texstyleroofs.com Avis 12

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Noté 1 sur 5 étoiles

Waarschuwing: faillisement en aanbetaling kwijt

Op 5 maart is er een nieuwe tentdoek ingemeten door de "CTO" van Textyleroofs. Op basis hiervan heb ik een offerte ontvangen en aanbetaling van bijna euro 2,000 gedaan. Sindsdien is Textyleroofs op geen enkele manier te bereiken. Geen reactie op ingesproken berichten, email of gemiste oproepen. Dit speelt nu al een aantal weken. Ik verwacht dat de onderneming failliet is gegaan. Wees voorzichtig met het bestellen van een overkapping bij dit bedrijf. Ik moet nu helaas andere (juridische) stappen zetten.

5 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Texstyleroofs: degelijk, sfeervol, professioneel, betrouwbaar en absoluut aanrader.

In september 2024 hebben wij contact gehad met Texstyleroofs. Hun vertegenwoordiger, Math, kwam bij ons langs voor een gesprek. Een zeer deskundige man die meteen goed aanvoelde welke sfeer wij wilden creëren. Oorspronkelijk hadden we het idee om een vaste overkapping te plaatsen, maar dit werd door de gemeente afgewezen vanwege het maximaal toegestane aantal bebouwde vierkante meters. Omdat de constructies van Texstyleroofs verwijderbaar zijn en daardoor niet meetellen als officiële bebouwing, zijn we met hen verdergegaan.

Samen met zijn collega Dolf hebben we meerdere schetsen bekeken. Na drie ontwerpen en een aantal fijne gesprekken kwamen we tot een definitief plan. Natuurlijk hadden we ook wat twijfels door enkele reviews op Trustpilot, maar na het persoonlijke contact en de goede communicatie kregen we het vertrouwen om de stap te zetten. En daar hebben we absoluut geen spijt van!

De tuin zelf werd aangelegd door een andere partij, maar Texstyleroofs kwam al twee keer vooraf langs om de grondpinnen en muurankers te plaatsen. Zo konden de hoveniers daarna alles mooi afwerken. Alles verliep soepel en duidelijk, wat wij erg prettig vonden.

Het doek werd in één ochtend geplaatst en staat sindsdien als een huis. We hebben inmiddels meerdere hagelbuien en flinke windstoten gehad, maar het doek heeft alles moeiteloos doorstaan. We kregen het advies dat je het doek eenvoudig zelf kunt naspannen met een powergrip als het ooit wat zou gaan wapperen. Inmiddels zijn we een half jaar verder en het doek staat nog altijd strak gespannen zonder dat we er iets aan hebben hoeven doen.

Het eindresultaat overtreft onze verwachtingen. Het is geen standaardoplossing, maar geeft onze tuin een unieke, bijna vakantieachtige uitstraling. Dynamisch in plaats van statisch, precies wat we zochten. Ook tijdens de warme dagen afgelopen zomer bleef het onder het doek aangenaam, omdat het lucht doorlaat en geen extreme hitte vasthoudt.

Ja, het is geen goedkope oplossing, maar wij vinden het elke euro waard. Wij zijn ontzettend tevreden en genieten er dagelijks van.

26 août 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Slechte/geen klantenservice

Bij het plaatsen van het membraan/doek had men verkeerde berekeningen gemaakt waardoor onnodig gaten in de gevel werden geboord. Nu vijf jaar na plaatsen, en net na afloop garantieperiode, toont het membraan kleine gaatjes en begint het membraan te lekken. Herhaalde malen, telefonisch, via mail, geprobeerd contact op te nemen, zero respons. Een kwalijke zaak en geen aanrader.

20 juin 2025

Happy customers!

We could not be more happy with our Texstyleroof! Maurice, Dolf, Larry and the rest of the team really went out of their way to make this happen, as we are living in Turks & Caicos Islands. The Texstyleroofs membrane turned out to be the perfect solution for us. We wanted to protect our cars from the hot, tropical sun & rain, but also have a solution that can easily & quickly be taken down in case of a hurricane. Apart from those practical reasons, we were also attracted to the sleek and contemporary look of it, to enhance the styling and curb appeal of our villa & driveway between lush coconut trees. The process itself to create and shape the membrane was amazing. My husband Patrick, being a civil engineer himself, was impressed and thoroughly enjoyed the whole concept & installation process, as it was very professionally done.
We would choose to work with Texstyleroofs again in a heartbeat for our new property under construction, it has been an absolute pleasure working with you all!
Sandra & Patrick

22 juillet 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Betrouwbare firma, goed product, uitstekende service

Dit is een hele goede en betrouwbare firma die een prachtproduct levert!

Enerzijds krijg je een product wat je leven verandert. Wij zijn nu immers véél meer buiten en het is prachtig om onder het zeil te vertoeven. Door het ontwerp van de engineers kan je op voorhand zien én zelf bepalen op welk ogenblik van elke dag gedurende alle seizoenen waar je nu wel of niet zon wil hebben. Regen is ook geen probleem meer. Het design is prachtig en niet te vergelijken met wat je je van een zeil voorstelt. Ons zeil heeft een hele mooie vorm die op verschillende punten meters omhoog gaat en op andere punten de grond benadert. Alle gebruikte materialen zijn top (inox en dyneema, etc). Het is een hoogwaardig product dat gemaakt is om heel lang mee te gaan.
Anderzijds is de service top. We hadden een klein schadegeval dat probleemloos en kwaliteitsvol opgelost werd. De medewerkers zijn uiterst bekwaam en vriendelijk. Desondanks onze zeer kritische ingesteldheid kunnen we geen verbeterpunten opmerken…..je kan hier in volle vertrouwen een mooi en innovatief product aanschaffen!

14 décembre 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

The most beautiful textile roofs in the world!

Maurice and his team at Texstyleroofs are a first-class operation from start to finish. They are incredibly creative and know how to customize their product to your exact needs and ultimate vision. We constructed a new poolside bar & grill for our resort, and they took our basic plan for a shade structure and made it absolutely incredible - it blew away everyone involved from the owners to the architect and contractor. From the opening meeting to the final product, their engineering and design expertise continued to shine through. Our textile roof has incredible style and function, which is a rare combination. It's been put to the test by huge wind and rainstorms without barely moving. It added a huge WOW factor to our property, drawing constant praise from our members and patrons. I would not hesitate for a second to use Texstyleroofs for your next project...it's worth every cent!

16 octobre 2022
Logo de texstyleroofs.com

Réponse de texstyleroofs.com

Thank you Derek, we enjoyed creating this unique Texstyleroof for your location!

Noté 4 sur 5 étoiles

Prachtige maatwerk membraan carport

Ondanks wat opstartproblemen, waarbij het lastig was met de juiste persoon in contact te komen, nu een zeer mooi eindresultaat. Een membraan als carport, ter verlenging van onze schuur. Geen super groot project, maar door de inpassing tussen huis/schuur/schutting was maatwerk vereist.
Keurig alles ingemeten en het eindresultaat naar volle tevredenheid.
Kleine kanttekening zijn de algemene voorwaarden waarna verwezen wordt, hiervan is op mijn verzoek ook op enkele punten afgeweken bij onze overeenkomst.

22 mars 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Esthetische duurzame zon- en waterwering in de tuin

Om onze xxl eettafel en bbq in de tuin van een degelijke waterdichte en zonwerende overkapping te voorzien hebben we gekozen voor textyleroofs.
Na een intakegesprek, een 3d computermodel en prachtige animatie werden de aluminium masten geplaatst en de overkapping (membraan) geheel volgens afspraak geplaatst.
Een sieraad bij het huis en zonder lichtverlies in huis kunnen we het iedereen aanbevelen.
Wouter der Weduwen Lierop

9 mars 2023

Texstyleroof ipv carpoort ...ideaal

Toen wij ons huis kochten stond er een carpoort op de parkeerplaats. Een sta in de weg, en die hebben we snel afgebroken. Echter na verloop van tijd kregen we door waaromn die carpoort er had gestaan. Een eikenboom direct bij de parkeerplaats met als gevolg eikels, blad, vogelpoep en het ergste plakkerig spul van de luizen op de auto's. Niet tegen aan te wasstraten :). Lang verhaal kort, sinds een maand of 5 hangt er bij ons een doek van ongeveer 40 m2. Mooi en elegant, ook wel chique, maar vooral een wereld van verschil. Lekker overdekt in- en uitstappen als het regent (met of zonder boodschappentassen) , geen plakkerigheid meer, niet meer krabben bij vorst, geen vogelpoep die inbrandt door de zon. Kortom we zijn zeer tevreden, willen niet meer zonder. Duurde 3 maanden tussen 1e contact met Texstyleroofs en plaatsen. Geen vergunning nodig. Niet goedkoop maar dan heb je ook wat.
Wij hebben gekozen voor "mosgroen" en door de combinatie van kleur en vormgeving van het doek gaat het volledig in de omgeving op.

9 mars 2023

Texstylroofs overkapping

Wij zijn erg blij met ons TexstyleRoofs membraam, hij staat echt super mooi in onze tuin! Ook hele fijne en kundige mensen!
Kortom een plezier om zaken mee te doen, en een genot om onder te genieten!

22 février 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Een tien voor Textyleroofs!

Januari 2022 heeft Texstyleroofs bij ons een 70 m2 carport opgeleverd. Uitstekende prijs kwaliteit verhouding, en mogelijkheid geboden bezoek aan referentie project met tevreden klant. Van offerte, tot tekening, tot realisatie; zeer prettig verlopen.

1 février 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Verzeild raken in problemen

Verzeild raken in problemen. In april 2020 zijn we door Keydoek in contact gebracht met hun samenwerkingspartner Texstyleroofs uit Beek en Donk. Naar wat later bleek een zeer onbetrouwbaar, onprofessioneel en amateuristisch bedrijfje, die hun afspraken zelden of nooit nakomen en absoluut niet kunnen waarmaken wat ze beloven. We hebben eind april 2020 voor veel geld een membraanoverkapping gekocht die na ongeveer 6 weken opgeleverd zou worden. Let op de zeer onredelijke en onrechtmatige betalingsvoorwaarden van het bedrijfje. Deze staan op de zwarte lijst vwbt algemene voorwaarden.
Pas na 6 maanden is op 20 oktober 2020 het doek opgeleverd. Het doek heeft 1 dag gehangen want dit is op 21 oktober 2020 bij matige wind (5 bf.) kapot gewaaid waarbij voor €3.600,- schade aan ons huis is ontstaan. We waren hiervan erg geschrokken want door de krachten op één van de masten waren de stenen gewoon uit de muur van ons huis getrokken. Texstyleroofs heeft ons schriftelijk bevestigd dat de overkapping bestand zou zijn tegen windkracht 11….! Niet dus. Weer een half jaar later, in april 2021 is een mast door Textyleroofs verplaatst en is het doek opnieuw opgehangen. Na een kleine twee weken is op 4 mei 2021 door matige wind opnieuw grote schade ontstaan aan onze woning, 2 masten zijn geknikt en het doek is gescheurd. We hebben Texstyleroofs de afgelopen maanden veelvuldig -via onze rechtsbijstandsverzekering- de kans gegeven om de door hun ondeugdelijke geplaatste constructie aan te passen zodat deze wel bestand zou zijn tegen de wind maar er volgt geen enkele reactie of actie. Dit bedrijfje heeft echt geen idee wat ze aan het doen zijn. Ze leveren zgn. krachtenberekeningen maar hebben geen oog voor de bevestiging van de constructie aan de woning. De krachten die door de wind op ons doek van 65m2 komen te staan zijn gigantisch en zorgen voor gevaarlijke situaties. Bij wind kan het dus ook zeker niet blijven hangen en kan het enkel gebruikt worden als erg duur betaald schaduwdoek of zonnedoek. Een bedrijfje dat geen enkele verantwoordelijkheid neemt voor hun product. Met ‘te dure’ auto’s en ‘dure’ Engelse functies zoals CEO en CTO op hun visitekaartjes en medewerkers die iets te vaak zeggen dat zij altijd eerlijk zijn en altijd hun afspraken nakomen. Er is voor ruim €18.000 schade ontstaan aan ons huis en de overkapping…. Verzeild raken in problemen….!

15 juillet 2021
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus