Sportiek Reizen Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

Prijs kwaliteitsverhouding is goed. Alleen ze reageren helaas niet op mail, bij klachten of als het niet in hun voordeel is. Dit is het tweede jaar dat we bij Sportiek geboekt hebben en twee jaar acht... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle reacties en denken goed mee. Prijs zelfs iets lager dan bij andere (grote) reisorganisaties. Uiteindelijk toch een ander gebied geboekt, omdat ze daar al 2 grote appartementen naast elkaar besc... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij gaan al 8 jaar op rij op wintersportvakantie naar Saint Jean D’Arves met Sportiek. We logeerden al in La Grenouillere, Val D’Arvan en Les Marlottes. Deze laatste chalet is onze nieuwe favoriet. De... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Top organisatie! Fijn contact. Heel goed geholpen aangezien wij toch een ander appartement wilden dan in 1e instantie geboekt. Nadien nog een privé parkeerplaats geboekt en alles prima geregeld . Wij... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Vacances au ski
  2. Agence d'excursions
  3. Voyagiste
  4. Agence de voyages

Écrit par l'entreprise

Wintersportvakantie voor iedereen! ✅ Lastminutes, ✅ aanbiedingen, ✅ wintersport en skivakantie voor families, vrienden en bedrijven. Ieder jaar kiezen er meer sneeuwliefhebbers voor een skivakantie met Sportiek. We krijgen vaak van onze gasten terug dat zij erg te spreken zijn over onze persoonlijke benadering en deskundig advies. Dit vinden wij dan ook super belangrijk! Voor al je vragen kun je ons altijd bellen (NL: 020-472626 BE: 038-081378 of mailen: info@sportiek.com ! Hopelijk tot snel! Het Sportiek-team

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

7 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 3 sur 5 étoiles

Vakantie geboekt en best ok

Vakantie geboekt
Appartement was er niet meer
Alternatief een paar tientjes duurder maar prima
Op locatie alles op orde
Geen parkeerplek zou er wel moeten zijn
Wel sneeuw in iedergeval

2 janvier 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Geen 4kamerappm zoals geboekt voor…

Geen 4kamerappm zoals geboekt voor 26febr.
Krijg een 2kamerappm met een cabine en stapelbed meteen achter de voordeur. voor een 8 pers. appartement de hoofdprijs vragen.
Direct gaan bellen moeilijk iemand te bereiken naar 1,5 uur en vervolgens werden we afgewimpeld dus zelf opzoek gegaan naar sportiek in het dorp, ook daar werden we niet ten harte ontvangen ging erg moeizaam.
Volgende dag werd er iets anders aangeboden maar ook geen 4kamerappm,daar wezen kijken oogde wat groter, dus besloten om te verhuizen. achteraf blijkt dit ook een verkeerde keuze want later kregen wij te horen dat dit niet verhuurd mocht worden omdat het te vies voor woorden was en helemaal uitgeleefd was. s'avonds liep het ligbad leeg water tot in de woonkamer omdat deze lek was, direct gebeld werden wel meteen geholpen in dit geval. een dag later de vaatwasser defect was een vieze bedoeling en rook ontzettend vies gelukkig werd dit ook wel snel verholpen. de slaapbank zaten allemaal vieze vlekken op en de matrassen dekbedden en kussens lieten ook te wensen over.
verder in de week contact gehad met sportiek, foto's en filmpjes opgestuurd en ook hun waren verbaasd. de receptie was niet op de hoogte dat wij in het andere appartement zaten. sportiek zou er mee aan de slag gaan , maar tot op heden zijn wij nog steeds in afwachting van reactie en een financiele tegemoetkoming.
dus boek niet bij sportiek, laten het afweten en nemen weinig tot geen contact op.

28 mars 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Pas op met boeken! Omschrijving klopt niet!!

Wij hadden bij deze verhuurder een 4 kamer appartement geboekt. Bij aankomst bleek dat 1 van de kamers een stapelbed in de gang naast de voordeur was. Onze kinderen zijn elke avond wakker geworden omdat de wc hier ook was. Na een telefonische klacht op 1 maart zouden ze een bevestiging sturen, nooit gekregen. 11 maart een mail gestuurd, maar ook geen reactie. Pas na zelf weer telefonisch contact gezocht te hebben op 22 maart kwam er reactie. Onze vraag om het verschil tussen 3 en 4 kamerappartement terug te krijgen was niet haalbaar. Ze verschuilden zich achter verhuurder en noemden het een ongelukkige omschrijving. Uiteindelijk hebben we een klein deel terug gekregen, dit deden ze voorkomen als coulance vanuit hun kant. Boek hier niet!!!

25 mars 2022

Waardeloos bedrijf!

Waardeloos bedrijf! Ik ben al meer dan 15 jaar klant bij Sunweb en dacht boek voor een keer bij Sportiek. 2 dagen geleden een reisgeboekt, blijkt maar een reservering te zijn. Na 2 dagen zelf maar achteraan bellen en blijkt dat ze helemaal niks meer hebben. Wat een klantonvriendelijke bedrijf. Dat was dus meteen de laatste keer.

4 février 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Waarom bied je iets aan als t er niet meer is...

Sportiek hanteert meerdere manieren om te boeken: sommige accomodaties kun je direct boeken, andere zijn op aanvraag. We vonden er 1 die direct geboekt kon worden. Gereserveerd, geboekt, bevestigd. Binnen 2 dagen zouden we de factuur ontvangen. Dan zou het definitief zijn. Na 2 dagen nog niks gehoord, toch zelf even een mailtje gestuurd. 'Oh nee, die is niet meer beschikbaar. Hier heb je 2 wél beschikbare opties in een totaal ander dorp'. Slecht, slecht en nog eens slecht. Geen excuus kon er vanaf en de geboden alternatieven sloegen natuurlijk nergens op. En zonder blikken of blozen vragen of we het even kunnen laten weten welke het wordt. Alsof we daar nog op zitten te wachten!

Inmiddels waren de andere reizen waar we naar keken uiteraard ook uitverkocht. Zit je dan, zonder wintersport! Wij moeten helaas weer verder zoeken, maar gaan lekker ergens anders boeken en NOOIT meer naar Sportiek!

18 décembre 2019

Waardeloos systeem

17 décembre 2019
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus