jo det stämmer, tittar igen för att försäkra mig... Ser en tågvärd och frågar om tåget, jo det går enligt tabellen... Jaha vad är problemet då..Hinner fatta telefonen för biljetten ska vara löst inn ombord stigning.... Hinner inte och dörrarna stängs... Varför är det alltid så dåligt!! Mer eller mindre varje gång man åker nuförtiden.... Man skäms å era vägnar hur dåligt det är..... Längre leve bilen!!!

24 septembre 2025
Avis spontané

Ingen nöjd med busen 250 ( Helsingborg-…

Ingen nöjd med busen 250 ( Helsingborg- Ekeby ). Kommer varje morgonen för sent i Bjuv. Dotter hinner inte på annan bus som ska ta i Ekeby och åka till skolan Kingelstad. ( Ekeby - Landskrona) . Busen kommer för sänt nästa varje dag . Man ringa skånetrafiken , och dom bara skapa nya ärende . Ingen förbättring för morgonen som vi använda bus 06:49 !
Fick ej hjälp . Mycket irriterande situation . Måste betala taxi eller köra skälv henne i skola .

18 septembre 2025
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit