Na een helder en duidelijk advies zijn we met Tenoval in zee gegaan. Mijn advies zou zijn om ons voorbeeld niet te volgen. Tenoval is niet in staat om de installatie in te plannen. Ze werken met on... Voir plus
Lisez les avis des autres
Alles ging naar wens. Af afspraken werden duidelijk gemaakt en uitgevoerd en alles werd in een rustig tempo uitgevoerd en naar de tijd werd niet gekeken. na een gezamelijke controle en uiteenzetting... Voir plus
We zijn in zee gegaan met Tenoval omdat ze in eerste instantie professioneel over kwamen. Besloten om een warmtepomp, airconditioning en zonnepanelen te plaatsen. Uiteindelijk zou de alles op 1 dag ge... Voir plus
I installed a heatpump and boiler via them. They also helped arranging solarpanels and wall and floor isolation via their partners. They also help with getting a mortgage from warmtefonds. Make sure t... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Coordonnées de contact
Aucun historique récent de demande d’avis
Wij hebben goed ervaringen ondervonden…
Wij hebben goed ervaringen ondervonden met het bedrijf Tenoval.
Werkzaamheden bekwaam uitgevoerd, prettig en beleeft, behulpzaam.
Afwerking goed verlopen.
Alles ging naar wens metvan beide kanten blije mensen
na een gezamelijke controle en uiteenzetting van de werking bleek ook alles keurig netjes achter gelten en opgeruimd. Ook de nazorg en nodige rest info was snel opgelost met nog dezelfde dag een bezoekje.en met blije mensen
Tenoval heeft een geweldige job gedaan
Tenoval heeft een geweldige job gedaan. Waar anderen 6-12 maanden levertijd claimden was het mrt hun geregeld in een maand. Levering en plaatsing.
Misschien niet voor iedereen belangrijk maar voor ons wel.
Dik tevreden!
Dik tevreden!
Bij de aanvraag namen ze goed te tijd om alles door te nemen en te kijken wat het beste zou zijn voor mijn situatie. De installatie (20-05-2024) verliep soepel dankzij de ervaren monteurs die zowel de meterkast als de volledige all-electric installatie hebben verzorgd. Uiteindelijk heeft Jamie van Tenoval voor ons de subsidie aangevraagd, en die is inmiddels ook binnen.
Tevreden met de all-electric warmtepomp en installatie
December 2023 een all-electric warmtepomp en warmtepomp boiler laten plaatsen door Tenoval. We hebben een woning uit 2011 met als hoofdverwarming vloerverwarming, en enkele radiatoren in huis (boven). De installatie is prima verlopen! De installatie draait naar behoren! Kan gemakkelijk ons huis warm houden met een aanvoer temperatuur van 29 graden. Pomp regelt overigens zelf welke aanvoer temperatuur nodig is adhv buitentemperatuur.
Goede afspraken
Goede afspraken, prima communicatie. Fijn en bekwaam personeel en goed materiaal.
Werken lekker door, zodat de gehele installatie binnen een dag is gebeurd.
Aan te raden
Team is very good and technically very…
Team is very good and technically very sound. Always approachable and very next call service. Reliable equipment and using it for last one year and highly satisfied. Mr Mahmet is really supportive and friendly.
goede ervaring gehad met Tenoval
Hele goede ervaring gehad met Tenoval. Nette jongens en goede installatie afgeleverd.