Lagerstatus som passer: Ja Gebyr for betalingskort: Nej Mail med ordrebekræftelse: Ja Mail når ordre ekspederet: Ja Mail med Track and Trace-nr.: Ja (fra fragtfirma) Hurtig ekspedition: Ja Int... Voir plus

SÅDAN skal handel på internettet fungere! Jeg sendte en mail til Spar-Momsen.dk, som blev besvaret kort efter. Herefter placerede jeg min ordre, og efter et par timer kom ordrebekræftelsen, d... Voir plus

Det er jo når det "ikke lige går efter bogen", at et firma viser sin sande værdi. Tak for en fantastisk god, - og formidabel flot behandling. Det er service i top-klasse. Hurtig, effektiv - g... Voir plus

Super service! Jeg modtog pakken blot én dag efter bestilling. Desværre havde radioen, som jeg købte, en lille elektronisk defekt. Jeg ringede til spar-momsen, som straks sendte en ny radio (som jeg o... Voir plus

4,9

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

4,9

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Super service kan ikke være bedre min …

Super service kan ikke være bedre min pakke var dog bestilt d 1/2 og var leveret korrekt til posthuset d 3/2 men da posthuset ikke havde valgt at fortælle pakken var kommet har den så ligget der i 3 dage hvor jeg så hentede den 6/2 ( shame on you daglig brugsen lille skensved )

De ringede oven i købet fra spar momsen og fortalte at hvis den ikke var der sendte de bare en ny det er sku i orden! alle bør være sådan her

6 février 2018

Interessant webshop

Lagerstatus som passer: Ja
Gebyr for betalingskort: Nej
Mail med ordrebekræftelse: Ja
Mail når ordre ekspederet: Ja
Mail med Track and Trace-nr.: Ja (fra fragtfirma)
Hurtig ekspedition: Ja

Interessant webshop med produkter, man ikke kan finde andre steder. Svarer hurtigt på spørgsmål om produkter, så man kan komme videre med sin beslutning.

17 décembre 2017

Perfekt oplevelse.

Hvad der kunne have udviklet sig til en trist episode blev reddet.

PostNord havde haft tracking data på min pakke i 4 dage uden at den blev opdateret. En hurtig e-mail til Spar Momsen fik dette ændret og dagen efter ankom min pakke.

Supporten var super venlig og lovede, at hvis PostNord havde "mistet" pakken så ville der blive fremsendt en ny med det samme.

16 mars 2017

Super

500kr at spare i forhold til butikkerne. Kom efter 3 dage.. 👏😃

17 février 2017

SPAR-MOMSEN må gerne være STOLTE

En fuldtræffer med 5 Velfortjente Sjerner.
God og informativ hjemmeside.
Fin vejledning i forhold til køb af citrusfrugt presser.
Konkurrence dygtig pris for denne maskine.
Havde lidt startproblemer, fik omgående hjælp fra firmaet og tilbud om at sende den retur.
Det var blev ikke nødvendigt, jeg skulle bare sætter presseskålen rigtig i maskinen.
Suveræn service og et fantastisk produkt som de kun har gode erfaringer med.
Det logesom at handle i Magasin i "Gamle Dage"... Kunden i Centrum.
Det kunne kun give en topkarakter i Kundepleje, STORT TILLYKKE og tak.

23 novembre 2015

Sådan Jan - super service 😊

Jan er en guttermand. Har en Delonghi maskine med en defekt knap på panelet. Fået den skiftet to gange uden beregning. Hurtigt, venligt og effektivt. Den nye knap er forstærket og ser ud til at holde..

Køb trygt hos Jan. Han er en flink mand og serviceminded 👍

14 novembre 2015

Billigst og hurtig forsendelse

Stort godt udvalgt af kvalitetsvarer, billigst på markedet og hurtig forsendelse. Vi købte en lækker brødrister, og den var pakket meget forsvarligt ind. Kan kun varmt anbefale sparmomsen.dk.

9 août 2015

Fantastisk kundeservice

Tak for en fantastisk god, - og formidabel flot behandling.
Det er service i top-klasse.
Hurtig, effektiv - god dialog og enestående "samarbejds-ånd", for at få løst problemet.
Jeg kan kun videregive mine bedste anbefalinger.
Systemet tillader max. 5 stjerner. Jeg havde gerne tildelt mindst 10, hvis muligt.

10 juin 2015

Super hurtig levering.

Super hurtig levering af Kenwood bagemaskine.
MEN, det virker noget/meget mærkeligt at den leveres med et engelsk stik og ikke et dansk. Det troede vi ikke tilladt.
Ingen steder har det været angivet, at der ikke (naturligt nok) er monteret et dansk godkendt stik!!

Håber på hurtig tilbagemelding og afhjælpning af problemet.

2 juin 2015
Logo de Spar Momsen

Réponse de Spar Momsen

Hej Helle
Det er naturligvis en fejl, hvilket jeg beklager meget
Jeg sender dig en returlabel, så du kan returnere den omkostnings frit, så sørger jeg for du modtager en maskine med DK stik.

Med venlig hilsen

Meget flot
og jeg anbefaler
gerne til andre.

30 mai 2015

Hurtig levering men ingen dansk eller engelsk brugsanvisning.

Jeg kontaktede spar.momsen for at hører om jeg kunne nå at få mit produkt inden for 3 dage. Det viste sig at hvis jeg bestilte med det sammen ville jeg have den næste dag og ganske rigtigt så kom den dagen efter. Det der irretere mig er at der i pakken kun ligger en brugsanvisning på spansk, portogisisk, og andre sprog som jeg IKKE kunne forstå. Der var ikke en gang en brugsanvisning på engelsk.

19 mars 2015

Service i topklasse!

Skulle bruge noget udstyr til min køkkenmaskine og havde fundet det meget billigere hos spar-momsen, end hos andre forhandlere. Jeg var dog i tvivl om det passede og jeg sendte dem en mail søndag eftermiddag, der gik ikke 5 minutter så havde jeg allerede et svar! Fra bestilling og til den var i brug i mit køkken gik der under 48 timer! Hvor var det bare fedt. Her vil jeg absolut handle igen :-)

31 janvier 2015