Undertegnede har i dag hentet min næste bil hos Arne Stubbe, som blev en brugt Toyota Yaris. Min kontakt har været Flemming Stubbe, som jeg på det varmeste kan anbefale. Jeg oplevede at mine behov bl... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jeg fik lavet service på min bil og det blev næsten 15000kr har kun haft den 1,5år og der blevet skiftet dele på den der ikke fejlede noget og har fået skiftet bremse skiver 2 gange nu. og den gang je... Voir plus
Super glad for min første booking af tid til service, lånebil, mekaniker Jan’s opkald om en estimeret pris på reparationen, og om de skulle sætte i gang. Udførlig og tydelig faktura over, hvad de... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi havde den fornøjelse at handle med Flemming Stubbe,sikke en service, fra start til aflevering af bil, men ikke slut, for vi er bestemt ikke færdig med at komme hos Arne Stubbe automobiler . Alt ro... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Arne Stubbe Automobiler A/S er en familievirksomhed med mere end 65 års erfaring. Vi er et autoriseret værksted af Toyota, Renault og Dacia 🛠️ Hos Arne Stubbe Automobiler A/S tilbyder vi både køb, salg, leasing og finansiering af nye og brugte biler 🚘 Det gælder både for private kunder og erhvervskunder, som vi står klar til at rådgive og vejlede – uanset hvad der søges 🔎 Derudover tilbyder vi service, reparation, hjulskifte, skadesbehandling, køb af reservedele og meget andet. Da vi har egne mekaniske værksteder, pladeværksted og eget malerværksted. Som autoriseret værksted kan du være sikker på, at din bil er i helt trygge og erfarne hænder 🤝 Velkommen hos Stubbe – og på gensyn!
Coordonnées de contact
Måløv Byvej 7, 2750, Ballerup, Danemark
- marketing@stubbe.dk
- www.stubbe.dk
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
Den bedste oplevelse
Den bedste og
mest behagelige oplevelse med både salg og værksted toyota Roskilde

Réponse de Arne Stubbe Automobiler A/S
Vi havde en rigtig god oplevelse da vi skulle handle bil
Vi havde en rigtig god oplevelse da vi skulle vælge bil model. Sælgeren, Rasmus, gav fin hjælp med at forstå finansiering samt hjælp med at vælge udstyr som gav en god løsning til vores køb. Alt i alt er vi meget tilfredse med købs situationen.
Mvh Søren

Réponse de Arne Stubbe Automobiler A/S
Virkelig fedt sted at handle bil
Virkelig fedt sted at handle bil. Vi havde en sælger, der hed Rasmus, som virkelig gjorde handlen til en god oplevelse, og vi har nu en bil, vi er utroligt glade. Stor tak til Rasmus og hans kollegaer:)

Réponse de Arne Stubbe Automobiler A/S
Disappointing service at Arne Stubbe Roskilde Toyota”
I recently had my Toyota Verso serviced at Arne Stubbe Toyota, Roskilde. unfortunately, my experience was far from satisfactory.
First, there were confusions and uncertainties surrounding the appointment booking. I had called two weeks in advance and specifically booked a time slot for 7:30 AM. However, the day before my appointment, I received an SMS from the service center confirming the time as 12:30 PM. This left me unsure about the scheduling, and it was inconvenient to have to adjust my plans on such short notice.
After the service was completed, I was disappointed to see that my car had not been washed or vacuumed inside. When I pointed this out to the service representative, they took a photo and assured me that their service leader would follow up with me. It has now been two weeks, and I still haven’t heard back from anyone. The lack of communication and accountability is disheartening, and the experience overall left me questioning the quality of service provided.
I hope this feedback will be taken seriously to improve future customer experiences.

Réponse de Arne Stubbe Automobiler A/S
God og ærlig betjening og har altid…
God og ærlig betjening og har altid følt min bil i trygge hænder hos Arne Stubbe.
Vil selvfølgelig gerne have priserne oplyst incl. moms og ikke omvendt. Så giver det mere mening for en privatperson. Ellers er alt godt på dette værksted og kan klart anbefale stedet.

Køb af Elbil
Vi har i forbindelse med køb af El bil hos Stubbe i Måløv, fået en 1 klasses kundeservice. Det har været en super god oplevelse. Tak til en super god sælger.
Oplevelsen har varet over et længere forløb, og vi er blevet godt behandlet i hele forløbet.

Réponse de Arne Stubbe Automobiler A/S
Kort tid efter at jeg havde købt min bil, opdagede vi at bilen havde en skjult skade i hele bagerste bund panelet samt højre front.
Skaden er nu blevet udbedret til UG, og jeg har fået er rigtig god og behagelig service og behandling.
Jeg kan dermed varmt anbefale værkstedet og vil fremover anvende stedet.

Réponse de Arne Stubbe Automobiler A/S
Jan var (er) en meget imødekommende…
Jan var (er) en meget imødekommende sælger der tog sig tid til os.
Vi fik en god pris for vores “gamle” bil og en god pris på den “nye” brugte..
Alt i alt en rigtig god oplevelse og kan kun varmt anbefales at handle hos stubbe😊😊👍👍

Clioens batteri døde
Vores dejlig lille Clio gik død på batteriet, netop som vi var på vej med Struer fra Glostrup. Lynhurtigt fik vi lånebil og I ville kigge på vores. Senere på dagen (onsdag) skrev I, at bilen var færdig og klar til afhentning. Verdensklasse Lasse !!!

Renault værksted frarådes
Det absolut værste værksted jeg har oplevet. For et par måneder siden blev der ringet til dem for at spørge hvornår de havde tid til skift af gearstang olie og en pris, dette blev der aldrig vendt tilbage på.
Efterfølgende har bilen været indleveret for første gang med lang ventetid op til, som er gået himmelråbende dårligt. Allerede inden bliver der også spurgt ind til muligheder for opdeling af betalinger og en række øvrige spørgsmål som der bliver lovet tilbagevenden på, dette sker heller ikke. Dog nævnes der man betaler ved afhentning, og pludselig skal der betales inden man bestiller dele hjem.
Der aftales helt specifikt to ting: Fix og undersøg hvorfor bagdøren bliver ved med at stå som åben, når den er låst. Og fejlsøg på strøm, hvorvidt det er batteri, generator eller noget helt tredje det gør, at bilen ikke kan holde strøm. Jeg får så en opringning om at man er gået i gang med at fejlsøge alverdens andre ting på bilen som ikke er aftalt. Det beder jeg dem standse med og holde sig til aftalen, understreger at jeg specifikt skal bruge pris og diagnose på generatorproblemet (og selvsagt bagdørsproblematikken også).
Da jeg får tilsendt noget sent på eftermiddagen indeholder det ikke andet end prisen for en generator og prisen for fejlsøgning. De vil have 4000 kr. for at fejlsøge, men kan ikke fortælle mig hvorfor bagdøren er i stykker samt hvad det vil koste og de kan heller ikke fortælle hvorfor generatoren er i stykker. Faktisk har de slet ikke undersøgt bagdøren lyder det. Jeg ringer derned dagen efter, i dag, og ytre min utilfredshed, med det resultat at de ikke vil gøre deres arbejde færdig og beder mig afhente bilen igen. Jeg har forståelsen af, at regningen bliver slettet tilgengæld.
Samtidigt påstås der, at jeg har bedt om ydelser jeg slet ikke kender til.
Det mig en gåde hvordan noget en så enkel og simpel opgave kan forvolde så store udfordringer. Dernæst må jeg også sige at jeg har oplevet tonen som nedværdigende / nedladende og på grænsen til det flabede og provokerende.

Réponse de Arne Stubbe Automobiler A/S
Meget imødekommende og hurtig…
Meget imødekommende og hurtig betjening.
Føler sig set......! Når man ankommer.

Réponse de Arne Stubbe Automobiler A/S
Tusind tak for en fantastisk service i…
Tusind tak for en fantastisk service i forbindelse med skade på min bil sidst i december.
Jeg er så glad for at min bil blev klar inden julen, så jeg kunne bruge den til juleferie.

Réponse de Arne Stubbe Automobiler A/S
Bilen klar til aftalt tid og alt i…
Bilen klar til aftalt tid og alt i orden. Som sædvanlig en god profesionel service af personalet.

Altid ordentlig service
Altid ordentlig service, og aftaler overholdes, hurtig reperation af bilen mens jeg venter, og ellers en billig lånebil.

Hurtig ekspedition
Efter en meget lang ventetid på at komme til på værkstedet, så blev problemet klarret lynhurtigt og yderst kompetent, jeg nåede knapt nok at få frakken af.

Réponse de Arne Stubbe Automobiler A/S
Trods Renault havde kludret og leveret…
Trods Renault havde kludret og leveret en forkert udrustet bil synes jeg sælgeren håndterede problemet fint og løste det godt som det var muligt.

Havde et tilfrosset sprinteranlæg
Havde et tilfrosset sprinteranlæg. Et opring til Kasper Toyota Måløv, kom du bare ud med bilen, så kigger vi på det med det samme 👍 et par dage efter til lille service, igen en meget service venlig behandling 🙂

Réponse de Arne Stubbe Automobiler A/S
Ærligt værksted med meget venligt…
Ærligt værksted med meget venligt service!
Fornuftige priser ved servicetjek, ringer altid hvis der skal laves mere end aftalt.
Har oplevet et par gange, at de har ordnet småting uden beregning.
Jeg har igennem flere år haft min lille Toyota Yaris hybrid hvor jeg har brugt Arbe Stubbe i Måløv.
Jeg kan på det varmeste anbefale dette værksted og vinker med vemodighed farvel efter jeg har fået et andet bilmærke.

L’expérience Trustpilot