Undertegnede har i dag hentet min næste bil hos Arne Stubbe, som blev en brugt Toyota Yaris. Min kontakt har været Flemming Stubbe, som jeg på det varmeste kan anbefale. Jeg oplevede at mine behov bl... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jeg fik lavet service på min bil og det blev næsten 15000kr har kun haft den 1,5år og der blevet skiftet dele på den der ikke fejlede noget og har fået skiftet bremse skiver 2 gange nu. og den gang je... Voir plus
Super glad for min første booking af tid til service, lånebil, mekaniker Jan’s opkald om en estimeret pris på reparationen, og om de skulle sætte i gang. Udførlig og tydelig faktura over, hvad de... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi havde den fornøjelse at handle med Flemming Stubbe,sikke en service, fra start til aflevering af bil, men ikke slut, for vi er bestemt ikke færdig med at komme hos Arne Stubbe automobiler . Alt ro... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Arne Stubbe Automobiler A/S er en familievirksomhed med mere end 65 års erfaring. Vi er et autoriseret værksted af Toyota, Renault og Dacia 🛠️ Hos Arne Stubbe Automobiler A/S tilbyder vi både køb, salg, leasing og finansiering af nye og brugte biler 🚘 Det gælder både for private kunder og erhvervskunder, som vi står klar til at rådgive og vejlede – uanset hvad der søges 🔎 Derudover tilbyder vi service, reparation, hjulskifte, skadesbehandling, køb af reservedele og meget andet. Da vi har egne mekaniske værksteder, pladeværksted og eget malerværksted. Som autoriseret værksted kan du være sikker på, at din bil er i helt trygge og erfarne hænder 🤝 Velkommen hos Stubbe – og på gensyn!
Coordonnées de contact
Måløv Byvej 7, 2750, Ballerup, Danemark
- marketing@stubbe.dk
- www.stubbe.dk
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
Jeg må sige Toyota Roskilde har…
Jeg må sige Toyota Roskilde har afleveret den dårligste service jeg nogensinde har oplevet, jeg er indleveret min bil til reparation efter den var blevet påkørt, ved indlevering får jeg dem til at skrive på at den har en parkeringsskade som også skal repareres, denne skade glemmer de at give videre til værkstedet som skal reparere bilen, og da jeg får bilen igen er skadet ikke lavet ordentligt dvs. så den skal på værksted igen + at den skal have lavet den parkeringsskade som de også lige havde glemt, jeg kontakter Toyota fordi jeg synes ikke det er rimeligt at jeg skal betaler forsikringen i reparationsperioden når jeg nu skal have min bil på værksted igen og skal betale forsikring en gang mere når bilen ikke er repareret ordentlig og at de glemmer at melde en skade ind, Jeg kontakter dem og de lover de at ringe tilbage, jeg hører ikke noget i to dage så kontakter jeg dem igen og for at vide at der er ikke noget at gøre og st jeg skal betale, jeg beder om at snakke med en leder/chef for afdeling, de siger at han nok skal ringe tilbage til mig der går 3 dage mere og har endnu ikke hørt noget som helst fra dem, Jeg synes personligt det er ringe service at jeg skal betale forsikring for en lånebil to gange fordi de ikke får repareret bilen korrekt og glemmer at melde en skade til skade centret, og kan kun slutte af med at det er sidste gang min bil kommer til Toyota Roskilde hos Arne Stubbe. (opdatering efter Toyota Måløv fik min bil op til reparation og de hørte om sagen i Roskilde, så må jeg sige de gik ud over alt forventning for at gøre mig tilfreds som kunde hos Toyota Arne Stubbe, så håber virkelig Toyota Roskilde tager ved lærer og opper sig og levere sådan en god service som Måløv har.)

Réponse de Arne Stubbe Automobiler A/S
Very good service and experienced…
Very good service and experienced staff. I had some issues with transferring money and Nicklas helped me. He also provided a very detailed information about my car. I can say that it is a really big fokus on the client at this place. Highly recommended!

Helt klart DKs bedste værksted
Helt klart DKs bedste værksted. Har købt en ny bil efter super god rådgivning fra Nicklas. Der var desværre lidt problemer med bilen ved overtagelsen og hele værkstedet trådte til med virkelig god service, høj faglighed og kæmpe forståelse. Det er et virkeligt godt værksted, hvor man trygt afleverer sin bil og er sikker på at få god, behagelig og professionel rådgivning uanset om det er slagsafdeling, værksted eller andet man har brug for. kæmpe respekt herfra for håndteringen af min sag. (PS jeg bor 70 km fra værkstedet, men kører meget gerne den lange vej for at fastholde tilknytningen)

Réponse de Arne Stubbe Automobiler A/S
Tak for en professionel og venlig…
Tak for en professionel og venlig behandling i forbindelse med handel af den fine Toyota Aygo. Stor ros til Nicklas Kristensen, en dygtig og behagelig salgskonsulent - der på yderst professionel og saglig vis, hjalp os igennem handlen. Kan virkelig anbefales.

God service i Måløv
Jeg har haft service på min Renault Grand Scenic gennem 10 år, og har altid oplevet en professionel og imødekommende behandling. Og problemer er blevet løst hurtigt og effektiv.

Réponse de Arne Stubbe Automobiler A/S
🤩 Tak for en fantastisk oplevelse med…
🤩 Tak for en fantastisk oplevelse med service af bil. Mødte venligt og smilende personale, fra start til slut.
Fik udleveret og gemmengået ,en meget overskuelig oversigt, hvad der er gemmengået på bilen.
Fantastisk at kører derfra med støvsuget og vasket bil. 😀
Min bedste anbefaling til, at få din bil serviceret her - det bliver man bestemt godt tilfreds med. 😀

Perfekt
Var til sommerhjul skift og fik sindsyg fantastisk service af Marianne og Mekker. De fandt ti liter vand i skærmen🤣
Vi ses til service i juni.

Super personlig service
Vi var inden for at kigge på en ny bil hvor vi blev mødt af Sonny som var utrolig rar og imødekommen og leveret fantastisk service og så kan man jo ikke lade vær med at købe en bil 🤣
Tak Sonny

Réponse de Arne Stubbe Automobiler A/S
Tak for sidst, vi ses igen
Det var let, at booke et servicebesøg til min Toyota og jeg modtog en bekræftelse ret hurtigt efter bestilling. Påmindelsen på aftalen modtog jeg et par dage før det aktuelle besøg. Ved ankomsten hos Arne Stubbe i Måløv blev jeg modtaget af en meget venlig og imødekommende medarbejder, der sammen med værkføreren sørgede for at give mig al nødvendig information undervejs igennem forløbet. Som altid føles det sikkert og trygt, at have bilen til service hos Arne Stubbe i Måløv og minsandten om ikke jeg modtog et opkald fra deres værkfører 2 dage efter servicebesøget. Han ville blot lige høre, om alt var i orden efter service af bilen. Det er bare helt igennem i orden.
Tak for sidst til hele teamet, vi ses igen.

Réponse de Arne Stubbe Automobiler A/S
Har altid handlet hos Stubbe…
Har altid handlet hos Stubbe Automobiler og også denne gang er jeg fuldt tilfreds med min handel.

Réponse de Arne Stubbe Automobiler A/S
Aftalte at se på en brugtvogn
Aftalte at se på en brugtvogn. Sonny Nøhr tog godt imod mig.
Super service. Og rigtig flot forretning i Målev.
Jeg overvejer deres tilbud.

Altid god service
Altid god service, god betjening og hurtig strømlinet rep. Indsats.

Réponse de Arne Stubbe Automobiler A/S
Igen en god oplevelse hos Arne Stubbe…
Igen en god oplevelse hos Arne Stubbe ifm. startproblemer med Renault Megane. Kan anbefale.

Réponse de Arne Stubbe Automobiler A/S
Rigtig god service meget hjælpsom og…
Rigtig god service meget hjælpsom og venlig personale

Réponse de Arne Stubbe Automobiler A/S
Jeg fik rigtig god service og meget…
Jeg fik rigtig god service og meget grundig information om den bil jeg købte. Alle papirer og bilen blev gennemgået. Meget tilfreds og vil anbefale det til andre.

Réponse de Arne Stubbe Automobiler A/S
At komme ved Stubbe og få biler lavet
At komme ved Stubbe og få biler lavet. Er som at kommer hjem. Altid en god oplevelse. Aftaler til tiden. God service gode kommentar, altid i godt humør. Alting bliver lavet efter aftale.

L’expérience Trustpilot