Teoriprøverne er enormt ringe. De er selvmodsigende, inkonsistente, fejlbehæftede og fyldt med stavefejl. De vægter ikke ordene i spørgsmålet særligt højt. F.eks. lyder et spørgsmål: “Hvilke *lovbes... Voir plus
Lisez les avis des autres
Ærligt så er det god forberedelse til teoriprøven, men nogle af spørgsmålene er dælme kringlet og kunne nemt forbedres. Faktisk mest ift. Vægt og belastning og "særlig opmærksom" på ting, som man ik... Voir plus
L'entreprise a répondu
Mangler klar information om lyssignal. Hvornår slettes "beståede" prøver. Og hvorfor? Hvorfor slette beståede prøver? Hellere anbefaling om forældede prøver med angivelse af hvornår I synes de er f... Voir plus
L'entreprise a répondu
Billeder, videoer og forklaringer fungere super godt. Det eneste der trækker det ned er, at “Easypiecy teoritest” er virkelig “Easypiecy” ift. den rigtige, som gør at man dumber selv om siden mente ma... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Fremtidens teoriundervisning er landet: 20 års erfaring møder AI. Nyt system udgivet i marts 2026. Som køreskolernes foretrukne partner gennem to årtier har vi altid sat barren højt, og i 2026 har vi taget det ultimative spring med vores hidtil mest avancerede system. Ved at kombinere vores dybe branchekendskab med AI-assisteret undervisning og testmoduler, tilbyder vi i dag en læringsoplevelse, der tilpasser sig den enkelte elevs behov. Vores intelligente system analyserer elevens stærke og svage sider for nøje at udregne den præcise beståelses-chance. Med komplette digitale teoribøger på dansk og engelsk til kategori A og B, samt en test-motor der matcher de officielle prøver ned i mindste detalje, sikrer vi, at hver eneste elev føres sikkert og effektivt mod det endelige kørekort.
Coordonnées de contact
Østerled 28A, 4300, Holbæk, Danemark
- support@teoriundervisning.dk
- www.teoriundervisning.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 50 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
God teoriundervisning samt gode prøver
God teoriundervisning samt gode prøver, hvis du gerne vil have nogle af de samme scenarier til prøven som når du øver dig derhjemme.

Réponse de Easypiecy E-learning ApS
Efter 10 år erfaring med bil tager jeg…
Efter 10 år erfaring med bil tager jeg nu til mc og teorien har jeg glemt efter første dag jeg havde taget den igen .men nu tænker jeg at den er ok.alt er riktig fint forklaret
Endnu ikke været oppe, men føler mig klar
Jeg har endnu ikke været oppe, men jeg føler mig nogenlunde klar. Der er meget man kan gøre og der er et system man går igennem for at få indøvet teori så man bliver klar.
Opdatering:
Jeg har været oppe og jeg bestod første gang med 3 fejl.
Jeg har rykket min bedømmelse en stjerne ned fordi jeg nu ser tilbage og syntes at formulerings måden var over kompliceret og kom med “forkerte” måder at gøre noget på.
Min kørelærer var alletiders
Min kørelærer var alletiders, han gjorde det til en god oplevelse.
Motorsagkyndig fik mig til at føle mig godt tilpas.
Alt i alt en positiv oplevelse
Jeg synes det er nemt at finde rundt i…
Jeg synes det er nemt at finde rundt i og der er gode forklaringer til billederne. Dog synes jeg at til nogle billeder giver svaret ikke rigtig mening og der er ikke en forklaring til hvorfor det er det svar.
12 ud af 10!!
Den bedste måde st lære på! Er i dag bestået med 0 fejl og har Max brugt 5-7 timer på at læse og tage prøver ! Det så effektivt!!
Very expensive as compare to others
Very expensive as compared to other course sites. Also have bugs when reading the theory book online at their site. The quality of material in the book needs to be improved with newer and more clear pictures and some road signs needs to be explained a bit more.
Teoriundervisning.dk
Teoriundervisning.dk har et godt udvalg af forskellige måder du kan klæde dig på til teoriprøven.
One of the best driving school
One of the best driving school. All the teachers are good and very clam. They help me to learn quickly and easily. Thanks to all team .
Teoriundervisning dk - Prøv det!
Teoriundervisning dk. har hjulpet mig med en fantastisk forberedelse til teoriprøve. Her er alt man har brug for og der er adgang døgnet rundt. “Repetition is the mother of All skills” og det er der rig mulighed for på denne hjemmeside. Jeg kan varmt anbefale at bruge denne udbyder.
En bedre forklaring af hvert svar
En bedre forklaring af hvert svar, fordi nogle af svarene modsiger hinanden.
F.x. I nogle situationer i spørgsmålene er vi nødt til at overhale bilen foran os, men i lignende situationer i andre spørgsmål - nej.
En god & hjælpsom hjemmeside
Det er nogle gode billeder som er ret tydelige. Der er flere modes så man kan enten lave det som en rigtig teoriprøve eller i learning mode, hvor man kan læse og få hjælp til rigtige svar. Man kan også tage en prøve i alt det som man specifikt har svært ved. Det eneste dårlige er at man til sidst lærer billederne at kende og derved kan huske svarene. Men god hjemmeside med masser af mulighed for læring
Great help for passing the exam
Great help for passing the exam! Questions were VERY similar to those on the exam and even photos were very close. Strongly recommend. 👍
Noget af det beste
Noget af det beste! Tak jer bestået jeg teoriprøven ❤️❤️❤️
Meget enkelt og nemt at lære fra
teoriprøve bestået
Nem og overskuelig hjemmeside. Grundig vejledning og undervisning. Rigtig gode prøvertests. Hjalp mig virkelig med at forstå spørgsmålene, og det gav en god fornemmelse i maven inden teoriprøven.
Hurtigt og sikkert i gang
Man kommer hurtigt i gang, "pakken" er rigtigt fint og indlæringen går hurtigt og er målbar.

Réponse de Easypiecy E-learning ApS
Rigtig god online teori undervisning👍
L’expérience Trustpilot