Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Beste ..., Gisteren heb ik een rechte spijkerbroek The Sting gekocht in Nieuwegein. Hij zat goed, kaartje eraf en 10 minuten gedragen. Ik sta op: knieën erin. Ik terug: klacht niet gegrond. Willen... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Hallo, meine Frau hat am 3. Oktober bei Ihnen 4 Oberteile eingekauft, sie war begeistert. Zuhause in Münster angekommen wollte sie eines anziehen und stellte fest, das alle Teile erheblich nach Par... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Heb een bestelling geplaatst bij The Sting op 13-08 dmv Riverty. Helaas vanwege opname ziekenhuis pas later kunnen retourneren (binnen retourtermijn). The Sting gevraagd of ze mij kunnen helpen,... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Twee broeken gekocht (anti blue) eind september. In december al kapot gegaan. Beide scheuren bij kruis / achterkant. Erg jammer. Helaas geen bonnetje meer dus kan ze ook niet meer terugbrengen. B... Voir plus

À propos de l'entreprise

1 étoile

A répondu à 85 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Noté 3 sur 5 étoiles

Superleuke herenkleding voor mijn zoons…

Superleuke herenkleding voor mijn zoons maar wat een ramp qua maten. Er liggen alleen maar s M en L maat groter moet je steeds om vragen dan gaan we weer achter kijken en ja hoor weer 1 gevonden. Storend om steeds maar een verkoper te zoeken en het te vragen. Alle maten moeten gewoon in de winkel toch toch. Nu maar online besteld dan weet ik dat de maat klaar ligt.

29 mai 2021

Zeer slechte bezorgservice

Na een online bestelling geplaatst te hebben wel een bestelbevestiging ontvangen, maar geen track en trace (ook niet in mijn spam). Na een tijdje niks gehoord te hebben over mijn bestelling heb ik besloten zelf contact op te nemen over de status.

Krijg ik te horen dat KrisKras tot 2 keer toe mijn bestelling heeft proberen te bezorgen, maar er is niemand aan de deur geweest terwijl ik wel thuis was. Heb ook geen enkel niet thuis bericht in mijn brievenbus ontvangen, dus betwijfel of ze überhaupt aan mijn deur zijn geweest.

Nu krijg ik van de klantenservice te horen dat ik mijn pakketje in de Sting Zaandam kan afhalen, terwijl Zaandam 200 km van mijn woonplaats verwijderd is. Begrijp niet waarom ze mijn pakketje afleveren bij een Sting aan de andere kant van Nederland, terwijl er ook een bij mij in de buurt ligt. Het lijkt me logisch dat ik geen 3 uur ga rijden om mijn pakketje af te halen. Snap niet waarom ik voor deze zeer slechte service verzendkosten heb betaald. Ik bestel hier nooit meer.

5 mai 2021

Hi Yanna,

Wat vervelend dat er onduidelijkheid is geweest over de bezorging van je bestelling. Natuurlijk is het niet logisch dat je 3 uur zou moeten rijden om je bestelling af te halen. Daar is er iets niet helemaal goed gegaan met het afleveren bij de juiste afhaallocatie. Is het in de tussentijd voor je opgelost? ^Lotte

Gister 8 shirts besteld

Gister 8 shirts besteld. Vandaag geleverd. Alles zit prima 👍 aanrader 😃

19 avril 2021

Hi,
Goed om te lezen dat alles zo snel is gegaan en dat de 8 shirts ook nog goed zitten😃. Veel plezier van al je shirts! Fijne dag! ^Lotte

Top!

Meteen na bestellen een orderbevestiging + snel daarna een track & tracé. Volgende dag geleverd en hele leuke kleding! Zeker aan te raden.

16 avril 2021

Hi Tevreden consument,
Wat fijn dat alles goed en snel is gegaan met je bestelling! Veel plezier van je aankopen. Fijne dag! ^Lotte

Supersnelle levering

Ik had om half 10 savonds een broek besteld en hij was de volgende dag om half 1 smiddags al bezorgt.

8 avril 2021

Hi Rowald,
Goed om te horen dat je broek zo snel bezorgd was! Veel plezier met je aankoop! ^Lotte

Sting Winterswijk

waren heute morgen im Winterswijk-Sting und waren sehr zufrieden mit dem jungen Mann, der dachte, sein Name sei Ruben? Der sprach gut deutsch. Dies kommt sicherlich den Komplimenten hier zugute. und wird dies sicherlich in Deutschland weitergeben

2 avril 2021

Hi Albert,
So good to hear that you have been helped so well by Ruben who can speak a good word of Deutsh! Have a nice day! ^Lotte

Verzend en retour kosten

Je betaalt €4,50 verzendkosten. Als je het artikel wilt retourneren (deel retour) en een andere maat wilt bestellen betaal je €4,50 om het terug te sturen en ook weer €4,50 voor je nieuwe bestelling. Dus €15,00 extra kwijt voor 1 broek.

31 mars 2021

Hi,
Ten eerste excuses voor de late reactie. Wij berekenen verzendkosten van €3,50 en retourkosten van €3,50. Het bezorgen en retourneren is in onze winkels kosteloos. ^Lotte

Noté 3 sur 5 étoiles

Best oke

Veel keuze, niet te duur, best leuke kleding alleen kwaliteit valt vaak tegen. Online bestel ik niet, ik ga liever naar de fysieke winkel.

8 mars 2021

Hi Arie,
Wat leuk dat je liever bij ons in de winkel komt! Mocht je een artikel hebben waarvan de kwaliteit tegenvalt mag je daarmee altijd terug gaan en komen we vast tot een gepaste oplossing. Fijne dag! ^Lotte

Bestel maar opnieuw....

Bestelling geplaatst van meer dan 400 euro, betaald (nota bene op pagina betaling succesvol uitgekomen), blijkt de bestelling niet binnen te zijn gekomen bij The Sting??

Ik heb een bestelnummer in mijn account met het overzicht van de bestelling. Blijken ze de betaling niet te hebben ontvangen, moet ik alles maar even opnieuw bestellen.

Lekker klantvriendelijk, ze kunnen beter direct zeggen ''zoek het zelf lekker uit, wij doen niets voor je''.

5 mars 2021

Hi,

Ten eerste excuses voor de late reactie. Wat balen dat het niet goed gegaan was met de betaling van je bestelling. Wij hadden je graag willen helpen maar aangezien de bestelling niet bij ons binnen komt als de betaling niet gelukt is kunnen wij die ook niet voor je doorzetten. Wij hopen dat het uiteindelijk toch nog gelukt is. ^Lotte

Noté 1 sur 5 étoiles

Absurde prijzen om te versturen en te…

Absurde prijzen om te versturen en te retourneren. Nu dus al 16 euro kwijt (+2 euro i.v.m. afterpay) aan 2 pakketjes zonder iets besteld te hebben. Ik zal hier niet meer bestellen.

4 mars 2021

Hi,

Ten eerste excuus voor de late reactie! Graag kijken wij voor je na wat er fout is gegaan met de pakketjes die je nooit hebt besteld. ^Lotte

Noté 1 sur 5 étoiles

Heb net wat besteld bij de Sting

Heb net wat besteld bij the Sting, maar direct al grote spijt. Was veel liever naar de winkel gegaan, maar we hebben nu eenmaal geen keuze in deze lockdown.
Maar wauw... Zeer onklantvriendelijk om (vooral in deze tijd) €3,50 verzendkosten te vragen, en als je iets terugstuurt opnieuw €3,50 te vragen. Als dus pech hebt, en niks past, betaal je dus €7,00 voor NIKS? Serieus??? Dat kan toch niet?

Heb verschillende maten besteld, dus ben sowieso al €7,00 verzend/retour kosten + 1,00 afterpay = €8,00 aan extra kosten kwijt! Belachelijk!!!
Schaam jullie voor deze in en in trieste service! En je maakt mij niet wijs dat dit alleen is om jullie "kosten te dekken". Ken geen één grote kledingwebsite waarbij deze voorwaarden zo nadelig zijn voor klanten! Geldklopperij is het, en niet anders.

Mensen, bedenk je nog even voor je hier besteld!!

15 février 2021

Réponse de The Sting

Hi Eline, Het klopt inderdaad dat wij een bedrag van €3,50 in rekening brengen voor de verzendkosten en de retour kosten. Dit staat tijdens het plaatsen van je bestelling aangegeven en ook in de algemene voorwaarden, balen dat je hier overheen gelezen hebt!

Ook THE STING doet sinds vorige week mee met het click en collect systeem, je had dus ook kunnen kiezen om je bestelling gratis in store af te halen. Bij een gehele retour worden de verzendkosten in mindering gebracht, in dat geval betaal je alleen voor de retourkosten als je via PostNL terug stuurt. Uiteraard mag je er ook voor kiezen je bestelling gratis in store te retourneren zodra zij weer geheel geopend zijn. Na heropening heb je hier nog 14 dagen de tijd voor.

Mocht je nog vragen hebben mag je ons natuurlijk ook altijd bellen, wij denken graag met je mee!

020-3412650

Belachelijk slechte klantenservice

Belachelijk slechte klantenservice. In september een winterjas gekocht waarvan de rits begin januari al kapot is.

Contact opgenomen met de klantenservice en er werd netjes verteld dat er 1 jaar garantie zit op een rits. Netjes geregeld dacht ik en wilde mijn rits gemaakt hebben, aangezien het best fris begon te worden. Wat bleek... voor de garantie moest ik naar de winkel. Dat is leuk, maar de winkels zijn gesloten. Aangegeven dat dit dus niet kon en of het mogelijk was om op te sturen. Nee dit was niet mogelijk... wel kon ik de rits laten maken voor een max bedrag van €25,-. Wat vervolgens € 43,- koste. Dan moest ik het nog maar eens proberen bij een andere kledingmaker.

Volgens mij hebben ze klantvriendelijkheid niet echt begrepen. Geef € 100,- uit aan een dikke winterjas die ik vervolgens niet kan dragen als het echt koud is. Nog nooit zo'n slechte service meegemaakt. Hier kan je precies niks mee.

7 février 2021

Réponse de The Sting

Hi Desiree, Super balen dat je rits kapot is net nu het zo koud is. Wij willen je zeker een oplossing aanbieden alleen wat we je kunnen aanbieden zal pas helemaal geregeld kunnen worden zodra de winkels weer geopend zijn. Wij hopen dat je toch nog warm deze dagen doorkomt en zien je zodra onze deuren weer geopend zijn. ^Lotte

Tevreden over bestelling

Tevreden over bestelling, snel en goed

7 février 2021

Hi Marjon, Fijn om te lezen dat je tevreden bent. Fijne dag! ^Lotte

Noté 1 sur 5 étoiles

Wat een waardeloze koeriersdienst Kris…

Wat een waardeloze koeriersdienst Kris Kras. Geven tot 2 keer toe aan dat ze langskomen. We zijn op beide aangegeven tijdstippen gewoon thuis, maar niemand gezien en vervolgens krijg je te horen dat je het pakketje op mag halen bij jullie winkel in het centrum. Ze zijn gewoon nooit langsgeweest en kiezen voor de makkelijke weg: gewoon alles bij de Sting leveren i.pv. netjes thuis afleveren. Hier betaal je als consument wel voor toch? We krijgen nu vast een slecht excuus ofzo, maar daar heb ik niks aan. Het voorlopig de laatste keer dat ik bij jullie iets bestel.
Rick

5 février 2021

Réponse de The Sting

Hi Rick, Wat jammer dat je gewoon thuis was op het moment van bezorgen.
Na 2 bezorg pogingen is het normaal zo dat je bestelling dan inderdaad in store afgehaald kan worden. Echter tijdens de lockdown is dit niet mogelijk vanwege het sluiten van de stores en wordt je bestelling automatisch retour verwerkt.

Je mag altijd contact met ons opnemen via mail adres info@kris-kras.eu met je ordernummer en klacht zodat we met je mee kunnen kijken wat de status is en de overige kosten (verzending en retour) uit je bestelling kunnen verwijderen mocht deze retour worden verwerkt. Ook kunnen we aan de hand van het ordernummer kijken welke chauffeurs er hebben gereden en deze hierop aan te spreken.

Fijne dag!

Goededag

Goededag,

Top, gisteren besteld nu al geleverd door Kris kras!

Groetjes Danielle

30 janvier 2021

Hi Danielle,

Wat leuk om te lezen dat je enthousiast bent over ons eigen vervoersbedrijf KrisKras. Wij zullen het compliment met onze collega's delen.

Veel plezier van de aankoop!

Noté 1 sur 5 étoiles

Klantenservice laat te wensen over

Kleren zijn leuk, maar The Sting heeft haar online diensten en informatievoorziening niet op orde. 24 uur na het plaatsen van een bestelling had ik nog geen bevestiging van de betreffende bestelling ontvangen. Het geld was uiteraard wel afgeschreven van mijn bankrekening. Na een gesprek met de klantenservice blijkt dat ze de bestelling überhaupt niet hebben ontvangen. De betaling wel. De enige optie dat de klantenservice aanbiedt is om het bedrag terug te storten. De klantenservicemedewerker denkt echter helemaal niet mee aan andere mogelijkheden. De communicatie met de klantenservice laat verder te wensen over. Ik heb zelf moeten navragen op welke termijn het bedrag teruggestort zou worden. Dat blijkt binnen 10 werkdagen te kunnen gebeuren, maar dat wordt niet schriftelijk bevestigd (ook niet welk bedrag zal worden teruggestort). Verder heb ik zelf moeten navragen wat de reden is dat de bestelling niet is ontvangen. Daar had de klantenservice geen verklaring voor. De technische diensten zouden er naar kijken, maar gebaseerd op de eerdere communicatie met de klantenservice verwacht ik geen terugkoppeling te ontvangen hiervan.

26 janvier 2021

Beste Julia,

Allereerst ons excuses voor de technische storing die heeft plaatsgevonden bij het plaatsen van je bestelling.
Als er een technische storing ontstaat bij het plaatsen van een bestelling hebben wij helaas geen trigger die ons op de hoogte houdt. Dit vinden we enorm vervelend, op dit moment wordt gekeken of wij een trigger kunnen krijgen als er een technische fout optreed bij het plaatsen van een bestelling.

Bij een technische storing kunnen wij geen bestellingen doorzetten omdat wij geen gegevens ontvangen hebben wat je besteld hebt. Dit is daarom waarom we dan ook het bedrag op de rekening terugstorten. Het bedrag wat teruggestort wordt is uiteraard het volledige bedrag die je betaald hebt.

Tevens wordt dit ook niet schriftelijk gemeld omdat wij er vanuit gaan dat het bedrag 100% zeker op de rekening teruggestort zal worden.

Alle technische storingen wordt doorgestuurd naar onze ontwikkelaars, de collega's op de afdeling starten dan een onderzoek waarom een bestelling niet gelukt is. Uiteraard doen we er alles aan om zulke technische storingen te voorkomen.

Nogmaals excuses voor het ongemak!

Ik hoop je zo voldoende geinformeerd te hebben.

Bruce

Noté 4 sur 5 étoiles

Toch goed opgelost.

Dat Sting met zo een amateuristische bezorgdienst samenwerkt zeg.

23 janvier 2021

Réponse de The Sting

Hi Sjoerd, Bedoel je ons eigen vervoersbedrijf KrisKras of PostNL?
KrisKras is nog niet zo lang geleden opgestart en loopt daardoor nog niet helemaal vlekkeloos. Mocht je nog een vraag of opmerking hebben in de toekomst, horen we het natuurlijk graag!

We zijn voor nu in elk geval blij om te lezen dat het toch nog goed is gekomen met je bestelling.

Fijne dag!

Noté 4 sur 5 étoiles

goede webshop

29 décembre 2020

Réponse de The Sting

Hi Yeinqi, Wat goed om te lezen dat je tevreden bent met onze webshop! Wij wensen je een spetterend 2021! ^Lotte

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus