Sygeplejebutikken.dk Avis

2 880
TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Min mor er blevet kørestolsbruger efter lammelse og havde brug for andre sko end dem hun havde, bl.a. pga hævelse. Vi var mange hjemmesider igennem men landede heldigvis her. Fine varer, gode prise... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg købte et par sandaler den 7. august. Men var nødt til at returnere dem, da pasformen til mine fødder ikke var god. Men hele købsprocessen og returneringen fungerede perfekt. Derfor min bedste an... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Dette er en rigtig god butik, med gode sko, og rigtig gode priser! Jeg køber gerne hér! Ikke så mange dikkedarer... nem hj.side, nem bestilling, hurtig levering... Tak Bedre sent end aldrig - købte... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har handlet 2 par sko (sandal og Green Comfort ballerina), desværre måtte jeg returnere ballerina skoen p.gr. af forkert pasform. Sandalen er perfekt. Jeg har tidligere handlet i Sygepleje buti... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Matériel et équipement d'hôpital
  2. Magasin de chaussures

Écrit par l'entreprise

Vi er en webshop som dagligt sender varer ud til sundhedspersonalet. Vi bytter med et smil og giver gerne pengene retur for varer, som ikke har været i brug.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 83 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

(2 880)

517 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Er meget imponeret

Bestilte for første gang i Sygeplejebutikken.dk fire par sko. Der gik ikke lang tid, så var de hos mig. Jeg kunne bruge alle fire par. Der var dog desværre en reklamation på det ene par, men inden jeg havde set mig om, så fik jeg tilsendt et nyt par sko. Helt uden brok og bortforklaringer. Fantastisk service. Kommer helt klart til, at handle der igen.

19 juin 2026

Hej Bettina,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Det glæder os rigtig meget at høre, at din første handel hos Sygeplejebutikken.dk blev en god oplevelse, og at du hurtigt modtog dine sko. Hvor er det dejligt, at alle fire par passede og kunne bruges med det samme.

Selvom det selvfølgelig er ærgerligt, at der opstod en reklamation på det ene par, er vi glade for at høre, at du oplevede reklamationsforløbet som nemt og problemfrit. For os er det vigtigt, at vores kunder får en hurtig og fair løsning, hvis der mod forventning skulle opstå et problem, så det betyder meget at høre, at du følte dig godt hjulpet.

Tusind tak for dine rosende ord om vores service. Det er feedback som din, der motiverer os til hver dag at gøre vores bedste for at give vores kunder en god oplevelse – både før, under og efter købet.

Vi sætter stor pris på din tillid og glæder os meget over, at du vil handle hos os igen.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis vi kan hjælpe med noget, og vi glæder os til at betjene dig igen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget dygtig og super hjælp og…

Meget dygtig og super hjælp og vejledning af det rette fodtøj , jeg købt et par sko , og efter at have brugt dem , måtte jeg bare bestille et ekstra par , her fra køber jeg frem over mine sko 5 stjerne , herfra 😊

20 juin 2026

Hej Jannie,

Tusind tak for din skønne anmeldelse 😊

Det glæder os rigtig meget at høre, at du har været tilfreds med den hjælp og vejledning, du har fået i forbindelse med valg af det rette fodtøj. Vi ved, hvor vigtigt det er at finde sko, der både passer godt og føles behagelige i hverdagen, så det er dejligt at høre, at du fandt det helt rigtige par.

Hvor er det også skønt, at du blev så glad for dine sko, at du valgte at bestille et ekstra par. Det tager vi som et stort kompliment og en bekræftelse på, at både produktet og oplevelsen har levet op til dine forventninger.

Tusind tak for dine 5 stjerner og for din tillid til os. Vi sætter stor pris på, at du har valgt os som dit foretrukne sted at købe sko, og vi vil gøre vores bedste for også fremover at leve op til dine forventninger.

Super hurtig forsendelse

Super hurtig forsendelse. Lækre sandaler fra Clark, som passer perfekt i størrelsen og er behagelige at gå i. Kan klart anbefale Sygeplejebutikken.

12 juin 2026

Hej,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for din anbefaling af Sygeplejebutikken.dk.

Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplevede en super hurtig forsendelse, og at dine nye Clarks-sandaler lever helt op til forventningerne. Der er ikke meget bedre end at finde et par sandaler, som både passer perfekt i størrelsen og samtidig er behagelige at gå i.

Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Din feedback betyder meget for os, og det er dejligt at vide, at både produktet og leveringen har bidraget til en god købsoplevelse.

Tak for de pæne ord og for din anbefaling. Det er noget, vi er meget taknemmelige for.

Noté 4 sur 5 étoiles

God og fin service

Fik uden problemer det jeg bestilte og inden for den forventede tid

Hej Britta,

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Det glæder os at høre, at du uden problemer modtog det, du havde bestilt, og at leveringen skete inden for den forventede tid. Vi ved, hvor vigtigt det er, at en bestilling forløber nemt og problemfrit, og derfor er vi glade for, at din oplevelse levede op til dine forventninger.

Tak fordi du valgte at handle hos os, og fordi du tog dig tid til at give os din feedback. Det sætter vi stor pris på, og det motiverer os til fortsat at levere god service til vores kunder.

Noté 5 sur 5 étoiles

har en god oplevelse og er glad for at…

har en god oplevelse og er glad for at det bliver sent hjem til mig

18 juin 2026

Hej Susanne,

Tusind tak for din anmeldelse og for de pæne ord.

Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at du er tilfreds med, at din bestilling blev sendt hjem til dig. Vi gør os umage for at skabe en nem og bekvem købsoplevelse, så det er dejligt at vide, at det har fungeret godt for dig.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Din feedback betyder meget for os, og vi er glade for, at vi har kunnet leve op til dine forventninger.

Noté 5 sur 5 étoiles

Efter god og professionel vejledning

Efter god og professionel vejledning, blev sandalerne bestilt, god service og hurtig levering.

16 juin 2026

Hej Kaj,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplevede både god og professionel vejledning i forbindelse med dit køb. Vi gør os umage for at hjælpe vores kunder med at finde det rette fodtøj, så det er dejligt at vide, at vores rådgivning har været en hjælp for dig.

Det er også skønt at høre, at du er tilfreds med både servicen og den hurtige levering. Vi ved, hvor vigtigt det er, at bestillingen forløber nemt og effektivt fra start til slut.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Din feedback betyder meget, og vi sætter stor pris på din tillid.

Noté 5 sur 5 étoiles

i har nogle gode sandaler der lige…

i har nogle gode sandaler der lige passer til mine fødder

Hej Inge-Lise,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os rigtig meget at høre, at du har fundet nogle sandaler hos os, som passer lige til dine fødder. Komfort og god pasform er noget af det vigtigste, når det gælder fodtøj, så det er dejligt at vide, at du har fundet et par, der fungerer godt for dig.

Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Det betyder meget for os at høre, når vores kunder er tilfredse med deres køb, og vi er glade for, at sandalerne lever op til dine forventninger.

Noté 5 sur 5 étoiles

Nemt at bestille varer og meget hurtig…

Nemt at bestille varer og meget hurtig levering.

Hej Lisbeth,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplevede det som nemt at bestille varer hos os, og at leveringen var meget hurtig. Vi arbejder hver dag på at gøre købsoplevelsen så enkel og smidig som muligt, så det er dejligt at vide, at det er noget, du har lagt mærke til.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Din feedback er vigtig for os og hjælper med at bekræfte, at vi er på rette vej i vores arbejde med at give vores kunder den bedst mulige service.

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget fin service og vejledning

Meget fin service og vejledning. Stort udvalg. Hurtig ekspedition. Produkterne har altid levet op til forventningerne,(Har handlet flere gange)

9 juin 2026

Hej Dorte,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for din fortsatte tillid til os.

Det glæder os rigtig meget at høre, at du er tilfreds med både vores service, vejledning og hurtige ekspedition. Vi gør os umage for at give vores kunder den bedst mulige oplevelse, så det er dejligt at vide, at det er noget, du oplever, når du handler hos os.

Vi er også glade for, at du værdsætter vores udvalg, og at produkterne gennem dine forskellige køb altid har levet op til dine forventninger. Det betyder meget for os at have loyale kunder som dig, der vender tilbage og deler deres positive oplevelser.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive denne anmeldelse. Din feedback er meget værdifuld for os og motiverer os til fortsat at yde god service og tilbyde kvalitetsprodukter.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super venlig og hurtig hjælp

Meget fin side at handle på og stort udvalg. Super venlig og hurtig hjælp, da returportalen ikke virkede for mig.
Jeg ringede til supporten og da supporten heller ikke kunne få det til at virke. Tog de fat i deres it, som hurtig fiksede problemet og jeg fik besked på mail om at nu virkede returportalen igen.

10 juin 2026

Hej Helle,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse.

Det glæder os rigtig meget at høre, at du synes, vores webshop er nem at handle på, og at du værdsætter det store udvalg. Endnu mere glæder det os, at du oplevede vores kundeservice som både venlig og hurtig, da du havde udfordringer med returportalen.

Selvom det selvfølgelig er ærgerligt, når teknikken driller, er vi glade for, at vi hurtigt kunne hjælpe dig videre. Vi gør vores bedste for at finde en løsning, når der opstår problemer, og derfor er det dejligt at høre, at du oplevede, at både supporten og vores IT-afdeling tog hånd om sagen og fik problemet løst hurtigt.

Tak for dine pæne ord om vores service. Det betyder meget for hele teamet at få sådan en tilbagemelding, og vi sætter stor pris på din tillid til os.

Altid hurtig levering

Altid hurtig levering, meget ofte dagen efter man har bestilt. Varerne lever altid op til forventningerne. Skulle man have bestilt evt forkert, er der hurtig og venlig ombytning. Dejligt at man kan ringe og få vejledning, ved tvivl ang. en vare

16 juin 2026

Hej Ena,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og for de mange pæne ord.

Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplever vores levering som hurtig, og at varerne lever op til dine forventninger. Vi ved, hvor vigtigt det er at modtage sin bestilling hurtigt, og derfor gør vi os umage for at få ordrerne afsted så effektivt som muligt.

Det er også dejligt at høre, at du har haft gode oplevelser med ombytning, når der har været behov for det. Vi ønsker, at det skal være nemt og trygt at handle hos os, også hvis man skulle få bestilt noget, der ikke passer helt som forventet.

Vi er særligt glade for, at du fremhæver muligheden for at ringe og få vejledning. Personlig rådgivning er noget, vi vægter højt, og det betyder meget for os at kunne hjælpe vores kunder med at træffe det rigtige valg, når der opstår spørgsmål eller tvivl om en vare.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Din feedback betyder meget for os, og vi sætter stor pris på din tillid.

Noté 5 sur 5 étoiles

En dejlig venlighed og hjælpsomhed både…

En dejlig venlighed og hjælpsomhed både ved køb og retur køb Tak for det ❤️

6 mai 2026

Hej Per,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse ❤️

Det glæder os rigtig meget at høre, at du har oplevet venlighed og hjælpsomhed både i forbindelse med dit køb og ved retur. For os er det vigtigt, at vores kunder føler sig godt behandlet hele vejen igennem, uanset om det drejer sig om at finde den rette vare eller få hjælp efterfølgende.

Vi sætter stor pris på dine varme ord og er glade for, at du har haft en god oplevelse med vores service. Sådan en tilbagemelding betyder meget for hele teamet og motiverer os til fortsat at gøre vores bedste hver eneste dag.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Imødekommende og oplysende

Imødekommende og oplysende. Kontakt.

4 juin 2026

Hej Ulla,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du oplevede kontakten med os som både imødekommende og oplysende. Vi lægger stor vægt på at møde vores kunder med venlighed og sørge for, at de får den information og vejledning, de har brug for, så de kan føle sig trygge gennem hele købsprocessen.

Vi er meget glade for de positive ord. Det betyder meget for os at vide, at vores service har gjort et godt indtryk.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi sætter stor pris på din feedback og din tillid.

Noté 5 sur 5 étoiles

Der er stort udvalg og sandalerne kom…

Der er stort udvalg og sandalerne kom hurtigt

15 juin 2026

Hej Susanne,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os rigtig meget at høre, at du er tilfreds med vores store udvalg, og at dine sandaler kom hurtigt frem. Vi arbejder løbende på at tilbyde et bredt sortiment, så der er noget for enhver smag og behov, og derfor er det dejligt at høre, at du har fundet det, du søgte.

Vi er også glade for, at leveringen levede op til dine forventninger. En hurtig og smidig levering er en vigtig del af den samlede købsoplevelse, og det er skønt at vide, at du har haft en god oplevelse hos os.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din feedback. Det sætter vi stor pris på.

jeg fik et par sandaler i 41½

jeg fik et par sandaler i 41½, det gjorde mig rigtig glad, og de er fine. Har handlet der før. desværre var der ikke Ballerina sko i min str.

10 juin 2026

Hej Janne,

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Det glæder os rigtig meget at høre, at du fandt et par sandaler i størrelse 41½, og at du er glad for dem. Det er altid dejligt, når man finder fodtøj, der passer godt, og vi er glade for, at sandalerne lever op til dine forventninger.

Samtidig forstår vi godt, at det var lidt ærgerligt, at vi ikke havde ballerinasko i din størrelse. Vi arbejder løbende på at tilbyde et bredt udvalg og tage forskellige størrelser ind, så vi håber, at du ved et senere besøg i webshoppen finder noget, der passer til dine ønsker.

Det glæder os også, at du har handlet hos os før, og vi sætter stor pris på din fortsatte tillid til os.

Alt fungerer!

Alt fungerer!
Der er kun positivt at sige, jeg har ikke haft problemer med Sygeplejebutikken, så max stjerner fra mig!

Hej Lis,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for de 5 stjerner! ⭐

Det glæder os virkelig at høre, at alt har fungeret, som det skulle, og at du har haft en god oplevelse med Sygeplejebutikken.dk. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele dine positive erfaringer med os.

Det betyder meget for hele vores team at vide, at vi lever op til dine forventninger, og vi arbejder hver dag på at give vores kunder den bedst mulige service og en god oplevelse fra start til slut.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis vi kan hjælpe med noget, og vi glæder os til at betjene dig igen i fremtiden.

Nem at bestille

Nem at bestille, god hjemmeside, hurtig ekspedition og levering. Perfekt🤩.
Information i forhold til returnering uanset årsag - bare god👍.

Hej Søren,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og for de 5 stjerner! 🤩👍

Det glæder os meget at høre, at du oplevede bestillingsprocessen som nem, at hjemmesiden fungerede godt, og at både ekspedition og levering levede op til dine forventninger. Vi arbejder hver dag på at gøre det så enkelt og trygt som muligt at handle hos os, så det er skønt at få bekræftet, at det lykkes.

Vi er også rigtig glade for, at du fremhæver informationen omkring returnering. Vi ved, hvor vigtigt det er at have klare og tydelige oplysninger, så man føler sig godt informeret gennem hele købsoplevelsen.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Din feedback betyder meget og er en stor motivation for hele teamet.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og godt produkt

Hurtig levering og godt produkt. Lever fuldt ud op til beskrivelsen og er god kvalitet

7 juin 2026

Hej Helle,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for de 5 stjerner!

Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både den hurtige levering og kvaliteten af produktet. Vi gør os umage for at beskrive vores produkter så præcist som muligt, så det er dejligt at vide, at produktet levede fuldt ud op til dine forventninger.

Din feedback betyder meget for os, og vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos Sygeplejebutikken.dk. Det er netop den slags tilbagemeldinger, der motiverer os til fortsat at yde den bedste service og tilbyde produkter i høj kvalitet.

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget nemt at bestille sandaler på…

Meget nemt at bestille sandaler på hjemmesiden,jeg fik dem hurtigt og en lille hilsen med pakken, hvor jeg kunne se hvem der arbejder i firmaet og der var også lagt et lille bolsje ved. Meget tilfreds med behandlingen og meget tilfreds med sandalerne👍🥿👠👡👢👣

Hej Lotte,

Tusind tak for din skønne anmeldelse og for de 5 stjerner! 👍🥿👠👡👢👣

Det gør os rigtig glade at høre, at du oplevede det som nemt at bestille på vores hjemmeside, og at dine sandaler hurtigt nåede frem til dig. Vi er også glade for, at du lagde mærke til den lille hilsen i pakken. For os er det vigtigt at skabe en personlig oplevelse, og det er dejligt at vide, at de små detaljer blev værdsat.

Det bedste af det hele er naturligvis at høre, at du er så tilfreds med dine nye sandaler. Vi håber, at de bliver en fornøjelse at bruge, og at du får stor glæde af dem i lang tid fremover.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Din feedback betyder meget for hele teamet og giver os ekstra motivation i hverdagen.

Hej Arne,

Tusind tak for din anmeldelse og for de 5 stjerner! 👍🙏🏻

Det glæder os meget at høre, at du oplevede vores hjemmeside som overskuelig, og at leveringen levede op til dine forventninger. Vi arbejder løbende på at gøre det nemt og enkelt at handle hos os, så det er rigtig dejligt at få sådan en positiv tilbagemelding.

Din anmeldelse, fortæller præcis det, vi gerne vil opnå – en god og problemfri oplevelse fra bestilling til levering. Det sætter vi stor pris på.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus