Strandlins Avis 1 153

TrustScore 3.5 sur 5

3,3

Bra butik och smidig betalning. Hade kunnat bli en femma men efter betalningen, på samma sida som orderbekräftelsen, visas erbjudanden som jag inte vill veta av. Bland annat erbjuds "gratis" glas, men... Voir plus

Bra priser men varan kom aldrig!!!! Efter 11 dagar hade de inte skickat varan från affären de hade beställ frakten men inte lämnat in varan till Postnord!!! Förlorade hela 11 dagar och hade 1 ½ dag... Voir plus

Det var första gången jag skulle handla från Strandlins. Jag beställde en väska som min guddotter hade önskat sig. Det fanns ett fåtal kvar i lager till ett kampanjpris. Efter några dagar blev jag kon... Voir plus

Lagersaldot på en av de två produkterna jag beställde var fel i webshopen, vilket ledde till förseningar (den fanns inte i lager som utlovat). Jag blev emellertid kontaktad tidigt och blev erbjuden at... Voir plus

1. Magasin de sacs et de valises

Informations provenant de diverses sources externes

Samsonite. Låga priser och fri frakt. Över 1400 artiklar Samsonite, Baron, Epic m fl. Köp din Samsonite i vår online shop.

3,3

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

1 k avis

Aucune trace de demande d’avis

Allt gick som det ska

Allt gick som det ska. Snabbt och enkelt.

1 mars 2019

Réponse de Strandlins

Tack Anes för att du tog dig tid att svara!

Trevlig personal

Trevlig personal, hade kontakt med flera. Gav bra vägledning i val av produkt. Nöjd!

26 février 2019

Réponse de Strandlins

Stort tack för ditt fina omdöme! Hoppas du är nöjd med din beställning. :)

väldigt nöjd.

21 février 2019

Réponse de Strandlins

Tack för att du tog dig tid att svara!

Smidigt och supersnabbt

Smidigt och supersnabbt! Fick leverans inom ett dygn!

18 février 2019

Réponse de Strandlins

Härligt att höra! Hoppas du är nöjd med din beställning. :)

Helt problemfritt

Helt problemfritt, från beställning till leverans

18 février 2019

Réponse de Strandlins

Tack Marianne för ditt omdöme!

Toppklass

Toppklass. Precis så här onlineshopping skall fungera!

17 février 2019

Réponse de Strandlins

Stort tack för ett fint omdöme! :)

Sofie/Strandlins

Verkar vars en seriös butik

Verkar vars en seriös butik, rekomenderas !

15 février 2019

Réponse de Strandlins

Tack Mats för ditt omdöme!

Sofie/Strandlins

Bra och snabb hantering. Men dåliga betaltjänster!

Varning !
Dom använder skumrask betaltjänster.
Missar man att betala på tisdagen utan råkar betala på fredag åker man på över 240kr i extraavgifter.
Det gäller verkligen att läsa allt noga.

14 février 2019

Réponse de Strandlins

Hej Mats. Tyvärr ligger den här betaltjänsten hos Klarna och är inget som vi kan påverka. Om man hör av sig till oss innan sista betaldag kan vi förlänga kredittiden utan extra kostnad för kunden.

Works well

Works well. Right stuff in the right time.

12 février 2019

Réponse de Strandlins

Thank you for your kind words Björn!

Shoppingvagn.

Så nöjd och snabb leverans.

12 février 2019

Réponse de Strandlins

Vad roligt Lena! Stort tack för ditt omdöme. :)

Bra kundbemötande

Bra och hjälpsamma. Betyget dras dock ner av att lagersaldot inte stämde och att min beställda vara inte fanns.

9 février 2019

Réponse de Strandlins

Tack Magnus för ditt omdöme. Tyvärr får vi ett felaktigt lagersaldo ibland och det är något vi ständigt jobbar på att förbättra.

Snabbt och smidigt!

8 février 2019

Réponse de Strandlins

Tack Ove för ditt omdöme!

Snabb leverans.

Snabb leverans.
Kunde hämta på postens utlämningsställe dagen efter order.

5 février 2019

Réponse de Strandlins

Vad härligt att höra! Hoppas du är nöjd med din beställning.

Sofie/Strandlins

Snabb leverans. Fina varor.

4 février 2019

Réponse de Strandlins

Tack Nina för ditt fina omdöme!

Sofie/Strandlins

Genom rabattkod fick jag marknadens…

Genom rabattkod fick jag marknadens bästa pris på väskan jag beställde. Leveransen var även gratis och snabb. Förvånandsvärt liten förpackning (trodde först att jag beställt fel storlek). Grymt nöjd! 5/5

3 février 2019

Réponse de Strandlins

Tack Joakim för ett fint omdöme. Hoppas du blir nöjd med varan.

Fantastiskt mottagande

Enda problemet var att min rabattkod inte gick igenom. Tydligen är det ett problem med vissa webbläsare. Ett samtal senare löstes det utan några som helst problem.

1 février 2019

Réponse de Strandlins

Tack för ditt omdöme Kristina!

Högsta betyg till Strandlins

Högsta betyg! Trevlig hjälpsam personal och supersnabb leverans! Fick tom dyrare väskor för samma pris pga slut på lager

1 février 2019

Hej

Tack Ingegärd för att du tog dig tid att skriva. Hoppas du blir nöjd med dina väskor:)

Bra förutom Postnord

Bra, men leveransstrul med Postnord som slarvade bort försändelsen ett par dagar drar ned betyget.

31 janvier 2019

Réponse de Strandlins

Tack för ditt omdöme Mikael. Väldigt tråkigt att det blev struligt med leveransen. Vi hoppas att du är nöjd med beställningen trots detta!

Sofie/Strandlins

En savoir plus sur les différents types d'avis.