Struersfriskebilhus Avis

3,2

Jeg kommer ind i butikken, alle medarbejder sidder i modtagelse hallen og det bliver set jeg kommer ind. INGEN siger goddag eller velkommen. Jeg går rundt i butikken for at se på en bil og fø... Voir plus

Vi købte en brugt Mazda hos Struers Friske Bilhus for to år siden til en gunstig pris ift. markedet. Fik prøvetur, da jeg alligevel var i Struer, og fik bilen leveret til aftalte tidspunkt i Horsens.... Voir plus

Fantastisk service fra de indledende skriverier, til endelig aftale, afhentning af bil, opsætning og efterbehandling ift. et par småting. Hurtig svar og hjælp plus en rar og imødekommende kontakt efte... Voir plus

Har haft min bil til service og vi gennemgår regningen sammen, og finder noget på regningen som ikke er lavet så siger han det er fejl, og da jeg kommer hjem og gennemgår regningen igen finder jeg en... Voir plus

1. Concessionnaire automobile

Informations provenant de diverses sources externes

Velkommen

Moyen

N'a pas répondu aux avis négatifs

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Excellent service fra start til "slut"

Jeg har købt en brugt Toyota Avensis fra Struer's Friske Bilhus, hvilket har været en positiv oplevelse hele vejen fra før køb til små justeringer nogle måneder efter købet.

Efter 5 år i København skulle vi tilbage til Århus, og i denne forbindelse havde vi brug for en bil, da vi havde forøget familien med to børn under tiden i København. Samtidigt havde vi kun meget kort tid til at finde bil, da jeg snarligt skulle varetage en ny stilling.
Efter en åben og hvad jeg føler som ærlig dialog hele vejen igennem, tog det kun tre test kørsler inden bilen var fundet, og da vi stadig boede i København under handlen var et den glæde, at alt papir arbejde blev klaret med lethed over e-mail og alle nybegynder spørgsmål blev tålmodigt bevaret.
De nogle mindre slitage ting skulle lave efter to og en halv måneder, bestod de den virkelige test, hvor det hele blev lavet på en formiddag uden nogle som helst spørgsmål til, om det var naturligt slitage, som lå uden for garantien eller ej - det hele blev bare lavet.

Så med min oplevelse af Struer’s Friske Bilhus kan jeg kun anbefale dem til andre; og bliver også vores forhandlere til næste bil.

23 août 2010