Sagde de havde spulet min kloak og stikledinger. Checkede selv og kunne konstatere de ikke havde udført opgaven. Regningen lagt i postkasse. Det er så anden gang dette sker Hold jer væk fra dette fir... Voir plus

Vi bestilte spuling af spildevand, regnvand og sugning af sandfangsbrønde (ikke udkald), vi fik af vide af det vil tage en time og koste 762,50 kr. + lossepladsafgift, det tog lidt under en time, me... Voir plus

Svend Erik Jensen Super dårlig oplevelse Vi har i flere år haft abonnement hos Tåstrup kloarkservice. Et halvt år efter årlig service stopper vores køkkenvask de kommer og spuler pris 1,050,00 kr... Voir plus

Super service!! Jeg stod pludselig med et akut problem med indtrængende vand i min kælder under det voldsomme regnvejr 25.09.2020. Ringede til Taastrup kloakservice med mit problem, og 20 min. efter... Voir plus

1. Bureau de l'administration municipale
  2. Service d'entretien des gouttières
  3. Plombier
  4. Service d'entretien et de réparation de fosses septiques

Informations provenant de diverses sources externes

døgnvagt, højtryksspuling, slamsugning, rodskæring, motorsplit

2,1

Bas

TrustScore 2 sur 5

Aucune trace de demande d’avis

2,1

Tous les avis

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

ALTID FIN SERVICE

Har brugt Taastrup Kloakservice flere gange når kloak mv er stoppet.

Altid fin service fra Mette på kontoret og fra de medarbejdere som bliver sendt ud for at klare den pågældende opgave.

Altid hurtig fremme - kan kun anbefale firmaet når man er i akut nød

14 février 2019

MEGA RINGE SERVICE

MEGA RINGE SERVICE. Vi klagede over de havde tilført et problem under spuling af kloak, dog efter 8 dages reklamationsret. Det var der sku’ ikke meget forståelse for.... så kloakaftale opsagt👎🏻

22 février 2018

Fin service

Fin service og et godt råd med på vejen. Der blev som aftalt ringet i forvejen og medarbejder var her til tiden. Fin oprydning ........

Mvh
Per Poulsen
Køge

7 septembre 2016

Uforskammet kundeservice...

Har været kunde hos Taastrup Kloakservice i en årrække, og har egentligt været udmærket tilfreds.
Altså lige indtil i dag hvor jeg bliver tiltalt som værende dum og ikke i stand til at læse firmaets tilbud. 'Kloakrensning/sugning' betyder i min verden at f.eks. en fedtbrønd tømmes for slam og herefter spules. Men ak nej, jeg er åbenbart så dum at jeg ikke kan forstå at man kun kan forvente at brønden spules for beløbet.
Samtalen med en meget ophidset servicemedarbejder hos Taastrup Kloakservice spidsede til, og jeg valgte til sidst at sige at vore veje herved måtte skilles. Dette var servicemedarbejderen åbenbart ganske godt tilfreds med??

Mærkelig måde at drive forretning på.

mvh.
Jan

24 octobre 2014

Professionel og kompetent

Vores kælderafløb var gået i udu. Jeg havde forsøgt at rense, men uden tilfredsstillende resultat og vi var derfor nødt til at få assistance. Vi ringede til Taastrup Kloakservice og de kunne komme i løbet af dagen.
Det blev aftalt, at de skulle ringe ½ time før ankomst. Det blev overholdt og medarbejderen var der på det aftalte tidspunkt. Medarbejderen - Daoud- besigtigede åstedet, og fandt hurtigt ud af, at jeg jeg havde renset et forkert sted :(.
Han løste problemet, så nu er der hul igennem.
Firmaet får 5 stjerner, for alt forløb som aftalt. Daoud får en ekstra. Han
var en god repræsentant for firmaet, og så var han - med rette -tydeligvis stolt af sin kunnen.

Med venlig hilsen
Bjarne Rusbjerg

23 octobre 2014

Find en anden til at lave din kloak

Efter at have indhentet tilbud blev arbejdet udført, men regningen var dobbelt så høj som på det indhentede tilbud.
Efter aftale blev betaling udskudt indtil afklaring forelå (vi skulle tale med kloakmester mv.) . Taastrup Kloakservice blev imidlertid ved med at fastholde pris som var dobbelt så stor som skriftlig tilbud og påstanden var, at dette var aftalt med modtager (i dette tilfælde min kone). Taastrup Kloakservice sendte sagen til inkasso med trusler om retssag.
En oplevelse de fleste sikkert gerne vil undgå, medmindre de har meget tid og gerne vil bruge penge på advokater mv.
Vær forberedt på det værste, hvis du bruger dem.

30 novembre 2013

Dårlig service, dårlige medarbejdere.

Hvad kan jeg sige. De ved ikke hvad service er. Hvis du ikke ringer hvert år selvom du har er abonement, Så bliver du slettet. Troede man havde et abonnement så man ikke skulle ringe. De ældre damer der sidder på kontoret kan ikke se problematikken og mener bare at jeg er underbegavet fordi jeg ikke er enig. Jeg betaler heller ekstra, mod at det bare kører på skinner. Damerne går i forsvar uanset hvad man siger, afbryder, råber og skriger.

Service er ikke noget de kender til!!!!

23 octobre 2013

Bondefangeri

Da vi i tidernes morgen bestilte dette spule abonnement gjorde vi opmærksom på at der var en lunke for det var faktisk derfor at vi valgt et abonnement.
Og der har jo indtil nu ikke være nogle problemer.
Denne gang opdagede vi at de havde været her fordi vores køkkenvask var stoppet efter deres besøg.
Da jeg ringer og fortalte at vores køkkenvask var stoppet efter at de har været forbi startede det med en fin kommunikation. Vi bliver enige om at der blev ringet til mig når de har en bil på vej til Frederikssund.
Der blev ringet og jeg kørte hjem. Jeg havde altså været i telefonisk kontakt med deres kontor 2 gange inden for få timer.
Da jeg kom hjem, fortæller spulemanden at hvis han skal spule inde fra huset koster det 300,-.
Det er jeg ikke blevet gjort opmærksom på fra kontorets side.
Vi blev enige om at han startede med at spule udefra. Vi snakker lidt sammen og jeg fortæller, for jeg har nemlig ikke noget at skjule, at der er en lunke, som han måske ikke er blevet gjort opmærksom på.
Han går ud til sin vogn og jeg går ind i køkkenet og tænder for vandet og der er hul igennem med det samme.
Vi snakker lidt videre, han spørger så om vi ikke skal have udbedret lunken, hvor jeg så fortæller at det jo fungere fint med en spuling en gang om året og vi går med planer om et nyt køkken og hvorfor vil vente til vi ved om vi evt. vil have flyttet kloakken.
Lørdag ligger der så en regning som jeg stille mig uforstående overfor.
Jeg ringer ind mandag morgen, hvor jeg så bliver svinet til med at jeg ikke har været ærlig omkring lunken, at jeg har fortalt spulemanden at jeg ikke har RÅD til at få kloakken lavet.
Det er jo ikke helt den historie jeg oplever, så hun lover så at snakke med spulemanden og ringe tilbage samme eftermiddag. Det gør hun ikke.
Jeg ringer så 2 dage efter og der ligger stadig ikke en afklaring, men hun lover endnu engang at ringe tilbage samme eftermiddag. Nu begynder jeg at blive utryg omkring telefonkontakten, det tager så temmelig lang tid at finde en mailadresse, men det lykkes. Jeg skriver.
Mandag eftermiddag får jeg så en returmail med at de absolut ikke kan se deres fejl og hvis jeg ikke betaler den ekstra regning de har sendt ryger det til inkasso.
Jeg skriver endnu engang og får bare retur at de har sagt det sidste i den sag.
Her er jeg nu :-(
HOLD JER LANGT VÆK!

25 juin 2013

VIRKELIG DÅRLIG SERVICE!!

Jeg kan IKKE anbefale firmaet! De udsendte medarbejdere der ordner kloakken klarer for det meste jobbet helt fint, men firmaets kundeservice er virkelig dårlig!!! Der sidder sure medarbejdere ved telefonerne, og de har en utrolig negativ indstilling til folks henvendelser! Jeg har oplevet det flere gange nu, og er forundret over hvor lidt servicemindede de er...sekretærerne går i forsvarsposition med det samme og taler IKKE særlig pænt! Utroligt at Taastrup Kloakservice ikke har fundet ud af at kundeservice faktisk betyder noget...De påstod også, at vi ikke havde abbonnement, selvom vi var sikre på, at vi havde tilmeldt os året før. Udfra alle andres kommentarer herinde, så er vi da endnu mere sikre nu! Forfærdeligt firma, som ikke burde eksistere!

14 janvier 2013

Ikke anbefalelsesværdig.

På trods af telefonisk afmeldelse af årlig kloakspuling blev denne alligevel foretaget.
Forklaringen var, at vi ikke havde afmeldt skriftligt, hvilket vi ikke blev oplyst om ved den telefoniske henvendelse.
Vi kontaktede firmaet som oplyste, at vi kunne have sendt en e-mail, men da e-mail-adressen ikke findes på firmaets hjemmeside, var dette ikke muligt. Den oplysningen havde været relevant ved den telefoniske henvendelse.
Den efterfølgende kontakt med firmaet var en MEGET negativ oplevelse, så vi kan absolut ikke anbefale firmaet.
Jørgen og Helena Wiinholt
Rødovre.

16 novembre 2012

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit