Jeg købte et par sandaler den 7. august. Men var nødt til at returnere dem, da pasformen til mine fødder ikke var god. Men hele købsprocessen og returneringen fungerede perfekt. Derfor min bedste an... Voir plus
L'entreprise a répondu
Dette er en rigtig god butik, med gode sko, og rigtig gode priser! Jeg køber gerne hér! Ikke så mange dikkedarer... nem hj.side, nem bestilling, hurtig levering... Tak Bedre sent end aldrig - købte... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har handlet 2 par sko (sandal og Green Comfort ballerina), desværre måtte jeg returnere ballerina skoen p.gr. af forkert pasform. Sandalen er perfekt. Jeg har tidligere handlet i Sygepleje buti... Voir plus
L'entreprise a répondu
Da jeg førstegang kontaktede Sygeplejebutikken, blev jeg mødte med stor imødekommenhed og fagligviden. Jeg er inkontinent og fik gode råd til , hvilke produkter, der kunne afhjælpe i netop min situat... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi er en webshop som dagligt sender varer ud til sundhedspersonalet. Vi bytter med et smil og giver gerne pengene retur for varer, som ikke har været i brug.
Hodsagervej 35, 7451, SUNDS, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 83 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Det er samme gode oplevelse hver gang!
Hurtig levering.
Kvalitet hver gang!

Réponse de Sygeplejebutikken.dk
Jeg ELSKER jeres smukke glimmersandaler!!✨🌟✨De er æstetisk SÅ flotte og man går fantastisk i dem. En smuk sundheds sandal. Stor anbefaling🤗☀️🌸Hilsen Kat

Réponse de Sygeplejebutikken.dk
Hurtig levering og nemt at sende retur hvis man skal det

Réponse de Sygeplejebutikken.dk
Nem hjemmeside, bestilt vare blev afsendt hurtigt. Var lidt et sats da jeg manglede et par sandaler og ikke kunne finde nogle i en fysisk butik jeg syntes om, men blev meget positivt overrasket, de er super behagelige 😃

Réponse de Sygeplejebutikken.dk
Jeg har købt sko ved sygeplejebutikken flere gange.
Har altid været 100% tilfreds de er gode til at fortælle om deres udvalg og pasform
Jeg går rigtig meget også ved siden af arbejdet og bruger sko fra sygeplejebutikken der også
Vil helt klart anbefale dem til alle
Super service kun et par timer efter bestilling har jeg kunne hente det. Bor i køre afstand fra dem

Réponse de Sygeplejebutikken.dk
2 dage efter at jeg bestilte skoene til min mor kunne jeg hente dem i 365.
Det var da hurtigt.

Réponse de Sygeplejebutikken.dk
Købte et par sko i starten af april, efter 14 dage gik de i stykker. Jeg fik dem byttet men det nye par gik i stykker efter en uge og jeg lavede endnu en reklamation. Jeg skrev jeg ville have pengene retur men hørte aldrig noget.
Altid god vejledning og ingen vrøvl med at bytte vare eller sende retur

Vedr. ordre DK4410634.
Tak for de kr. 59 som I har indsat på min hustrus konto – men så mangler vi også at få returportoen kr. 39 retur i henhold til købeloven!
Min hustru har fået en mail fra firmaet der angiver: Det skal hun ikke have. – Det er jeg ked af at høre – prøv lige dette spørgsmål i google:
”hvem skal betale returportoen når man får leveret en forkert vare?”
Hvis ikke vi modtager de kr. 39 retur vil vi gå videre til E-Mærket og vi agter også at indvie Tænk med vor oplevelse - så vi får verificeret svaret.
Vi agter derfor ikke at ændre vor karaktergivning når I, i vor optik forsøger at snyde jeres kunder.
Bjarne

Réponse de Sygeplejebutikken.dk
Altid god service, og hurtig levering. Købte en lykke pakke, og blev glædeligt overrasket.

Réponse de Sygeplejebutikken.dk
Min pakke var længe undervejs, grunden til der stadig er 5 stjerner, er, da jeg ringede og spurgte om den var blevet væk. Snakkede jeg med en sød kvinde, der fortalte, den havde været sendt den fejle vej, men nu var på vej til mig.
Så de havde selv fanget der var noget galt og rettet det 😊
Uret jeg købte, levede helt op til det jeg havde set på hjemmesiden.

Réponse de Sygeplejebutikken.dk
Første gangs kunde, privatperson. Bestilte 4 par sandaler da mine fødder gør det meget besværligt at find pænt og behageligt fodtøj der støtter de rigtige steder. Er meget tilfreds, lever op til beskrivelse, gode at gå i og hurtig levering. Kan klart anbefale.

Réponse de Sygeplejebutikken.dk
Super effektiv og lyn hurtig service. Alt forgik så nemt og behageligt. Vi bestilte nogle gaver til nyuddannet sygeplejske. Det kom hurtigt hjem. Vi opdagede en fejl ved uret som vi anmeldte og blot dage efter stod vi med et nyt ur.

Réponse de Sygeplejebutikken.dk
Hilsen fra en super tilfreds kunde.
Nu har jeg i tidens løb købt en del sko i sygeplejebutikken, og jeg er aldrig blevet skuffet. Den bestilte vare kommer hurtigt, og altid med en lille hilsen indlagt: lidt sødt til ganen eller fodbadesalt f.eks. så hyggeligt at pakke op.

Réponse de Sygeplejebutikken.dk
Jeg handler altid med jer. I er hurtige med levering og alle jeres varer svarer til mine forventninger.

Réponse de Sygeplejebutikken.dk
Har kikket i webshoppen flere gange, da der er mange flotte sko til rimelig pris. Efter et par kik besluttede jeg at prøve at købe her fra👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼 har nu handlet her et par gange og er bestemt IKKE blevet skuffet. Varerne er som beskrevet, billeder og video er gode og beskriver produktet godt. Den lille prøve med fodbads salt var prikken over i’et ift kunde pleje- tak🤗 handler bestemt her igen

Réponse de Sygeplejebutikken.dk
Bestilte for første gang i Sygeplejebutikken.dk fire par sko. Der gik ikke lang tid, så var de hos mig. Jeg kunne bruge alle fire par. Der var dog desværre en reklamation på det ene par, men inden jeg havde set mig om, så fik jeg tilsendt et nyt par sko. Helt uden brok og bortforklaringer. Fantastisk service. Kommer helt klart til, at handle der igen.

Réponse de Sygeplejebutikken.dk
Meget dygtig og super hjælp og vejledning af det rette fodtøj , jeg købt et par sko , og efter at have brugt dem , måtte jeg bare bestille et ekstra par , her fra køber jeg frem over mine sko 5 stjerne , herfra 😊