Raskeste leveranse ever. Bestilte varer, fikk ordrebekreftelse. Samme kveld, klokken 2300 fikk jeg mail om at varene var sendt. 3 dager etter fikk jeg melding om at varene var levert i min postkasse k... Voir plus
Har ingenting å si negativt om skinup! Varene ble pakket og sendt raskt, alt var i perfekt stand når de ankom og hjemmesiden deres er oversiktlig, ryddig og informativ. Eneste grunnen til at jeg ikke... Voir plus
Elsker(!!!) at det nå er mye enklere å få tak i koreansk hudpleie også i Norge. Produktene ble pakket og sendt samme dag, og dukket opp i postkassen bare 2 dager etterpå😍 Veldig fornøyd, kommer til å... Voir plus
- Boutique de santé et beauté
- Fournisseur de produits de beauté
- Grossiste en produits de beauté
- Magasin de produits de beauté
- Magasin de cosmétiques
- Clinique dermatologique
À propos de Skinup - K-Beauty
Écrit par l'entreprise
Norsk nettbutikk med bestselgende produkter innen koreanske hudpleie / K-Beauty. Vi fører merker som COSRX, Beauty of Joseon, PyunkangYul, Skinfood, The Plant Base og mye mer.
Rask levering med lager i Norge.
Postboks 201, 1300, Sandvika, Norvège
- admin@skinup.no
- www.skinup.no
Null Stjerne pga veldig dårlig kundeservice og ingen varene mottat
Hei, i dag er 15. Februar 2024 og jeg ikke fikk min bestillingen ennå. Jeg sendte 3 epost til kundeservice siden i forrige uke og men fikke ingen svar. Jeg sendte angreskjema via epost nå pga jeg fikk ingen varene.
Enestående service og produkter av høy kvalitet!
Vi i Mementor valgte nylig å bestille koreanske hudpleieprodukter til våre ansatte som gave for god innsats. Opplevelsen vi hadde med Skinup.no var intet mindre enn fantastisk. Fra bestillingsprosessen til rask levering, alt gikk sømløst.
Ekstremt dårlig på å svare på…
Ekstremt dårlig på å svare på meldinger, har gått 2 uker og ingen svar... Jeg mangler halve pakken min, og pga. noe rot i Posten ble den retunert til Skinup for flere uker siden. Har prøvd å kontakt de angående dette, og spurt om jeg kan få pengene tilbake eller om de kan sende den på ny... men ingen svar! Bestilte pakken for over 1 mnd. siden...
Ignorant og arrogant kundeservise
Arrogant kundeservise som ikke gidder å svare på spørsmål, tar ikke ansvar og bryter angrerettsloven.
Ulovlig markedsføring!
Samme erfaring som Daniel. Ulovlig markedsføring!
Aldri hørt om selskapet og aldri meldt meg på nyhetsbrev. Allikevel mottar jeg e-post fra dem. De svarer heller ikke på mine henvendelser hvorfor jeg har mottatt e-post fra dem.
ulovlig markedsføring
Aldri hørt om selskapet og aldri meldt meg på nyhetsbrev. Allikevel dukket det plutselig opp en epost i dag.
Avregistrert. Ulovlig markedsføring.
Customer service doesn't answer
I got a personal voucher from them a month ago, that didn't work. I have tried to contact their customer service numerous times about it, but they just don't answer me. I've given them a month to answer me in total.
I used to like them and their products, but this last experience, is sadly making it much less likely for me to buy from them again or recommend them.
Stort utvalg av k-beauty produkter og…
Stort utvalg av k-beauty produkter og rask levering.
Beste ansikts oljen
Beste ansikts oljen jeg noen gang har forsøkt.
Fargeløs lukt løs.
Myk hud
Ikke klissete etter noen minutter
Gir bra med fukt
Har en sensetiv hud har ikke hatt noen reaksjoner eller nye kviser.
Rask levering,og små gaver ved kjøp😊
Bra kundeservice og bra produkter
Bra kundeservice og bra produkter! Veldig rask levering også.
Veldig rask levering rett i postkassen
ELSKER ELSKER DISSE PRODUKTENE
ELSKER ELSKER DISSE PRODUKTENE! Det kommer også veødig kjapt 🥰❤️❤️❤️👏🏾