Banner for Thisted Forsikring

Thisted Forsikring Avis

3 064
TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har været kunde hos Thisted Forsikring i mange år, og jeg har altid oplevet en venlig og professionel service. Senest havde jeg kontakt med Signe Bach Thomsen, som var utrolig imødekommende, tål... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi havde udfordringer med at få oplyst hvilken samarbejdspartner vi skulle have fat i ved akut behov for hjælp til rejseforsikringen Er efterfølgende blevet kontaktet af Thisted Forsikring og de... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

En god samtale, hvor der blev lyttet og, hvor vi drøftede dækning og pris. Mine argumenter blev hørt og vi landede en god aftale der bekræfter mange års samarbejde og tillid. Tak til assurandøren hr.... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Bliver kontaktet, fordi der er sket nogle ændringer i mine forsikringer. Forsikringsdamen vil sikre sig, at der er styr på indbosforsikring, så jeg stadig er dækket ind. Det er en fin service.

À propos de l'entreprise

5. Compagnie d'assurance de responsabilité
  6. Compagnie d'assurance étudiant

À propos de Thisted Forsikring

Écrit par l'entreprise

Thisted Forsikring har rødder helt tilbage til 1853, hvor det blev etableret som et selvstændigt og gensidigt forsikringsselskab - ejet af kunderne.

I dag er Thisted Forsikring et aktieselskab med en særlig konstruktion, der betyder, at det stadig er 100% kundeejet. Det er din garanti for, at kundernes tryghed og tilfredshed stadig er vigtigere end størrelsen af selskabets overskud.

Attraktive forsikringer til alle behov
Vi har inddelt vores kundergrupper i privat, erhverv og landbrug, og det er vores klare mål at levere attraktive forsikringsløsninger til alle, der vælger at være kunde hos os i Thisted Forsikring. Derfor ligger vi os i selen for at have et tidssvarende produktsortiment, som opfylder alle vores kunders behov.

Solide værdier og solid service
Som en af de ældste virksomheder i Thy har vi en stolt tradition, og vi holder bevidst fast i vores solide og sunde, lokale værdier - herunder professionel, personlig service og rådgivning.

Écrit par l'entreprise

Hvem er Thisted Forsikring
Thisted Forsikring er tæt på kunderne – og det lokale valg i Nord-, Midt- og Vestjylland.
Anmeld skaden online eller på telefon
Alle kan være uheldige. Hvis uheldet er ude kan du anmelde din skade online. Ved akut skade uden for åbningstid ring 96 19 45 00.
Få vores nyhedsmail og vær sikret inden uheldet
Vær altid med på hvad der sker lige nu hos Thisted Forsikring. Få vores nyhedsbrev direkte til din indbakke her https://www.thistedforsikring.dk/tilmeld-nyhedsmail
Kontakt os
Vi står altid klar til at hjælpe dig, hvis du måtte have spørgsmål enten via telefon eller mail på 96 19 45 00 og post@thistedforsikring.dk

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tous les avis

(3 064)

734 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Hej Leif

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du fik den hjælp, du havde brug for. Det er netop derfor, vi er her - for at hjælpe vores kunder bedst muligt :-)

God weekend til dig.

Noté 5 sur 5 étoiles

Bare generelt en god service og at I…

Bare generelt en god service og at I ringer lige og hører om der var noget jeg var utilfreds med, og det er så dejligt at det er lokalt.

Hej Åse

Tak for de fem stjerner. Det er rigtig dejligt at høre, at du værdsætter den gode service, og at vi er et lokalt selskab :-)

Hej Leif

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med den fine hjælp, du har fået hos os. Vi er her nemlig for at hjælpe vores kunder bedst muligt :-)

Hej Niels

Tak for de fem stjerner. Vi vil gerne give vores kunder nærværende og personlig rådgivning, så det er dejligt at høre, at du værdsætter den hjælp, du har fået :-)

Sød & rar

Marlene spurgte ind til ting, jeg ikke havde tænkt over, og hun var meget behagelig at snakke med, som altid.

Hej Jonna

Tak for din anmeldelse. Det er rigtig dejligt at høre, at du havde en god samtale med min kollega. Vi vil gerne give venlig og kompetent rådgivning, så det er dejligt, når det bliver værdsat :-)

Kan kun ambefales

Som altid sød, venlig og kompetent betjening og vejledning

Hej Birger

Tak for den fine anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du har fået god hjælp og vejledning.

Det er vigtigt for os at møde dig med nærvær og ordentlig rådgivning.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtigt betjening og hurtig…

Hurtigt betjening og hurtig tilbagemeldinger.

Tak for de fem stjerner.

Det er vigtigt for os, at vi er lette at få fat på. Så det er rigtig dejligt at høre, det bliver værdsat :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Ringede kl ca 22 til deres…

Er efterfølgende blevet kontaktet af Thisted Forsikring og de har taget os meget seriøst og tager dels fat i DIS service og lover ændrede procedurer.
Det er virkelig fornem måde, at behandle vores kritik på 👏👌 og viser hvordan man behandler en “klage”
Tak for dialogen og tak for dig Signe Bach Thomsen
Dbh
Per

Avis spontané

Hej Per

Mange tak for de fem stjerner.

Det er rigtig vigtigt for os, at vi er lette at få fat i, så vi kan hjælpe vores kunder bedst muligt. Og sådan skal det også være udenfor vores åbningstider.

Derfor er det også vigtigt for os at følge op, når det ikke er den oplevelse, vores kunder har. Vi kan bruge feedback til at blive bedre - både internt og i samarbejde med vores partnere.

Det er dejligt at høre, at I værdsætter kontakten med vores skadebehandler, og vi håber, at jeres søn har det godt.

God sommer.

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget enkel og kompetent betjening

Meget enkel og kompetent betjening. God oplevelse

Hej Peter

Tak for de fem stjerner.

Vi er glade for, at det var en god oplevelse at få hjælp hos os. Vi gør altid vores bedste for, at vores rådgivning er kompetent og til at forstå :-)

God service det er jeg glad for

God service det er jeg glad for

Tak for de fem stjerner.

Vi er glade for at høre, at du har fået god hjælp hos os. Det er netop det, vi gerne vil give vores kunder :-)

Hej Michelle

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at det var en god oplevelse at tale med os. Det gør vi os nemlig umage for, at det skal være :-)

God dag til dig.

Noté 5 sur 5 étoiles

Det var en hyggelig og rar mand og…

Det var en hyggelig og rar mand og talte med og jeg havde ikke nogen problemer og han fandt ikke nogen så det var en god samtale

Hej Knud

Tak for de fem stjerner. Det er rigtig dejligt at høre, at du har haft en god samtale med min kollega. Vi vil nemlig gerne give venlig og kompetent rådgivning :-)

26 juin 2026

Hej

Tak for de fem stjerner. Vi er glade for at høre, at du værdsætter den gode service, du har fået. Det er nemlig sådan, vi gerne vil hjælpe vores kunder :-)

God gennemgang af forsikringer

God gennemgang af forsikringer, sød rar at tale med og en meget god viden 😀

25 juin 2026

Hej Anni

Tak for de fem stjerner. Det er dejligt at høre, at du har fået en god gennemgang af dine forsikringer :-) Vi vil gerne give kompetent og venlig rådgivning.

Venlig og imødekommende assurandør

Venlig og imødekommende assurandør

25 juin 2026

Hej Michael

Tak for den fine anmeldelse. Det er vigtigt for os, at vi giver personlig og nærværende rådgivning. Så det er dejligt at høre, at det er værdsat :-)

Hej Karen Margrethe

Tak for den fine anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du har fået god hjælp. Det er vigtigt for os at tale om forsikring på en måde, der er til at forstå :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har ikke noget at sætte en finger…

Jeg har ikke noget at sætte en finger på, har været ret uheldig med en syg hund og de dækker hurtigt.

23 juin 2026

Tak for de fem stjerner.

Vi er glade for at høre, at du værdsætter den hjælp, du har fået - og at du fik hurtigt hjælp. God bedring med din hund :-)

Professionel gennemgang af forsikringer

Professionel gennemgang af forsikringer.

Hej Anne Marie

Tak for de fem stjerner.

Vi er glade for at høre, at du fik en god snak om forsikringerne. Det er vigtigt for os, at rådgivningen er både kompetent og let at forstå :-)

Rigtig behagelig samtale

Rigtig behagelig samtale. Information man kunne forstå.

Hej Betina

Tusind tak for de fem stjerner.

Det er dejligt at høre, at du har haft en god samtale, og at forsikringerne blev gennemgået på en måde, der var til at forstå. Det er nemlig sådan, vi gerne vil hjælpe vores kunder :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

De er altid forstående og venlige.

De er altid forstående og venlige.

Hej Jan

Tak for den fine anmeldelse.

Det betyder meget at høre, at du altid bliver mødt på en ordentlig og imødekommende måde her hos os. Det er sådan, vi gerne vil være for vores kunder :-)

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus