Stilleben Avis

TrustScore 4 sur 5

4,1

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Dårlig oplevelse i forbindelse med moving sale, hvor butikken en søndag skulle åbne kl. 10:00, men der blev ikke åbnet, og køen ude foran butikken voksende. Flere ringer til butikkens telefonnummer el... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde bestilt to glas fra Zafferano. Det ene havde desværre en revne ved ankomst. Jeg kontaktede Stilleben og forklarede dem situationen. De svarede tilbage med det samme, at de ville sende et... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har bestilt fra Stilleben masser af gange, samt købt i deres fysiske butik. Altid vildt god service og SÅÅÅÅ flot indpakning. Modtog en pakke fra dem i dag, og der var virkelig kræset om deta... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg bestilte et spejl i julegave til min kæreste. Leveringstidspunktet var som aftalt dagen efter. Desværre var spejlet ødelagt da jeg åbnede pakken. Jeg kontaktede Stilleben og forklarede dem sit... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin
  2. Magasin de vêtements
  3. Magasin de design et de décor intérieur
  4. Boutique d'accessoires de mode
  5. Magasin d'ameublement et de décoration

Écrit par l'entreprise

Stilleben designs privat label which include collections of tableware, textiles, and interior. The focus is on high quality materials and skilled craftsmanship, resulting in valuable and long lasting products. Find the products in our flagship store and on our webshop, where we also have a selection of hand-picked items from external brands.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

14 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Hurtig ekspedition

10 janvier 2024

Kære Anna Mette
Tusind tak for de mange stjerne! Vi forsøger altid at gøre os umage, så dem er vi meget taknemlige for.
Sofie / Stilleben

Dårlig kundeservice

Dårlig kundeservice, eller rettere manglende… Skrev en mail til Stilleben d. 26 december, angående et gavekort jeg har et spørgsmål til. Men har ikke hørt noget fra dem, forhåbentligt endnu…

10 janvier 2024
Avis spontané

Kære Mille
Det er dybt beklageligt at du endnu intet har hørt. Jeg har nu gennemgået alle henvendelser fra omkring den dato du beskriver, men har intet kunne finde fra dig. Hvilken mail-adresse har du anvendt? Venligst skriv til webshop@stilleben.dk eller ring på 22 89 90 97, så vi kan finde en løsning på dit spørgsmål angående gavekortet.
Sofie / Stilleben

Noté 5 sur 5 étoiles

Kun god smag på hylderne

En unik oplevelse i hjertet af København. Flot, lys og imødekommende flagship med alt hvad hjertet kan ønske sig inden for livsstil og god smag. Ejerne er ikoner i dansk design.

11 décembre 2023
Noté 4 sur 5 étoiles

Det var en god oplevelse

27 novembre 2023

Réponse de Stilleben

Hej Laila. Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du havde en god oplevelse og håber vi kan gøre det lige så godt og måske endda endnu bedre næste gang. Bedste hilsner Sofie / Stilleben

Everything was great

Everything was great. Even the delivery to a Danish GLS shop instead of my German address.
I can always recommend Stilleben!

22 novembre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

De smukkeste ting og den hurtigste…

De smukkeste ting og den hurtigste levering - 5 stjerner herfra!

20 novembre 2023

Réponse de Stilleben

Tusind tak for den fine anmeldelse. Det gør os meget glade at høre.
Bedste hilsner Sofie / STILLEBEN

Fantastisk butik

Fantastisk betjening i butik
Smuk butik

6 novembre 2023

Réponse de Stilleben

Tusind tak for rosen. Det gør os glade. Håber vi også fremover kan give dig mange gode oplevelser i vores butik.

Super oplevelse

Nemt at komme i kontakt med kundeservice ved spørgsmål. Har modtaget de smukkeste vinglas 😊

16 juillet 2023

Kære Rebekka

Tusind tak for din fine anmeldelse. Håber vi fremover kan give dig mange flere gode oplevelser hos Stilleben.

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid fantastiske varer og hurtig god…

Altid fantastiske varer og hurtig god perfekt levering!!! Elsker alt hos Stilleben❤️❤️❤️

10 juillet 2023

Kære Karin

Tusind tak for din fine anmeldelse. Håber vi kan give dig mange flere gode oplevelser hos Stilleben i fremtiden :-)

God hjemmeside, hurtig levering

God hjemmeside, nem at betjene. Fin indpakning og ikke mindst hurtig levering allerede dagen efter bestilling, super flot.

21 juin 2023

Réponse de Stilleben

Hvor er det skønt med sådan en anmeldelse. Tusind tak! Dejligt du synes om den fine indpakning, håber også du er glad for dit køb :-)

No response from your Webshop

I send many e-mail but your Webshop team just ignored my problem (no response at all). I never had such a bad service like your company.
That‘s a pity, I liked your glasses very much….

23 avril 2023

Dear Mikiko,

First and foremost thank you for placing an order with us and thank you for your nice words about our glassware. That means a lot to us.

Our apologies for the late response you have experienced. I'm happy to be able to help you though. I hope you are satisfied with the answer you have received by email already. Please let me know if I can help you in other way?

Kind regards, Sofie Wiik / Webshop manager / STILLEBEN

God oplevelse

Jeg havde en god oplevelse med stilleben

10 avril 2023

Hej!
Det er vi glade for at høre. Håber vi kan få lov at give dig flere gode oplevelser fremover.

Hurtig service!

29 mars 2023

Hej!

Tak for din feedback og de 5 stjerner.
Vi ser frem til at gentage succesen :-) Håber du er blevet glad for din bestilling.

STILLEBEN / Sofie

Noté 3 sur 5 étoiles

Gode produkter men fejl i ordren

Produkterne er god kvalitet og meget flotte, men desværre var halvdelen af ordren den forkerte farve tallerkner. Derudover synes jeg det ville klæde dem at tilbyde gratis fragt, når man køber for over 1000 kroner.

22 mars 2023

Réponse de Stilleben

Tak for din feedback og dine fine ord om vores produkter.

Vi beklager at der har været fejl i leveringen. Det bør ikke ske. Vi prøver hele tiden at optimere vores processer, så vi kan imødekomme og hjælpe vores kunder bedst muligt. Derfor er feedback som din også noget vi tager til os.

Vi håber, trods din oplevelse, at vi får muligheden for at give dig en god oplevelse en anden gang. Du er altid velkommen til at kontakte os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Skøn butik og fineste ting

Skøn butik og fineste ting. Altid lækkert sat op så der kan suges masser af inspiration🍀

27 mars 2023

Kære Tina

Tusind tak for anmeldelsen og dine rosende ord! Det betyder meget for os, at høre du har haft en god oplevelse hos os. På hjerteligt gensyn.

Noté 5 sur 5 étoiles

Når man køber ting på nettet som…

Når man køber ting på nettet som "pakkekasterne" ikke formår at ødelægge, så er alt godt. (=Fin emballering)

16 janvier 2023

Hej

Hvor er det skønt med sådan en anmeldelse. Tusind tak.
Foruden den gode emballage, så håber jeg, at du også er glad for dit køb :-)

Mette / STILLEBEN

Lækre produkter

Lækre produkter, venlig betjening. En af mine favoritbutikker i Kbh!

22 décembre 2022
Avis spontané

Kære Maja

Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os.
Vi glæder os til at give dig endnu en god oplevelse næste gang.

De bedste hilsner,
STILLEBEN

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus