Jeg var været kunde i !solid længe, også før de lukkede kundeklubben. Jeg vil gerne rose Mohammed, jeg kom ind og ledte måske efter noget jeg ikke vidste hvad var før Mohammed så anbefalede e... Voir plus

Kompetent, behagelig og dygtig! 3 ord jeg vil sætte på min oplevelse. Jeg har nu benyttet !Solid Holbæk til flere ting. Bestyrer af butikken, Mike, har hver gang givet mig et godt produk... Voir plus

Mig og mine kollegaer i Telia købte hver to par bukser i Solid Odense, hvor vi fik lavet en fornuftig aftale. Den fornuftige aftale ophørte dog, da vi søgte at benytte vores reklamationsret. Begge min... Voir plus

4,3

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Tak Mohammed og Viktor!

Jeg var været kunde i !solid længe, også før de lukkede kundeklubben.

Jeg vil gerne rose Mohammed, jeg kom ind og ledte måske efter noget jeg ikke vidste hvad var før Mohammed så anbefalede et par bukser og sweater. De sad perfekt og kunne rigtig godt lide farven! Mohammed var en sand ekspert og god sælger. Men han var også bare utrolig venlig hvilket jeg altid har syntes godt om personalet i !Solid.

Ros til Viktor som hjalp med at finde et bælte til last minute nødvendighed!

Venlig hilsen
Daniel Aamer
En loyal kunde 😁

25 septembre 2025

!Solid i Rødovre.

!Solid i Rødovre.
Super søde gutter der arbejder der, som altid går i ryggen på dig for at hjælpe dig til det sidste. Varm anbefaling.

13 septembre 2024

Dårlige jeans og dårlig kundeservice

Først og fremmest jeans af dårlig kvalitet og dernæst dårlig kundeservice.

Jeg købte et par Solid jeans online for godt en måned siden. De er nu smidt ud pga et stort hul i bukserne bed skridtet. Jeg mener selvfølgelig ikke det kan være rigtigt at et par jeans går i stykker på den måde på under en måned, og derfor skriver jeg til Solid kundeservice. Der går en uge uden svar og jeg skriver derfor mail nummer, og jeg har stadig ikke fået svar fra Solid her to uger efter.

Det er ikke bare jeans af dårlig kvalitet men også dårlig kundeservice.

18 juin 2024

Terrible online shopping

For online shopping: products sizes don't really match the reality, returns are made impossible, customer service is providing only generic support.

30 octobre 2023

Løgner

Hej, jeg har en dårlig erfaring med Kim Kruse fra maler firma Solid4. De har ikke færdig sit arbejder, tager penge og kommer aldrig tilbage for at rette nøgle fejl som har lavet. Jeg har prøvet ringet flere ga g og de har lovet mig at han kommer men har kommer aldrig. Efter flere måneder med hans løgner står jeg stadigvæk med de små fejl på mine væge. De har modtager penge fra kommune og lyver til mig at de kommer og retter det. 😡😡😡

1 mars 2022

Solid rosengårdscenteret

Solid rosengårdscenteret, Odense- verdens ringeste kundeservice!!
Min kæreste ledte efter et par helt almindelige sorte bukser. Ekspedienten er meget entusiastisk, og jeg bliver nærmest skubbet væk..nok om det. Han hjælper med at finde et par bukser, dog har de ikke den rigtige længde, men beder min kæreste prøve et andet par. Idet min kæreste holder dem op foran sig, udtrykker han at det ikke kommer til at gå, da de er ca 4 numre for lange og dermed ikke prøvetiden værd.
Ekspedienten bliver straks mopset, siger. og udtrykker at han ikke mener vi stoler på hans vurdering om at de vil passe. Inden vi får set os om siger ekspedienten vredt” nå okay, men så god dag” og går straks ned bag kasselinjen.
Vi var sådan set ikke færdige med at kigge og ville gerne vises andre bukser, hvilket vi få sagt ned til ekspedienten, SOM IGNORERER OS!!! Magen til dårlig service og flabethed skal man da kigge længe efter. Meget skuffende og uprofessionel behandling, og det er absolut sidste gang vi går i solid i rosengårdscenteret!!

11 août 2021

Solid Frederiksberg Centret.

Super god service. Jeg havde købt en læderjakke der sprækkede efter 3 måneder (lagde den på hylden i yderligere 3) og kontaktede butikken for at høre om de ville hjælpe mig med at få den repareret. Nicolas og Nico (i butikken) sørgede for at jeg fik en sprit ny med det samme! Rigtig god oplevelse.

Generelt har de hver måned super gode tilbud og butikken skifter ofte ud i deres vare. Så det er altid vær at kigge forbi når man er i Frederiksberg centret.

10 avril 2019

Solid Fisketorvet. Svindler med deres priser

Svindler med deres priser. De står til en pris i butikken, men da en ansat hentede et par busker ude fra lageret var der en lavere pris på dem. Også prøver den "smarte" sælger at prakke mig to par bukser på til den pris som de burde have.

3 avril 2019

Solid Holbæk

Solid Holbæk
Aldrig i mit liv har jeg oplevet så dårlig kundeservice som vi blev modtaget af i Holbæk af selveste Mike. Arrogant og decideret ubehagelig fremtoning havde han, yderligere insinuerede han vi ikke havde betalt for alle de vare vi havde fået. Hvis dette var tilfælde burde der jo have været en politianmeldelse. Vi går ind i butikken og siger vi vil have penge retur fordi tøjet alligevel ikke passer (Alle mærker sider stadig på tøjet) og tænker her at vi kan bruge vores fortrydelsesret men nej. Eftersom Mike behandler os som nogen der har bestjålet ham for 400 kr bliver han rigtig ubehagelig. Det er her hele denne Triste affære starter. Mike nægter at give pengene retur på trods af det, ikke var ham der betjente min mand den pågældende dag da tøjet blev købt, fortæller at han at han udmærket godt kan huske min mand, som var inde og prøve tøjet og bruger her som argument, at fordi han selv har prøvet det så fanger bordet og han vil ikke være til grin, når der er blevet brugt tid på at servicere ham.Han kunne som minimum forklar butikkens returregler og at i ikke aflevere pengene tilbage, istedet for den aggrassive fremtoning. Yderligere kigger han i posen og konstatere nu at sokker og boxershots ikke er med og siger at det var da sjovt nu når de ikke er betalt. Vi anede det virkelig ikke og i nærmest choktilstand betaler vi 400 for en fejl butikken har lavet og stadig er Mike ikke til at hugge og stikke i men bliver bare endnu mere ubehagelig, han tilbyder dog at vi finder noget andet, inden vi betaler de 400 kr for dobbelt pakken, men lysten er der ikke, når man er blevet modtaget på den ubehagelige måde til at finde noget andet i hans butik, så vi spørger om vi kan få et tilgodebevis, men det kan heller ikke lade sig gøre. Vi kunne finde noget nu og her, men til sidst måtte vi heller ikke det, vi kunne bare gå med vores tøj. Vi betaler 400 kr for en dobbelt pakke Bjørn Borg boksershorts, Hvor der af bonen fremgik vi havde betalt 100 kr for 5 dobbeltpakker som vi ikke havde fået men kun 1 pakke. Vi Er i forvejen i choktilstand over den måde han tiltaler os på så vi skynder os at betale for den dobbeltpakke boxershots, som han siger vi ikke har betalt for, Vi havde fået rabat pga der var købt for 2549 kr af en anden ekspedient, Vi har på nuværende tidspunkt betalt 500 kr for en Dobbelt pakke boxershots.
Ifølge købeloven skal der hvis man ønsker at få sine penge retur fremgå af bonen. På vores bon står der byttes inden 14 dage eller pengene retur men i Mikes Diktatur er dette ikke muligt, fordi han så åbenlyst mener at det går ud over hans skrøbelig ego.
Vi køre videre til den næste butik, hvor vi får en rigtig god modtagelse i butikken og ca halvdelen af pengene retur og får lov at bruge resten af pengene i butikken eller få et tilgodebevis, fordi der fra Holbæk s side er, så meget rod i bonen at, ikke engang deres ekspedienter kan finde ud af det. De fortalte endvidere at de havde mange Holbæk kunder pga. folk der var utilfredse med deres service. Ekspedienten undskyldte mange gange alt det besvær vi havde haft.

2 janvier 2019

Solid i Fisketorvet:

Solid i Fisketorvet:
havde købt 2 jakkesæt til nytår i butikken Solid. Der gik et halvt år så var stoffet helt rødt. Afleverede jakkesættende i butikken men havde ikke kvitteringen så de sagde de ville ringe og lave en aftale.
Møj butik, har aldrig hørt fra dem og det kostet mig 4000kr lige ud af vinduet

3 novembre 2018

Kompetent

Kompetent, behagelig og dygtig!

3 ord jeg vil sætte på min oplevelse.
Jeg har nu benyttet !Solid Holbæk til flere ting. Bestyrer af butikken, Mike, har hver gang givet mig et godt produkt, fantastisk vejledning, og en god pris for mængdekøb!
Det er ikke min vandte by Holbæk, men jeg har fået så gode oplevelser i butikken, at jeg gladeligt flytter mig for at handle dér frem for Roskilde hvor jeg bor.
Jeg kan se der er delte meninger om kæden herinde, og derfor pointerer jeg også at det er Holbæk butikken jeg har handlet med.

Kvaliteten er der flere herinde der anker på, og jeg kan til dette sige, at jeg har 6 hvide skjorter og 20 hvide t-shirts der har overlevet 8 dage på Roskilde Festival, stadig hvide og uden huller! De har været vasket hver dag under Roskilde og der har ikke været det mindste galt med dem!

Jeg ved personligt godt, hvilken kvalitet man normalt får hvis man køber tøj til 1/4 af prisen på de store brands. Men igen er jeg bare blevet positivt overrasket. Kvaliteten er rigtig god på de ting jeg har handlet!

Tak til Mike for en altid professionel og kompetent service!

Daniel

23 août 2018

Elendig service

Elendig service. Kommer ind for at bytte 2 trøjer jeg fik i gave fra min søn. Finder 2 andre i butikken i Hillerød, egentlig en flink ekspedient. Så kommer chefen? og fortæller, de 14 dages bytteret er overskredet med et par dage, så jeg kan kun bytte for 200kr. Trøjerne havde min søn betalt 500kr for. Elendig butik

27 février 2018

!Solid Hillerød

!Solid Hillerød. Hvorfor kan man ikke give 0 *? Sikke et SVINDLERFORETAGENDE. Lover én ting i telefonen, men løber fra aftalen. Kommer der ALDRIG igen.

29 janvier 2018

Virkelig ringe kvalitet.

--UPDATE--
Til al retfærdighed skal det siges, at jeg i dag tog mig selv i hånden og tog ned til !Solid hvor de uden diskussion tog de fejlbehæftede varer retur mod at jeg byttede dem til noget andet tøj i butikken. Valgte et par jeans af højere kvalitet/pris så jeg ikke går hen og bliver skuffet igen.

Lesson learned: Spørg ind til tøjets kvalitet og forventet levetid på tøjet når det er "billigt" -eller bare i det hele taget...
-----
Købte seks stykker tøj hos !Solid i Frb. Centeret (København) og må sige, at jeg er uamindeligt skuffet over kvaliteten. Et par sorte jeans som både mister form og en hel del farve efter 1-2 vaske. To strik trøjer som begge har fået "albuer" i efter 2-3 ganges brug. Den ene er også allerede gået op flere steder i syningerne. Det er halvdelen af de varer jeg har købt, der enten er af rigtig dårlig kvalitet, fejlbehæftede eller begge dele. Jeg må ned forbi og høre dem om de vil tage tøjet tilbage eller pengene er spildt...

3 janvier 2018

Havde købt et par jeans hvor knappen …

Havde købt et par jeans hvor knappen faldt fra hinanden første gang jeg havde dem på, det var så hvad det var, det var jo uheldigt, jeg indleverer dem så til rep og får at vide at jeg vil få en sms den følgende torsdag hvor jeg så kan hente dem igen, der går så ca en måned uden at jeg hører noget og det ender med at jeg tager ind I butikken for at hente dem, da jeg forventer at de er færdige forlængst, men får så bare svaret at de desværre ikke er færdige, da de har været ramt af sygdom, så der er desværre ikke noget de kan gøre.... total dårlig service, I det mindset kunne de da give besked om at de ikke var færdige til den tid som var lovet istedet for at spilde min tid...

23 décembre 2017

Ville indløse et gavekort i butikken

Ville indløse et gavekort i butikken, men fik at vide at det var for gammelt, selvom der Ingen dato var skrevet på gavekortet, så dem i butikken måtte selv bruge 10 minutter for at frem til at det var for gammelt ved at finde frem til det i deres system. Samtidig med det var ekspedienten
også flabet. 300 kr ud af vinduet.

6 septembre 2017

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit