Hade sett fram emot Let´s Dance... Men... Det är dansarna och dansen jag vill se. Inte en ljusshow som ger huvudvärk. Inte kameraåkningar in och ut, fram och tillbaka. Inte klipp som hela tiden rycker... Voir plus

1. Service d'informations
  2. Chaîne de télévision

Informations provenant de diverses sources externes

På tv4.se kan du se exklusiva klipp, chatta, diskutera och se det du har missat. Läs det senaste om programmen och vad som pågår bakom kulisserna.

1,2

Mauvais

TrustScore 1 sur 5

652 avis

Denna tråkiga och avbrytande Karin…

Denna tråkiga och avbrytande Karin Bulow!! Finns det inga proffsiga programledare kvar så ta iaf bort henne. Hon avbryter mest hela tiden. Hon sitter liksom på helspänn och bara väntar på att få avbryta och även sina programkollegor!! Plus alla dessa avbrott pga reklam!! Otroligt!!

1 mai 2026

Krångligare kan ingen vara

Krångligare kan ingen vara. TV4 play säljer alltså 4 olika paket med namnet sport. Om man då köper ett som heter bara sport då får man i princip ingen sport utan för att få sport måste man ha tilläggspaket som sport fotboll, sport hockey eller sport total. De är alltså inga sporter då det inte ingår i sport. Skäms på er TV4!

17 avril 2026
Avis spontané

Den politiskt styrda agenda är bara den…

Den politiskt styrda agendan är bara den ett avskräckande exempel på vad nyheter skall vara i ett demokratiskt land. Sen all reklam som trycks ner i halsen på en likt gäss man tvångsmatar med pastej. Jag avskyr hela TV4 av hela mitt hjärta. Hoppas kanalen återvänder till avgrunden den kom ifrån!

15 avril 2026
Avis spontané

Vem tittar på fyran nuförtiden?

Vem sitter och tittar på TV4 nuförtiden? Eller t.o.m kanske betalar? Något måste ha hänt.. men egentligen skiter jag i vilket, för svt1 och 2 har i gengäld blivit så bra! Jag hade 64 kanaler i mitt tidigare abonnemang och inte en enda med sevärt innehåll - om man inte är sportintresserad. Men, TV4 har ju ändå haft några fina program genom åren; let’s dance, bytt är bytt, Malou m.fl. Nu är alla program antingen borttagna eller omgjorda till buskis. Högljudda 20 åringar med hybris som gapar i mun på varandra mellan all reklam. Och alla dessa urdåligt regisserade och tajmade skämt som alla tycks vara tvingade att leverera. Eller snyfthistorier! Man mår så mycket bättre utan!

13 avril 2026
Avis spontané

nyheterna är katastrof !ni ska vara…

nyheterna är katastrof !ni ska vara opartisk när det gäller nyheter om en person men ni går efter vänster hela tiden .det är sämsta jag har sett ,oprofessionell när eran kommentator Rolf Porseryd kommer och prata om Shah Pahlavi ,han kan fortsätta och prata om Ryssland samt den Nahid Person som är enda ni har som pratar om Iran!!! vänster-vänster-vänster hela tiden .fy

13 avril 2026
Avis spontané

Förbannade reklam och hög bakgrundsmusik!

Tyvärr har det blivit mer reklam än programtid. Det blir mer och mer SVT 1-2 för vår del. En annan sak som stör enormt är att bakgrundsmusiken överröstar så att vi inte längre hör vad folk säger, sänk för tusan på skrålet!!! / Tack för oss!

8 avril 2026

Soraya Lavasani

Soraya Lavasani: Jag tittar inte på Nyhetsmorgon, när hon är i TV. Hon skrattar för mycket åt allt möjligt. Jag vill inte se stora bröst och bakavdelning.

7 avril 2026

Nochalanta tv4

Jag försöker få tag i ett telefonnummer till kundtjänst på tv4 för att få svar på några frågor om tv4 plays sportsändningar men det är helt OMÖJLIGT. Det gör att jag kommer avsluta mitt tv4 play. Kunder måste börja gå ihop så att vi får dessa penningkåta företagen att lyssna på kunderna. Vi ska börja använda sociala medier för att kunna påverka. TV4 är ett dåligt företag

2 avril 2026
Avis spontané

Köpte sportpaket som tydligt…

Köpte sportpaket som tydligt marknadsfördes som att innehålla SHL. Visade dig sedan vara felaktigt, då det i finstilta stod att endast veckans match ingick i paket. Extremt missvisande och oärlig marknadsföring av ett misslyckat och förlegat skitbolag. TV4 0/10 would not recommend

27 mars 2026

Trisskrap 23/3

Trisskrap 23/3
Ranja sitter som vanligt och talar om att den som nyss vann 100000 kan dela ut dem till alla sina barnbarn. Alla är inte så snikna som denna bittra flinande tant som Ranja, ta bort henne från Tv rutan

23 mars 2026

Helt värdelös kanal nu

Helt värdelös kanal nu , går ju inte ens att hitta deras livesändning för nyheterna tex ,vid sökning så kommer ju bara rn massa andra program upp som alternativ , nu blir det ju bara svt istället , här är en förlorad tittare , som dom iof inte bryr sig om

14 mars 2026
Avis spontané

Trött på deras långa och många…

Trött på deras långa och många reklamavbrott, reklam 1/3 del av tiden ca 20 min/ timmen. men det som var droppen till att sluta titta på TV 4 var försvaret av Leif GW Perssons agerande, så nu blir det andra kanaler framåt.

5 mars 2026
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit