Sveland Djurförsäkringar Avis

1 801
TrustScore 5 sur 5

4,8

Sökte akut för Mazi . Fick bra förtroende av veterinären som var noggrann av undersökningen och alla prover som togs.Han blev inlagd och kontaktade mig dagen efter vad prover visade.Ville göra u... Voir plus

Vi har alltid fått fantastiskt bra hjälp. Engagerade, noggranna, otroligt hjälpsamma! Så bra bemötande och man känner sig verkligen trygg med era bedömningar. Så fanstastiskt att kunna vända sig till... Voir plus

Så blev vår i allmänhet väldigt pigga och friska lilla gamling till hund väldigt sjuk, och även om vi tack och lov inte haft så mycket användning av hundförsäkringen så var vi väldigt tacksamma för at... Voir plus

Min hund har varit multisjuk och jag har fått bra hjälp av Sveland. Ringde och sa upp försäkringen när min hund hade fått somna och de hade väldigt mycket. empati, och meddelade även om en ersättning... Voir plus

1. Compagnie d'assurance animaux
  2. aussi dans
  3. Agence d'assurance
  4. Compagnie d'assurance

Sveland Djurförsäkringar är ett svenskt ömsesidigt försäkringsbolag som i över ett sekel har fokuserat helt på djurens trygghet och välmående. Bolaget bildades år 1911 som en kreatursförening, och har sedan dess utvecklats med brett utbud av djurförsäkringar för hundar, katter, hästar och smådjur. Det som gör Sveland unikt är att bolaget är kundägt, vilket innebär att försäkringstagarna också är företagets ägare. Ingen vinst plockas ut, utan alla resurser återinvesteras i verksamheten för att gynna kunderna och deras djur. Detta syns i både premiehantering och i vårt fokus på service, där premierna sätts efter faktiska skadekostnader och målet är att hålla en sund ekonomi med en rimlig vinstmarginal för vidare utveckling.

Excellent

TrustScore 5 sur 5

2 k avis

Demande des avis aux clients

Tous les avis

(1 801)

1 692 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

hade kontakt med en person som…

hade kontakt med en person som verkligen brydde sig om mitt ärende.
tyvärr så fick vi ta farväl av vår fyrbente vän.
och där visade sig att ni verkligen är trevliga hjälpsamma

24 septembre 2026

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande. Gott omhändertagande av min hund. Utförlig beskrivning av hur jag ska ta hand om sårvård o dyl. via mail.

28 septembre 2026

Réponse de Sveland Djurförsäkringar

Tack snälla för de värmande orden! Vi är så glada att höra att du fick ett trevligt bemötande och att din hund blev väl omhändertagen. Det är viktigt för oss att ni känner er trygga och får all information ni behöver.💚

Snabb trygg hjälp och vänligt bemötande…

Snabb trygg hjälp och vänligt bemötande i en akut situation. Fick bra guidning genom hela försäkringsprocessen.

21 septembre 2026

Réponse de Sveland Djurförsäkringar

Tack för din fina recension! Det gläder oss verkligen att höra att du fick snabb och trygg hjälp med ett vänligt bemötande i en akut situation. Vi är också glada att guidningen genom försäkringsprocessen uppskattades. 💚

Får snabbare beslut ang skadan det har…

Får snabbare beslut ang skadan det har aldrig varit långdraget och ersättningen till mitt konto går snabbt

29 septembre 2026

Réponse de Sveland Djurförsäkringar

Vad roligt att höra att beslutsprocessen gällande skadan var snabb och att ersättningen kom in på kontot utan dröjsmål. Tack för din positiva feedback!💚

Dålig återkoppling i ärendet

Dålig återkoppling i ärendet. Går man inte på mina sidor blir man inte heller klokare.

28 septembre 2026

Réponse de Sveland Djurförsäkringar

Hej, Vad tråkigt att du upplever det! Vi kan tyvärr inte kommentera enskilda ärende här men kontakta oss gärna på djur@sveland.se så ska vi hjälpa dig mer!

Snabba

Snabba, trevliga och kunniga.

22 septembre 2026

Réponse de Sveland Djurförsäkringar

Tack för den fina feedbacken! Vi är så glada att höra att du uppskattade att vi var snabba, trevliga och kunniga. Det betyder mycket för oss.💚

En väldigt duktig och trevlig person…

En väldigt duktig och trevlig person att ha kontakt med!

30 septembre 2026
Avis spontané

Réponse de Sveland Djurförsäkringar

Tack så jättemycket för din fantastiska recension! Vi blir så glada att höra att du uppskattar vår trevliga kontakt. Det betyder mycket för oss! 💚