thansen.no Avis

9 177
TrustScore 4 sur 5

4,2

Fikk bekreftelse på at varene kunne hentes mandag i butikk. Det reklameres om leveringstid på en til tre dager. Mandag var da tre arbeidsdager etter bestilling. Mandagen kom og gikk uten at jeg fikk... Voir plus

Bruker stort sett Thansen i Kongsberg, veldig behjelpelig personal. Bestiller stort sett på nett med levering i butikk, har til dags dato aldri hatt noe problemer eller feil leveringer på de årene j... Voir plus

God service og seriøs aktør. Litt lang bestillingstid på deler iht. enkelte andre i bransjen,men kjører vel faste ruter og derfor rimelig frakt og konkuransedyktige priser på varer. Jeg savner litt me... Voir plus

Han som var på butikken og tok imot bilen min for dekkskift tidlig om morgenen den 06.10.2026, var veldig hyggelig og imøtekommende. Jeg følte meg virkelig godt tatt imot og fikk et veldig godt inntry... Voir plus

1. Magasin d'accessoires automobiles
  6. Magasin de pièces détachées automobiles
  7. Magasin de vélos

À propos de thansen.no

Écrit par l'entreprise

Landsdækkende butikskæde og en af Norges største webshops.

• Hurtigt og effektiv levering
  • 365 dagers returrett
  • Byt i våre butikker over hele landet
  • Click & Collect - hent etter 30 min.

thansen opererer i dag i Danmark, Norge og Sverige med et stort sortiment på over 250 000 produkter.

Écrit par l'entreprise

Hos thansen er det en ære i å tilby god kundeservice og en fantastisk kundeopplevelse – hver gang.
Rask og effektiv levering
Vi leverer varene dine raskt og effektivt med rask levering, slik at du kan ha dem i løpet av få dager etter bestillingen.
Click & Collect
Bestill online og hent varene dine i en af våres mange butikken allerede innen 30 minutter med Click & Collect.
365 dagers returrett
Hos thansen har du hele 365 dagers returrett, slik at du kan føle deg trygg og ha god tid til å bestemme deg. Skulle du ha behov for å bytte en vare, kan du enkelt gjøre det i en av våre mange butikker spredt over hele Norge.
Historie om thansen
thansen ble grunnlagt i Danmark i 1991. Siden den gang har det gått raskt, og i dag har vi butikker over hele landet og en nettbutikk med mer enn 250 000 produkter på lager. Den første thansen-butikken i Norge åpnet i 2017, siden har vi vokset oss sterke, med butikker over hele landet og en like stor nettbutikk. I 2022 åpnet vi vår første butikk i Sverige, så thansen-konseptet er nå også til stede her.

Bien

TrustScore 4 sur 5

9 k avis

Demande des avis aux clients

Tous les avis

(9 177)

4 944 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

1 stjerne – Elendig kundeservice og håpløs tidsstyring

Kjøpte dekk på thansen.no og bestilte time til montering fredag. Torsdag blir timen brått flyttet til mandag kl. 15:30. Jeg møter opp i god tid, men får vite at dekkmontøren ikke starter på jobb før kl. 16:00.
​Bilen ble ikke klar før nærmere kl. 17:30, og det krevde flere runder med mas i butikken. De lovet å ringe når den var ferdig – det gjorde de selvsagt ikke. Først da jeg purret for n-te gang, var den klar.
​Total mangel på respekt for kundens tid. Her blir det ikke flere kjøp.

28 septembre 2026
Logo de thansen.no

Réponse de thansen.no

Hei John,

Takk for anmeldelsen.

Vi har undersøkt forløpet og kan se at monteringen ble påbegynt kl. 15.30 og avsluttet kl. 16.40.
Vi kan samtidig se at det på dette tidspunktet manglet betaling på ordren. Monteringen kunne derfor først ferdigstilles etter at betalingen var registrert.

Vi beklager naturligvis dersom det har vært uklarhet rundt dette, men våre registreringer stemmer dermed ikke overens med opplevelsen som beskrives i anmeldelsen.

Mvh Peter
thansen

Uprofesjonell kundeservice

Bestilte varer fra de. Ene varen var utgått og ikke på lager, men ble ikke gjort oppmerksom på dette før etter jeg hadde fullført bestillingen og betalt. Sjekket tilfeldigvis ordrebekreftelsen, hadde jeg ikke gjort det hadde jeg antakeligvis ikke visst dette før om lenge.

I ordrebekreftelsen sto det at jeg skulle ta kontakt for å få bistand med å finne tilsvarende vare. Dette ignorerte de, og sa at jeg kunne kjøpe varen fysisk på en av deres butikker. Dette til tross for at min adresse sto i bekreftelsen jeg svarte på, hvor det er klart at jeg har ingen butikker nær meg, spesielt ikke med varen på lager. Da jeg spurte om det var mulig å få varen sendt fra butikk, lot dette ikke seg gjøre.

Det løste seg ved at varen ble fjernet fra min bestilling, men dette opplevdes som særdeles uprofesjonelt.

1 octobre 2026
Logo de thansen.no

Réponse de thansen.no

Hei Henrik,

Takk for anmeldelsen.

Vi gir normalt beskjed dersom en vare i en bestilling viser seg å være utgått eller ikke lenger tilgjengelig. Dersom vi ikke har et tilsvarende alternativ på lager, har vi dessverre ikke alltid mulighet til å tilby en erstatningsvare.
Vi har samtidig ikke mulighet til å sende varer fra våre butikker eller mellom butikker. Vi har heller ikke oversikt over hvilke butikker som ligger nær den enkelte kundes adresse, og kan derfor ikke alltid vurdere dette ut fra bestillingen alene.
Vi forstår at dette ikke var den løsningen du ønsket, men da varen ikke var tilgjengelig og vi ikke hadde et alternativ, ble varen fjernet fra bestillingen.

Mvh Peter
thansen