Surftowns support är superbra!! Som så många gånger tidigare fick vi idag SUVERÄN hjälp av Filip på Surftowns support. Idag hade vi ett tekniskt problem med hemsidan som Filip lyckades lösa jättesnabb... Voir plus
En fantastisk svensktalande support som ger det lilla extra och förstår när man har panik :) De gör allt för att hjälpa till. Jag vill ge en extra stjärna i kanten till Filip, som servat oss och våra... Voir plus
Lösenordet till familjens hemsida kom på vift och innehållet raderat av någon illasinnad individ. Men inom några minuter hade supporten på Surftown (Filip) inte bara återställt hemsidan utan även uppd... Voir plus
Ett generellt och enkelt gränssnitt för att bl.a. administrera flera domäner. I mitt senaste supportärende fick jag kontinuerlig återkoppling med status i ärendet via deras online chatt. Ofta behandla... Voir plus
À propos de Surftown
Informations provenant de diverses sources externes
Surftown levererar kvalitetshosting till din hemsida och e-post. Vi har varit i branschen sedan 2003 och är idag en av de största webbhotells-leverantörerna i Norden, med kunder i hela Skandinavien.
Våra produkter
Vi erbjuder en rad produkter, som hänvänder sig till ett brett spektrum av kunder. Våra webbhotell inkluderar massor av plats till hemsidor och e-post, samt möjligheten för upp till 20 domäner samlat på ett konto.Kundservice
Vi gör allt för att leverera marknadens bästa kundservice. Du kan få tag på oss här:Använd chatten
Live Chatt på Surftown.com
Skicka ett e-postmeddelande
Ring till oss
+46 (0)8 551 10 761
Hitta oss på Facebook
facebook.com/surftown.com
Följ oss på Twitter
twitter.com/surftown
c/o KLP Ørestad 5H A/S Arne Jacobsens Allé 15, 2 sal , 2300, Köpenhamn S, Danemark
- +46 08 551 10 761
- marketing@surftown.com
- www.surftown.com/sv
Aucun historique récent de demande d’avis
Filip på Surftown support är oerhört…
Filip på Surftown support är oerhört proffsig!!! Haft Surftown i ca 10 år och det har varit väldigt bra.
De 5 stjärnorna är endast för Filip på…
De 5 stjärnorna är endast för Filip på supporten.
Mycket bra service och bemötande
Mycket bra bemötande av Filip. Vi Filip och jag fixade mitt problem efter en del klur.
Tusen tack!
Snabbt och effektivt jobbat via…
Snabbt och effektivt jobbat via TeamViewer
Bäst
Bäst! Grymt support! Mycket duktiga support tekniker som alltid hjälper när det behövs. Har många olika domäner hos surftown och är mycket nöjd!
Snabb support!
Väldigt bra livesupport!
Har varit mitt webbhotell i många år…
Har varit mitt webbhotell i många år och fungerar superbra. Enkelt och snabb support och bra drift till bra pris.
Fantastisk support
Jag hade problem med ett mail konto där jag på vissa enheter kunde se de första mailen och på vissa enheter kunde se de sista men 1,5 år däremellan såg jag ingenstans. Jag tog hjälp av er Chat Support och efter att tydligt ha beskrivit felet så hittade Filip det. Ett mail som hade fått fel rättighet, som jag inte hade rätt att se. Efter att Filip hittade detta märkliga fel så funkar allt igen!!!! Stort tack för proffsig Support!
Vänligen
Lasse Walmann
Snabb och bra support.
Snabb och bra support.
Jag hann inte lämna blicken från skärmen innan jag fick svar.
Supporten på Surftown är Super!
Snabb bra hjälp från Supporten på…
Snabb bra hjälp från Supporten på Surftown
Otroligt bra bemötande då mina…
Otroligt bra bemötande då mina kunskaper på detta område är begränsade och inte vill kunna allt utan bara använda funktionerna!
Mycket trevlig och hjälpsam personal
Mycket trevlig och hjälpsam personal
Kommer att rekommendera starkt till alla som ska fråga efter sådana tjänster. Tack Lars
Filip gjorde det enkelt att få hjälp…
Filip gjorde det enkelt att få hjälp med mina frågor, stort tack för bra support
Snabb och effektiv lösning på tekniskt…
Snabb och effektiv lösning på tekniskt problem
Svarar alltid supersnabbt och…
Svarar alltid supersnabbt och hjälpsamt! Bra service.
Filip var verkligen helt bäst
Filip var verkligen helt bäst! Hjälpte mig med allt det jag behövde på ett mycket bra och pedagogiskt sätt. Nu är min hemsida helt klart och jag är så nöjd!