Banner for Stena Line Nederland

Stena Line Nederland Avis

1 107
TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Makkelijk te boeken, zeker met een account. Ik heb mijn reservering om moeten boeken, was erg makkelijk. Ik had stoelen gereserveerd maar tijdens de overtocht bleek dat dit niet gecontroleerd werd d... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Boarden gaat altijd gesmeerd. Je voelt je welkom aan boord en personeel is vriendelijk en behulpzaam. Eten aan boord is goed. Bij uitladen is het wel altijd even geduld hebben, alles moet naar 1 of 2... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Het blijft een prima en betrouwbare verbinding maar de laatste interieur 'upgrade' heeft ook een aantal minpunten: - geen bioscoop meer - geen luxe tafelservice diner optie meer. Is nu de plus-l... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Thuis kunnen we direct en vriendelijk prijsoverzichtelijk keuzes maken. Geen hindernissen. Informatie die je krijgt over je journey is ook weer makkelijk. Reis Wijzigingen gedaan, ook makkelijk. En S... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Compagnie de ferry
  2. Société d'administration portuaire
  3. Terminal

À propos de Stena Line Nederland

Écrit par l'entreprise

Bij Stena Line maken we reizen over zee eenvoudig, comfortabel en ontspannen. Al meer dan 60 jaar verbinden we mensen, bestemmingen en ervaringen in heel Europa – veilig en met zorg voor het milieu.

Of je nu op vakantie gaat, familie bezoekt of op zakenreis bent, aan boord geniet je van comfort van begin tot eind. Ontspan in een gezellige hut, geniet van lekker eten, en laat je vermaken met onze faciliteiten aan boord. Reizigers met kinderen of huisdieren zijn ook van harte welkom – er zijn speciale ruimtes waar ze kunnen spelen en uitrusten.

Veerdiensten vanuit Nederland
  • Hoek van Holland – Harwich

Goed om te weten

Reis je met de auto? Neem zoveel bagage mee als in de auto past – zonder extra kosten. Voetpassagiers kunnen meenemen wat ze kunnen dragen, tot 23 kg per stuk bagage.

Over Stena Line

Stena Line is een Zweeds familiebedrijf met 18 veerroutes in Noord-Europa. We behoren tot de grootste veerbootmaatschappijen ter wereld en bieden veilige, duurzame en comfortabele reizen over de Noordzee, de Oostzee en de Ierse Zee. Ons doel is om elke reis soepel, aangenaam en stressvrij te maken.

Boek je overtocht

Bezoek www.stenaline.nl om je reis te plannen, dienstregelingen te bekijken en onze actuele aanbiedingen te vinden. Gebruik de Low Fare Finder voor de beste prijs of kies voor Flexi of Premium voor extra comfort en flexibiliteit.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

(1 107)

1 057 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Omdat de service meer is dan "kan ik u helpen?"

Omdat de service meer dan perfekt was en verder ging dan "kan ik u helpen?"
We hadden geen ETA formulier aan gevraagd en de medewerkster heeft ons daarbij, zeer vriendelijk, uitgebreid geholpen. Zo konden wij optijd met de boot mee naar Engeland.

Réponse de Stena Line Nederland

Ontzettend bedankt voor je prachtige review. We hopen dat je een fijne reis hebt gehad. Graag tot ziens!

Noté 4 sur 5 étoiles

Aandacht voor ouderen!Over het algemeen zijn wij tevreden

Over het algemeen zijn wij tevreden, maar soms is het moeilijk een lift te vinden voor ons als ouderen (85 & 82 jaar) met belerkingen. Daar zouden jullie beslist goed aandacht aan kunnen geven.

Réponse de Stena Line Nederland

Bedankt voor uw review en uw waardevolle feedback.

Fijn om te lezen dat u over het algemeen tevreden bent. We begrijpen dat het vinden van een lift aan boord belangrijk is, zeker wanneer mobiliteit minder vanzelfsprekend is.

Voor een volgende reis raden wij u aan om vooraf contact met ons op te nemen. Dan kunnen wij een parkeerplaats dicht bij de lift aanvragen, zodat de bemanning hier waar mogelijk rekening mee kan houden.

Prima service

Réponse de Stena Line Nederland

Bedankt voor je positieve review, Harry!

perfecte reis

Réponse de Stena Line Nederland

Wat een prachtig compliment, mevrouw Janssen. Bedankt!

Alles prima

Cf verwachting

Réponse de Stena Line Nederland

Bedankt voor je positieve review, Jaap!

Clean

Clean, comfortable, amazing

Réponse de Stena Line Nederland

Thank you for sharing your experience with us :)

Noté 3 sur 5 étoiles

Geen gratis wifi meer!

Helaas konden we geen gebruik meer maken van de gratis wifi, sinds kort moet je daar apart voor betalen. Zo was het bijvoorbeeld niet mogelijk om de boeking te bekijken omdat je hiervoor internet nodig hebt. Het aanbieden van gratis wifi vinden we bij het totaalpakket horen, zo'n overtocht is al prijzig genoeg. Het was een teleurstelling toen we geconfronteerd werden met deze verslechtering van de service.

27 juin 2026

Réponse de Stena Line Nederland

Bedankt voor je review, Colin. We vinden het jammer om te lezen dat de wijziging rondom wifi aan boord voor teleurstelling heeft gezorgd.

We begrijpen dat internettoegang tijdens de overtocht belangrijk kan zijn, bijvoorbeeld om je reisgegevens te bekijken. Je feedback nemen we daarom serieus en geven we intern door.

We hopen je ondanks deze ervaring in de toekomst opnieuw aan boord te mogen verwelkomen.

Goede nette kamers

Goede nette kamers en genoeg voorzieningen aan boord. Vriendelijk en attent personeel. Alles goed geregeld.

26 juin 2026

Réponse de Stena Line Nederland

Bedankt voor je positieve review, Ad!

Fijne overtocht

Fijne overtocht, goed geregeld

Bedankt, Danny!

Noté 5 sur 5 étoiles

We zijn al vele malen met Stena Line…

We zijn al vele malen met Stena Line naar Groot Brittannie gevaren.
We hadden een fijne buitenhut.
Zijn zeer tevreden.

Réponse de Stena Line Nederland

Bedankt voor je leuke review, Karel.

We kijken ernaar uit jullie nog eens aan boord te mogen verwelkomen!

Heel vriendelijk en behulpzaam personeel

Heel vriendelijk en behulpzaam personeel

Réponse de Stena Line Nederland

Bedankt voor het delen van je ervaring, Carolien.

Fijn om te horen dat ons personeel je goed heeft geholpen :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Stena line heeft een kwalitatief nette…

Stena line heeft een kwalitatief nette en prettig uitziende boot die de overtocht gewoon al een leuk onderdeel van je vakantie maakt

30 juin 2026

Réponse de Stena Line Nederland

Bedankt voor je leuke review :)

Super om te horen dat de overtocht al echt bijdroeg aan het vakantiegevoel.

Hopelijk tot snel weer aan boord!

Prima overtocht

Prima overtocht, vriendelijk personeel.

Réponse de Stena Line Nederland

Bedankt voor je positieve review, Roeland!

Noté 4 sur 5 étoiles

Was op tijd en comfortabel

Was op tijd en comfortabel. Personeel helpful.

1 juillet 2026

Réponse de Stena Line Nederland

Bedankt voor je positieve review, Peter!

We hopen je nog eens aan boord te mogen verwelkomen.

Noté 2 sur 5 étoiles

Poor cabin and poor disemrkation

Generally the trip was OK but we arrived in the cabin to a horrible smell from the bathroom and the toilet refused to flush. Surely that would have been detected earlier. We were given a new room so that was a positive. Then in the morning we were told disembarkation would start at 8am. We were summoned down to the car deck and then told nothing. The queue started to move and then suddenly stopped, we waited a full 30 minutes after being told to be on the car deck with no information about the delay.

29 juin 2026

Réponse de Stena Line Nederland

Thank you for your feedback, Nick.

We’re sorry to hear about the issues with your cabin and the lack of communication during disembarkation. We’re glad our onboard team could arrange another cabin for you, and we’ll share your comments with the relevant teams for review.

We hope to welcome you on board again in the future.

Noté 5 sur 5 étoiles

Erg fijne manier om in Engeland te…

Erg fijne manier om in Engeland te komen, dit keer met mijn camper.

Réponse de Stena Line Nederland

We hopen dat je een fijne reis hebt gehad, George!

Hopelijk mogen we je nog eens aan boord verwelkomen.

Vlotte en gerieflijke overtocht

In- en uitchecken verliep erg vlot. Ook het boarden verliep snel en probleemloos. Tijdschema overtocht klopte perfect.

Réponse de Stena Line Nederland

Dat klinkt als een fijne overtocht. Bedankt voor je positieve review.

Stena Line

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus