sunnie wear Avis

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Tous les avis

13 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Zeer goede webshop

Hier al een aantalen keren besteld!
Prachtige kwalitatieve tassen maar ook sjaaltjes,sieraden e.d
Zeer snel geleverd.
Ook erg attent en snelle duidelijke communicatie wanneer het nodig is.

22 juillet 2026

Heel tevreden!

Ik heb al veel bestellingen gedaan bij sunnie wear echt top kwaliteit! Ik heb ook twee favoriete tassen, ik gebruik ze beide echt wekelijks en nog steeds zien ze er als nieuw uit! Ook worden de tassen snel verzonden en ook heb ik af en toen een cadeautje erbij gekregen! Ik bestel nooit meer ergens anders want dit is echt top!🫶🏼

19 juillet 2026

Top kwaliteit tassen

Tassen zijn van top kwaliteit, heb er inmiddels al 4 en nog altijd blij mee, zo mooi !! Ook super lieve mensen die mij zelfs een tasje hebben opgestuurd als cadeautje voor mijn verjaardag 🩷 Alleen maar positief hierover:)

18 juillet 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Helemaal top en snelle levering

Heb hier al een aantal keren besteld en elke keer een kadootje bij het uitpakken. De tassen en tasjes zijn super cute, mooi en helemaal top. Goede kwaliteit én snelle levering! Zeker een aanrader!!

10 février 2026

Wederom tevreden!

Zo blij weer met mijn bestelling die ik heb ontvangen! Heb al een aantal tassen van andere collecties maar dit was mijn eerste van de lola collectie. Echt prachtige kwaliteit. Verder ook heel snel verstuurd dus kan ook mee op vakantie!

Groetjes

17 juillet 2026

Aanrader

Al meerdere bestellingen geplaatst.
De kwaliteit van de producten is goed.
De pakketjes zijn een cadeau om te ontvangen,heel mooi verpakt.
De bestellingen worden ook nog snel verzonden.

De service is goed altijd snelle reactie.

3 juin 2026

Topservice bij sunnie wear

Een aantal keren hier bij sunnie wear besteld, zeer tevreden over de service en bezorgdienst. Kwaliteit is uitstekend en draag de tassen met heel veel
Plezier!
Bestellingen worden snel verzonden en wanneer ik een vraag heb of iets wil retourneren, word ik altijd vriendelijk, snel en netjes geholpen.

8 juillet 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Een vaste klant voor een goede reden

Ik koop al meerdere jaren tassen bij Sunnie Wear en ben een vaste, zeer tevreden klant. In de loop der jaren heb ik verschillende tassen besteld en de kwaliteit is altijd uitstekend geweest. De producten zijn stevig, mooi afgewerkt en gaan lang mee.

Daarnaast is de service echt top. De communicatie verloopt altijd vriendelijk, duidelijk en snel. Als je een vraag hebt, krijg je snel een reactie en wordt er goed meegedacht.

Ook de verzending is altijd snel en betrouwbaar, waardoor je nooit lang op je bestelling hoeft te wachten.

Ik kan Sunnie Wear dan ook zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar mooie tassen van hoge kwaliteit, gecombineerd met uitstekende service en goede communicatie. Een betrouwbare webshop waar ik met veel plezier blijf bestellen!

14 juillet 2026

Prachtige kwaliteit weer!

Vandaag weer een super leuk pakketje mogen ontvangen! Ik heb inmiddels meerdere tassen & sieraden besteld bij sunnie wear. Altijd een snelle levering. Tassen zijn mooi en stevig. Sieraden zijn van stainless steel. Weer een een top service gehad! Alles wordt altijd mooi en netjes verpakt. Tis altijd een cadeau om uit te pakken. Dik tevreden dus!

Sunnie. wear

Sunnie wear

Ik ben super blij met mij bestelling (en).

Heeft hele goede en leuke producten.
Van sieren , sjaals , tassen enz enz .
Zeeer goede kwaliteit.
Veel soorten tassen vanalles wat wils .
Chice, dragelijk, werk , netjes .
Heel fijn verschillende kleuren stalen.
Klant vriendelijke.
Staan voor je klaar .
Snelle levering goed en netjes verzonden.
Ik ben zeeeeeer te vrede met alles .
En natuurlijk erg blij met de items.
Ben al tijdje klant .

Ik zou Sunnie wear zeker aanraden .

Gr Rebecca Slagter Wallner

Top service!

Al sinds 2024 vaste klant bij Sunnie wear, diverse mooie kwaliteit tassen en sieraden besteld, altijd snelle verzending en fijne persoonlijke service en advies!

Noté 1 sur 5 étoiles

Geblokkeerd wegens een retour

Dit klinkt misschien als een grap, maar dit bedrijf heeft mij geblokkeerd op tiktok. Via tiktok kwam ik terrecht in een live waar ik leuke tassen zag. Ik heb toen het een en ander geïnformeerd. Vervolgens de bestelling geplaatst. Ik heb zelf niet naar de afmetingen gekeken online, maar op foto’s leek de tas groter dan in het echt. Ik heb een nette mail getrokken om het te retourneren. De reactie terug was totaal niet professioneel. Ik voelde me bezwaard, ook werd er direct gewezen op het cadeau die bij mijn bestelling zat. Deze moest ook terug in de staat waarin ik deze heb ontvangen, net als de rest. Al met al geen goede ervaring. Vervolgens als kers op de taart bleek ik geblokkeerd te zijn op TikTok. Het bedrijf nam dus de moeite mij op te zoeken ( ik volg ze niet) en mij te blokkeren, dit alles om een retourtje???

29 avril 2026
Logo de sunnie wear

Réponse de sunnie wear

Beste Malak,

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen.
Wij begrijpen niet hoe de link tussen een retouraanvraag en het blokkeren op social media bij jou is ontstaan. Zoals wij ook eerder met jou hebben besproken, kunnen wij socialmedia-accounts van klanten niet koppelen aan bestellingen. Daarnaast staan onze socialmediakanalen volledig los van ons retourbeleid, dat voor iedereen duidelijk beschikbaar is via onze website en via onze klantenservice wordt afgehandeld. Een retouraanvraag kan dan ook geen reden zijn voor een blokkade.

Nadat je aangaf dat de tas op de foto’s groter leek dan in werkelijkheid, hebben wij enkel aangegeven dat de afmetingen van al onze producten vermeld staan op de website. Vervolgens hebben wij de standaard retourinstructies met je gedeeld.

Je geeft aan dat je onze reactie niet professioneel vond, omdat wij hebben aangegeven dat het artikel in de originele staat waarin je het hebt ontvangen, inclusief de ontvangen gift, geretourneerd dient te worden. Dit zijn standaard retourvoorwaarden die door veel bedrijven worden gehanteerd om ervoor te zorgen dat een retourproces correct en soepel verloopt.

Wanneer een bestelling volledig wordt geretourneerd, vervalt uiteraard ook het recht op een bijbehorende gift. Dat jij je hierdoor bezwaard hebt gevoeld, vinden we vervelend, maar dit verandert niets aan de geldende retourvoorwaarden die voor iedere klant gelijk zijn. Deze voorwaarden zijn bedoeld om duidelijkheid te bieden. Je hebt de standaard retourinstructies ontvangen en nadat jouw retour in goede orde was ontvangen, is de terugbetaling verwerkt.

Wij vinden het belangrijk om een dergelijke situatie op basis van de feiten te bekijken. In dit geval gaat het om een reguliere retouraanvraag waarbij de standaard retourvoorwaarden en -procedure zijn gevolgd.

sunnie wear

Noté 1 sur 5 étoiles

BESTEL HIER NIET! Manipulatie, misleiding en respectloze communicatie

Bestel hier absoluut niet! Ik heb nog nooit zo’n nare en onprofessionele ervaring gehad. Binnen een uur na mijn bestelling wilde ik annuleren, maar in plaats van service werd ik direct gemanipuleerd.
De webshop probeerde me met valse argumenten een schuldgevoel aan te praten over 'gemaakte kosten' voor een cadeauservice die op de factuur nota bene €0,00 was. Er werd glashard tegen me gelogen dat het pakket al verzonden was, terwijl de Track & Trace bewees dat het nog gewoon bij hen lag. Ze probeerden me zo te dwingen akkoord te gaan met een gedeeltelijke terugbetaling.
De communicatie is bovendien stuitend; ze reageren neerbuigend en respectloos (ze gaan je zelfs 'corrigeren' op de spelling van hun naam terwijl ze ondertussen je wettelijke rechten negeren). Het heeft me ontzettend veel stress en moeite gekost om ze met harde bewijzen en screenshots klem te zetten. Pas toen ze zagen dat ze geen kant meer op konden, bonden ze in.
Bespaar jezelf de ellende, deze shop probeert je te misleiden en onder druk te zetten. Zo ga je niet met klanten om!

8 mars 2026
Logo de sunnie wear

Réponse de sunnie wear

Beste Zouhair,

Na jarenlang duizenden meiden blij te hebben gemaakt en ontzettend veel positieve reacties te hebben ontvangen, vinden wij het bijzonder dat onze allereerste negatieve review afkomstig is van jou en dat je speciaal hiervoor een pagina over ons bedrijf op dit platform hebt aangemaakt. Graag lichten wij de gang van zaken toe, omdat jouw review een onjuist beeld schetst.

Je hebt op zondag 8 maart 2026 om 12:15 uur een bestelling geplaatst voor een tas. Bij deze bestelling heb je een uitgebreide notitie achtergelaten met het verzoek om de tas als cadeau in te pakken, inclusief alle benodigdheden. Wij bieden geen cadeauservice aan; deze staat dan ook niet op onze website en ook niet op de factuur, zoals jij stelt. Ondanks dat wij deze service niet aanbieden, hebben wij uit coulance, mede omdat jouw verzoek tijdens de maand Ramadan werd gedaan, besloten hier toch gehoor aan te geven. Achteraf is gebleken dat dergelijke uitzonderingen tot vervelende situaties kunnen leiden. Daarom zullen wij in de toekomst geen uitzonderingen meer maken op ons beleid.

Onze collega heeft diezelfde middag alle benodigde materialen aangeschaft, de tas zorgvuldig als cadeau ingepakt en de bestelling verwerkt en verzonden. Vervolgens ontvingen wij op zondag 8 maart 2026 om 20:03 uur, ruim acht uur na het plaatsen van de bestelling (en dus niet binnen een uur), jouw e-mail waarin je aangaf de tas toch niet meer te willen hebben.

Wij hebben daarop uitgelegd dat de bestelling inmiddels was verwerkt en dat er op jouw verzoek extra werkzaamheden en kosten waren gemaakt. Daarnaast was het pakket al verzonden. Wij konden niet opnieuw extra kosten maken om een reeds verzonden pakket uit het verzendproces te halen, zeker niet nadat je aangaf daar geen begrip voor te hebben. De enige logische oplossing was daarom om het pakket eerst retour te laten komen, waarna wij, net als bij een reguliere retour, een volledige terugbetaling konden uitvoeren. Zolang een pakket zich niet in ons bezit bevindt, kunnen wij niet overgaan tot een terugbetaling.

Je schrijft dat je ons "klem hebt gezet", maar op een zondagavond is het simpelweg niet mogelijk om een pakket uit het verzendproces te halen. Op maandagochtend hebben wij direct alles in het werk gesteld om met je mee te denken en het pakket alsnog te onderscheppen voordat het naar het distributiecentrum zou worden vervoerd. Wij hebben je gedurende dit proces steeds op de hoogte gehouden. Uiteindelijk is het gelukt, zonder extra kosten te maken, het pakket tegen te houden, waarna je een volledige terugbetaling hebt ontvangen. Zoals ook met jou besproken, hebben wij de ingepakte tas inclusief cadeauverpakking, lint en kaart vervolgens gedoneerd, zodat er toch nog iets positiefs uit deze situatie kon voortkomen.

Juist daarom waren wij verbaasd toen wij jouw review lazen. Wij herkennen ons niet in de beschuldigingen van manipulatie, misleiding en respectloze communicatie. Dat een antwoord niet overeenkomt met wat je had gehoopt, betekent niet dat er sprake is van kwade opzet. Wij hebben gedurende het gehele proces geprobeerd een oplossing te vinden die voor beide partijen redelijk was en hebben gezorgd voor een volledige terugbetaling, ondanks de extra tijd, werkzaamheden en kosten die wij op jouw verzoek hadden gemaakt.

Vriendelijkheid en wederzijds begrip horen van beide kanten te komen. Het is niet redelijk om een bedrijf van manipulatie en misleiding te beschuldigen, enkel omdat je niet het antwoord kreeg waarop je had gehoopt. Wij hopen dat andere bedrijven die dit lezen, beseffen dat coulance soms averechts kan werken. Wij wensen je desondanks het allerbeste.

sunnie wear

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus