Hade jag kunnat ge 0 eller - hade jag gjort det. Ohållbart att åka kollektivt när de är överfulla så man inte får åka med, bussar som inte går alls så ännu en buss man inte får åka med. Och de vill ma... Voir plus

Att pendla med pågatåg till Malmö och sen behöva byta till buss är en ständig mardröm. Tåget är ofta sent och bussarna är antingen försenade eller kör för tidigt. Det är så stresssnde att pendla att j... Voir plus

ofte forsinket og når man søger forsenings erstatning er togene altid kun 18 min. forsinket. sørg for at tage billeder for at dokumenterer at de "tager fejl"

Det var elfel, vilket är helt ok. Det är troligtvis banverkets arbete. Men Skånetrafiken hanterade och kommunicerade otroligt dåligt. Ställe de in tåget kl18, skulle det inte gå eller bli försenad kl.... Voir plus

1,1

Mauvais

TrustScore 1 sur 5

908 avis

Aucune trace de demande d’avis

1,1

Tous les avis

119 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Mitt tåg blev försenat med 5 minuter…

Mitt tåg blev försenat med 5 minuter vilket gjorde att jag missade mitt byte. Jag fick då ta ett senare långsamare tåg vilket ledde till att jag blev försenad med 35 minuter till ett viktigt möte. Jag skickade en reklamations ansökan för en 25 minuters försening till Skånetrafikens kundtjänst. Min ansökan blev nekad av oklar anledning. Synd att Sverige idag inte har någon vettig form av kollektivtrafik.

5 septembre 2025

uselt

Skyhöga priser för tåg och buss som aldrig kommer i tid

6 septembre 2025
Avis spontané

I am writing to express my…

I am writing to express my dissatisfaction with the quality of your service. Yesterday, Thursday, I arrived in Lund from Malmö at 12:15 a.m., and the last yellow bus 166 was severely overcrowded, carrying nearly 50 passengers. There were no additional buses available to accommodate the demand. This summer has been one of the worst I can remember, with frequent delays and outright cancellations affecting both buses and trains.

15 août 2025
Avis spontané

Brist på information och planering

Inställda tåg och förkortade tåg vilket innebar överfyllda tåg. Saker kan hända såklart men problemet är att det inte gavs ut någon information till resenärerna om problemet och alla stod som frågetecken. Var dessutom Malmöfestivalen och man kan tycka att man borde tagit höjd för uppkomna problem.

12 août 2025
Avis spontané

Är inte ens värd en stjärna

Är inte ens värd en stjärna. Grovt försenade och till och med inställda tåg var och varannan dag. Kanske ska utnyttja mitt körkort och ta bil istället

1 août 2025

Otroligt besviken på er

Hade köpt deras sommarbiljett för att kunna resa med dem under den perioden. Jag fick strul med appen och blev utloggad 5 gånger totalt och var tvungen att ringa varje gång så de kunde göra så att jag kunde komma åt min biljett igen . Jag förklarade min situation och sa att jag skulle in till Apple och få min telefon nollställd och skulle behöva ringa upp dem igen för att kunna bli inloggad igen och medarbetaren förklarade att det var inga problem och att de skulle lösa detta igen . Jag ringde till dem och sa att jag vill få tillbaka min biljett men då helt plötsligt så satte dem sig på tvären och nekade och att nu var det 30 dagar som jag inte kunde logga in på mina sidor . Jag blir utan biljetten och kan ej utnyttja den sista tiden med min sommarbiljett 🤬 . De svarade att jag kunde köpa en ny sommarbiljett, men F*N är så dum och gör detta???

28 juillet 2025

Dubbeldebiteringar igen

Dubbeldebiteringar och en sommarbiljett som försvinner i deras APP.

De betalar inte tillbaka för de extrakostnader som deras APP ställer till med. Detta gör man däremot på Västtrafik

Helt enkelt urdåligt.

30 juillet 2025

Se upp för dubbeldebitering

Åker i princip aldrig buss längre. Nu har det de senaste två gångerna dragits en ”blipp biljett” utöver den biljetten jag redan köpt och skannat i appen. Jag har varken haft mitt kort nära eller aktiverat det för betalning i mobilen. Hur kan man ha ett sådant dåligt system som dubbeldebiterar helt utan vetskap?

Upplever även kundtjänst som extremt seg när man ska försöka reklamera dessa oavsiktliga bonusbiljetter. Tror det tog 35 min idag innan kundtjänst fattade att jag ville ha pengarna tillbaka.

24 juillet 2025
Avis spontané

Det værste jeg har prøvet.

Det værste jeg har prøvet.
Har pendlet i 6 måneder og altid forsinket eller aflyst - aflysninger sker 5 minutter før toget skulle komme.
I går brugte jeg 3 timer på at komme til Sverige fra Danmark fordi der var fejl (det er det de skriver) men de er for dovne og nærige til at sætte togbusser ind selvom vi betaler dyre domme hver måned.
I dag har jeg nu brugt 1 time på at vente og har ikke engang forladt Sverige endnu. Forfærdeligt, håber snart folk får øjnene op og tager action.

22 juillet 2025

Ris & Ros

Ris & ros

Tavk fina Marie för du rädda min Ängelholms
Röntgen så snabbt helt underbart

Ris
Rena rama Bingolotto om bilen kommer
I tid oroligt vid bokade sjuk besök !!
Behövs bli bättre

Långa svars tider på bokningen

Behöver åtgärdas

11 juillet 2025
Avis spontané

Det här företaget är ett skämt och…

Det här företaget är ett skämt och girigt. Mitt konto är permanent flaggat så jag får inte ersättning för inställda och försenade tåg när jag ansöker om ersättning. Medan personer jag känner som inte tog något av de inställda eller försenade tågen automatiskt får ersättning för de tåg de inte tog så fort de ansöker. Jag får alltid meddelandet att ärendet kommer att hanteras inom 30 dagar men de blir automatiskt avslagna.

20 juin 2025
Avis spontané

Personal som jobbar i Malmö central är…

Personal som jobbar i Malmö central är ungdomar och helt okunniga. Det är inte lönt och vänta på hjälp där. Jag råkade köpa sommarkort två gånger som dom inte kunde lösa återköp. Men det löste kundtjänsten utan problem. Vem har ens möjligheten att använda två sommarkort som ensam person? Anställ gärna lite vettigare personal för det slösar ens tid o pengar och kö för ingenting. Kompetens saknas där.

19 juin 2025
Avis spontané

Qr-kod systemet är ett skämt

Qr-kod systemet är ett skämt, läsarna är ju helt värdelösa.
Också sjukt att chaufförer står och väntar på starthållplats tills prick när bussen ska gå för att sedan bli 3-4 minuter sena direkt.
Also de flesta kör som idioter, som att de äger vägen och extremt ojämt.

19 juin 2025
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit