Är det vad jag tvingas betala till?! Utbudet på SVT är såå dåligt och det sänds repriser på repriser och extremt tråkiga program. Om det ska sparas pengar så förstår jag inte att det måste sitta... Voir plus

Har försökt att titta på SverigeLive, men programmet som ska ersätta Go kväll, har blivit helt fel för sin målgrupp som jag antar är medelålders och äldre. Liknar mest en lekstuga med flamsiga, skratt... Voir plus

I dessa tider när tydligen det skall sparas på programutbudet pga indragning av ekonomiska medel. Fick idag höra att Melodifestivalen skall vara kvar. SVT s dyraste program är utan konkurrens just Mel... Voir plus

SVT hävdar att de är opartiska. Med tanke på hur vinklade de faktiskt är i sina sändningar blir detta bara pinsamt att höra. På ett djupare plan är det även farligt. Man tar sig rättigheten att presen... Voir plus

1. Magasin de télévisions
  2. Service d'informations
  3. Chaîne de télévision

Informations provenant de diverses sources externes

Senaste nyheter, sport, väder, TV-serier, barnprogram, SVT Play och mycket mer. Fri television på nätet.

1,5

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

240 avis

Aucune trace de demande d’avis

1,5

Tous les avis

68 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Bäst (Sämst) i test

När skall svt sluta att slösa bort bästa sändningstid på fredagar med detta infantila dravel. Genomgående är svt ett utmärkt public service företag, men detta " Bäst i test"program når oanade bottenrekord.

3 mars 2022
Avis spontané

Det här är skattebetald mobbing...

Recension "Svenska Nyheter".
Det här är skattebetald mobbing av allt och alla som ifrågasätter allt dåligt som händer i Sverige. Statsmedia när den är som värst. Humor som manipulation av en sovande befolkning. En uppsamlingsmaskin för att ta hjärntvätten ett varv till efter SVTs vinklade nyhetsprogram.

14 février 2022

Anti-kärnkraftspropaganda.

Publicerar artiklar som säger "En skådespelare säger att kärnkraft är dåligt, därför är kärnkraft dåligt."

Det är som facebook, fast utan källkritik.

3 janvier 2022

Hej! Backhoppning?????

Jag är besviken och arg.
Varför har ni slutat att sända Backhoppning på Ny Årsdagen???.
Ni sända Ishockey KL 0330 vilken svensk titta när Ryssland möter USA eller non annan ointressant match??????
MVH
Wolfgang Höhmann

29 décembre 2021

Tycker tablån är urdålig

Tycker tablån är urdålig, borde finnas minst en långfilm på både ettan och tvåan varje dag 7 dagar i veckan och på helgerna flera varje dag,
Bedrövligt att bli tvingad att betala för något vi
Inte ser på !
NÄ STÄNG NER SVT

31 octobre 2021

Så fruktansvärt vinklat

Så fruktansvärt vinklat, sämre och mindre trovärdiga tror jag knappt finns.
Och nu är man tvingad att betala för något man inte vill ha.

24 août 2021

Hemsk kanal

Hemsk kanal, kommer bara ljud från vänster högtalare av någon underlig anledning.
Ger ingen verklig bild av Sverige och världen för övrigt.

20 août 2021

Otroligt åt vänster politiskt

Otroligt åt vänster politiskt. Vinklat åt vänster och generellt bisarra program och SVT tar parti i många frågor. Trodde SVT skulle vara objektiva? Varför betala skatt åt detta skräp. De senaste 10 åren har SVT sjunkit till botten.

12 août 2021
Avis spontané

Vänstervridet är bara förnamnet!

SVT är så oerhört vänstervridet att man nästan skäms själv när man tittar på det. Nyhetssändningarna är värst av allt så de tittar jag överhuvudtaget inte på längre.
Det SVT är bra på är sportsändningar. Där är de proffs!
Men tyvärr det räcker inte till mer än en stjärna ändå.
Min tröst är att jag inte betalar någon publiceserviceavgift eftersom jag saknar inkomst av tjänst utan lever av inkomst av kapital (vilket inte ger någon publiceserviceavgift).

11 août 2021
Avis spontané

Ofta bryts sändningen gång på gång

Ofta bryts sändningen gång på gång. Inga problem med Viaplay eller Netflix under samma tid. Efter att jag provar att starta om programmet ett tiotal gånger och ringer support så säger svt att felet ligger hos mig. Jag har slutat att kolla på svt.

9 juillet 2021
Avis spontané

Rapporterar felaktigt om läget i Etiopien

SVT är för mig en tråkig och dessutom en ytlig kanal där vem som helst kan manipulera politiskt med små medel. Jag har under många månader följt rapporteringar från kriget i Tigray Etiopien och alt annat som berör läget i landet. Någon eller några har rapporterat till fördel av landets regering och även refererat de väll kända och läögnaktiga statskanaler. Vid det här läget verkar det var, bara SVT som inte har uppmärksammat vad FN, Biden, EU, finlandsutrikesmister Peeka, Aljazeera, BBC, Washington Post, P1s Richard Myrberg säger om landet och ledningen. Här om dagen rapporterade man som om det pågår ett normalt val i landet för att förvirra svenskafolket. SVT skyller problemen med brist på tid. Katastrof är det ända jag kan säga om detta. Landet anklagas för en av vår tids värsta förbrytelser och grupp våldtäkter bla

24 juin 2021
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit