Abselout fantastisk oplevelse! Jesper er en fremragende kørelærer med overskud for man laver fejl, han hjalp og guidede mig i de manøvre jeg var mindre god til og gav en masse god information... Voir plus
Lisez les avis des autres
It was very good experience with Slagelse Køreskole. I have passed driving test in short term. Instructor (Don) is very professional, well-Humoured. He can helps us learn driving not only for te... Voir plus
Jeg har taget MC kørekort hos Jesper. Må bare sige at det har være en oplevelse helt i særklasse. Yderst kompetent og lærerigt forløb, som ligeledes gik super effektivt pga. Jespers store in... Voir plus
efter 6 måneder hos Slagelse køreskole valgt jeg af finde en anden køreskole. kørelæren aflyste næsten altid ens køretimer og han var aldrig til af ringe op. jeg selv var til alle teoritimer/køretim... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Hvorfor tage kørekort hos Slagelse Køreskole? At tage kørekort er en stor beslutning, og valget af køreskole har stor betydning for, hvordan din oplevelse bliver. Hos os får du ikke bare en kørelærer – du får en engageret mentor, der guider dig trygt igennem hele processen, fra teori til den praktiske køreprøve. Her er nogle grunde til, hvorfor du skal vælge os: 1. Personlig undervisning Hos os handler det ikke om “én størrelse passer alle.” Vi tilpasser undervisningen til dit niveau og din læringsstil, så du får den bedst mulige oplevelse. Hver elev er unik, og vi sørger for, at du føler dig set og hørt. 2. Rolig og tålmodig tilgang Mange kan være nervøse, når de skal lære at køre bil. Vi er kendt for vores rolige og tålmodige måde at undervise på, så du altid føler dig tryg bag rattet – selv når vi møder udfordrende situationer i trafikken. 3. Moderne undervisning Vi bruger opdateret teori materiale og praktisk undervisning, der sikrer, at du bliver en dygtig og ansvarlig bilist. 4. Fleksibilitet og god service Vi ved, at hverdagen kan være travl. Derfor tilbyder vi fleksible tider til kørelektioner, så det passer ind i dit skema. Har du spørgsmål eller særlige behov, står vi altid klar til at hjælpe. 5. Høj beståelsesprocent Vores undervisning er fokuseret og effektiv, hvilket har resulteret i en høj beståelsesprocent. Vores mål er at sikre, at du ikke bare består, men også føler dig sikker og kompetent, når du får dit kørekort. Hos os er du ikke bare en elev – du er en fremtidig bilist, og det er vores ansvar at gøre dig klar til vejen. Så hvis du vil have en lærer, der prioriterer din udvikling, tryghed og succes, så er Slagelse Køreskole det rette valg. Kontakt os i dag og kom et skridt nærmere dit kørekort!
Coordonnées de contact
Slotsalléen 14 a, 4200, Slagelse, Danemark
- 60192242
- kontakt@slagelsekoreskole.dk
- www.slagelsekoreskole.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Skuffende forløb hos Slagelse Køreskole
Min søn Niklas begyndte sit kørekortforløb hos Slagelse Køreskole og købte en lovpakke til 16.899 kr. Vi valgte blandt andet Mie, fordi hun kendte til Niklas’ diagnoser og særlige behov og havde fortalt, at hun var god til at hjælpe unge med diagnoser.
Midt i forløbet valgte Mie at flytte til en anden køreskole. Niklas ønskede først at fortsætte hos hende, men vi fik alene et tilmeldingslink, som placerede ham på en venteliste uden en klar aftale om, hvornår han kunne fortsætte. Overflytningen kom derfor ikke ordentligt på plads, og vi valgte til sidst en anden kørelærer.
Vi savnede også konkret vejledning om muligheden for en særlig teoriprøve. Vores henvendelse handlede om Niklas’ samlede udfordringer, herunder ordblindhed, ADD og social fobi. Vi oplevede hovedsageligt at få at vide, at ordblindhed ikke var tilstrækkeligt, og at der skulle bruges en lægeerklæring. Derfor kontaktede vi selv Færdselsstyrelsen for at få vejledning.
Niklas afsluttede sit planlagte teoriforløb hos Mie den 15. september. Efter skiftet har vi fået oplyst, at han mangler ( skriver så Mie forstår det, han mangler en masse læring teoriundervisningen. Hvis han skal have den manglende teori hos sin nye kørelærer, skal vi betale ekstra for det.
Den økonomiske afslutning har også været utilfredsstillende. Køreskolen omregnede de modtagne ydelser til enkeltpriser og oplyste, at der kun var 94 kr. tilbage. Samtidig fremgår der en saldo på 2.500 kr. af Niklas’ konto, og Mie har tidligere skrevet, at han havde to køretimer tilbage. Vi har derfor bedt om en gennemskuelig opgørelse over alle ydelser, priser, rabatten, teoriappen og saldoen.
Der opstod efterfølgende problemer med at få udleveret Niklas’ underskrevne modulplan og få side 7 i kørekortansøgningen udfyldt og stemplet. Dokumenterne er nødvendige, for at han kan fortsætte hos sin nye kørelærer. Mie skrev først, at hun ville afvente den formelle klagesag, selv om dokumenterne skulle bruges med det samme. Vi måtte flere gange bede om et konkret udleveringstidspunkt.
Jesper skrev desuden, at han vidste, at vi havde talt med Mie om udleveringen. Det havde hverken jeg eller min mand gjort. Først efter flere beskeder blev det bekræftet, at dokumenterne kan afhentes næste tirsdag kl. 19.00. Mie skrev samtidig, at dokumenterne allerede ligger klar på køreskolen.
Det var Mies beslutning om at flytte køreskole, der skabte situationen midt i Niklas’ forløb. Derfor mener vi ikke, at Niklas skal stilles økonomisk eller praktisk dårligere som følge af skiftet.
Sagen er nu indbragt for Nævnenes Hus. Denne anmeldelse beskriver vores oplevelse og de oplysninger, vi har modtaget skriftligt. Vi havde forventet bedre vejledning, en ordentlig overflytning og en mere gennemskuelig og imødekommende afslutning.
Heldigvis er Niklas nu kommet til Claus, som har taget rigtig godt imod ham. Vi oplever ham som en fantastisk og professionel kørelærer, og det giver os ro, at Niklas kan fortsætte sit forløb hos ham. 🤩

Réponse de Slagelse køreskole
Tak for denne gang Jesper 😁 fedeste…
Tak for denne gang Jesper 😁 fedeste kørelærer ever! Hold endelig hovedet højt - du har fat i den lange ende ☺️
Abselout fantastisk oplevelse!
Abselout fantastisk oplevelse!
Jesper er en fremragende kørelærer med overskud for man laver fejl, han hjalp og guidede mig i de manøvre jeg var mindre god til og gav en masse god information og vejledninger.
Jeg kan klart anbefale at gøre præcis som han siger han ved hvad han laver og er super dygtig til det. Han sørgede for jeg fik mit A kort indenfor rimelig god tid 2måneder og jeg følte mig på ingen måde usikker da jeg skulle bestå min prøve.
Bonus: der er slik og kaffe til teori som regel altid😄
Kan kun varmt anbefale Slagelse køreskole fed oplevelse og læring med humor og følelse af ro hele vejen igennem!!
Hvis du vil have en tryg oplevelse
Hvis du vil have en tryg oplevelse, så vælg Jesper. Jeg tog min MC-opgradering hos ham, og på trods af masser af nervøsitet formåede Jesper at berolige mig helt. Han er enormt rar, personlig og nem at tale med. Det gjorde, at jeg fandt roen og bestod min prøve i første forsøg efter kun én køretime.
Virkelig en god køreskole
Virkelig en god køreskole, jeg kørte med mie og hun er virkelig sød og godt til at hjælpe og tage sig tid til det man har svært ved, jeg glædet mig altid til Kørertimerne, alt i alt en mega godt køreskole og kan virkelig anbefales 🥰
Jeg har for nyligt taget mit kørekort…
Jeg har for nyligt taget mit kørekort ved Slagelse Køreskole med Mie og Jesper, og at tage kørekort her kan 100% anbefales. Teoritimerne er både underholdende men også lærerige og køretimerne jeg havde med Mie som er mega god til at lærer fra sig var altid hyggelige.
Kæmpe anbefaling herfra hvis du vil have dit kørekort hurtigt og sikkert 🔥
Jeg har haft en god oplevelse hos…
Jeg har haft en god oplevelse hos Slagelse Køreskole . Mie er en virkelig sød og behagelig person, altid i godt humør med et grin, men også seriøs når det skal være. Jeg var glad for mange af de køretimer, vi havde sammen.
Under mine ekstra køretimer op til prøven fik jeg af vide et par gange ‘her havde du dumpet’, hvilket gjorde mig ret modløs i situationen. Men bagefter var hun også rigtig god til at fortælle ‘du kan godt’ ‘du er dygtig’ hvilket også hjalp en del.
Jeg havde også en køretime med Jesper, som var rigtig god til at forklare ting, jeg ikke forstod, og han kørte gerne en ekstra runde, da jeg overså et skilt, så jeg kunne lære af det. Alt i alt en tryg og lærerig oplevelse, som jeg klart kan anbefale.
Jeg har haft en rigtig skøn oplevelse…
Jeg har haft en rigtig skøn oplevelse med at tage kørekort hos Mie. Mie er virkelig sød, og virkelig nem at snakke med. Hun lærer godt fra sig, og man føler sig altid tryg. Der er altid en hyggelig og rar stemning i bilen, Mie har meget let til grin og smil, hvilket er virkelig skønt. Stor anbefaling fra mig 😊
Fantastisk forløb
Det har været et helt fantastisk forløb med de sødeste kørelærere. Det er gået stærkt, hvilket er så dejligt. Vi har lært alt det vi skulle på kort tid og har allerede fået kørekortet på kun 6 uger. Kan så godt anbefales!
Det bedste sted at tage kørekort
Det bedste sted at tage kørekort. 🤩 de sørge for at få en igennem hele forløbet på en tryk, professionel og positiv måde…
Kørelæreren kører på gaden med…
Kørelæreren kører på gaden med telefonen i skødet og kigger ned i den. Med passager ved siden af.
Måske ikke helt optimalt for en kørerlærer :-)
Bedøm selv..
I forlængelse:
Nu skriver hun det som om hun lånte bilen ud, problemet er bare at det var Mie selv der kørte. Hun har også indrømmet det på mail :-)

skønneste Mie
Mie er den sødeste og mest forstående kørelærer du kan finde, hun er så god til at lære fra sig på positive måder.
Efter skift fra en anden køreskole med en kørelærer der ville snerre og skælde ud, var jeg meget nervøs for at køre bil men Mie gjorde det til noget positivt igen

Den bedste køreskole
Den bedste køreskole – 100% anbefaling!
Jeg har lige bestået mit kørekort kategori B hos Jesper, og jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre oplevelse! Jesper er en fantastisk kørelærer – tålmodig, rolig og virkelig god til at forklare tingene på en måde, der er nem at forstå.
Han formår at skabe en tryg og afslappet stemning i bilen, hvilket gjorde hele processen både lærerig og sjov. Man føler sig virkelig set og hørt som elev, og han tager sig tid til at sikre, at man er godt forberedt – både til teori og praktisk prøve.
Jesper går op i, at man bliver en dygtig og sikker bilist, ikke bare at man består prøven. Han har styr på det hele, og det kan mærkes.
Hvis du leder efter en professionel, menneskelig og effektiv køreskole – så er Jesper uden tvivl det rigtige valg. Tusind tak for en fantastisk oplevelse!
TAK Jesper
Fem stjerner til Jesper
Fem stjerner til Jesper - var en fornøjelse at tage MC kørekort med ham
Virkelige en dejlige opleves kan klart…
Virkelige en dejlige opleves kan klart anbefalede det til andre unge/ælder
Mie er mega sød! Og lære skide godt fra sig!
5 stjerner her fra
5 stjerner her fra. Mie hun er virkelig god kørelærer der gerne vil have dig i mål og vil dig det bedste.
Har hørt mange historier fra venner der har haft mange problemer med deres kørelærer, men Mie hun har jeg intet problem haft med og ført mig i mål, kan varmt anbefale Mie 5 stjerner herfra👍👍👍👍👍
God undervisning men mangelfuld kommunikation.
Jeg har taget kørekort til bil på Slagelse køreskole. Fik mit kørekort d.13/1 og startede i starten af August. Det tog længere tid end forventet, men køreskolen var også midt i et lederskifte så måske det havde noget med det at gøre?
Jeg bestod til gengæld begge prøver første gang kun med et par ekstra køretimer, så undervisningen man får må være god nok.
Kommunikationen halter dog lidt. Jeg kørte sammen med Jesper, hvor der ofte gik mange dage før man fik et svar på sin besked. Forsinkelser samt aflysninger og rykken rundt af køretimer skete også jævnligt.
Så hvis man er typen der sætter pris på klar kommunikation, og at aftaler bliver holdt, så skal man måske overveje om det er det rigtige sted at tage kørekort.
Med det sagt synes jeg køretimerne har været gavnlige og helt udmærkede. Det nogle søde kørelære som jeg tror vil en det bedste.

Réponse de Slagelse køreskole
Jeg er rigtig glad for at have valgt…
Jeg er rigtig glad for at have valgt slagelse køreskole, menneskerne er fantastiske og man får både sjov men også seriøst læring ud af at vælge slagelse køreskole.
Det har klart været en rigtig god oplevelse og jeg kan helt klart anbefale den😁
Jeg kan klart anbefale Slagelse…
Jeg kan klart anbefale Slagelse Køreskole.
Det var et fantastisk forløb med 2 gode og erfarne kørelærer som er gode til at lære fra sig.
Jeg fik kørekortet på under 3 måneder og til en fair pris.
Rigtig stor anbefaling herfra
Anbefaler klart Slagelse Køreskole
Jeg tog kørekort her tilbage i oktober med Mie som kørelærer, og kan klart anbefale! Hun gjorde det nemt at forstå hvad man skulle og kom med gode tips hvis der var noget man havde det svært med. Timerne var hyggelige og der var altid god stemning.
Kan KLART anbefale.
L’expérience Trustpilot