Banner for Thisted Forsikring

Thisted Forsikring Avis

3 077
TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg vil gerne give min varmeste anbefaling til Charlotte. Jeg fik en utrolig hurtig, professionel og særdeles empatisk behandling. Jeg følte mig hørt og i virkelig trygge hænder. Tusind tak for... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har været kunde hos Thisted Forsikring i mange år, og jeg har altid oplevet en venlig og professionel service. Senest havde jeg kontakt med Signe Bach Thomsen, som var utrolig imødekommende, tål... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi havde udfordringer med at få oplyst hvilken samarbejdspartner vi skulle have fat i ved akut behov for hjælp til rejseforsikringen Er efterfølgende blevet kontaktet af Thisted Forsikring og de... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

En god samtale, hvor der blev lyttet og, hvor vi drøftede dækning og pris. Mine argumenter blev hørt og vi landede en god aftale der bekræfter mange års samarbejde og tillid. Tak til assurandøren hr.... Voir plus

À propos de l'entreprise

5. Compagnie d'assurance de responsabilité
  6. Compagnie d'assurance étudiant

À propos de Thisted Forsikring

Écrit par l'entreprise

Thisted Forsikring har rødder helt tilbage til 1853, hvor det blev etableret som et selvstændigt og gensidigt forsikringsselskab - ejet af kunderne.

I dag er Thisted Forsikring et aktieselskab med en særlig konstruktion, der betyder, at det stadig er 100% kundeejet. Det er din garanti for, at kundernes tryghed og tilfredshed stadig er vigtigere end størrelsen af selskabets overskud.

Attraktive forsikringer til alle behov
Vi har inddelt vores kundergrupper i privat, erhverv og landbrug, og det er vores klare mål at levere attraktive forsikringsløsninger til alle, der vælger at være kunde hos os i Thisted Forsikring. Derfor ligger vi os i selen for at have et tidssvarende produktsortiment, som opfylder alle vores kunders behov.

Solide værdier og solid service
Som en af de ældste virksomheder i Thy har vi en stolt tradition, og vi holder bevidst fast i vores solide og sunde, lokale værdier - herunder professionel, personlig service og rådgivning.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tous les avis

(3 077)

747 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Stor stormskader der blev behandlet…

Stor stormskader der blev behandlet efter kunstens regler.
Idet mine oplysninger var fyldestgørende selv efter 8-9 år

Hej Poul

Tak for de fem stjerner. Vi er rigtig glade for at høre, at du værdsætter den hjælp, du fik i forbindelse med din skade. Vi er her netop for at hjælpe vores kunder bedst muligt :-)

Ha' en god weekend.

En meget venlig person

En meget venlig person, med kæmpe viden på området

Hej :-)

Tak for anmeldelsen. Vi sætter stor pris på, at du fremhæver både den venlige tilgang og den faglige viden – det er to ting, vi vægter højt her hos os :-)

Ha’ en rigtig god weekend.

Noté 5 sur 5 étoiles

Rar og behagelig mand der ikke forsøgte…

Rar og behagelig mand der ikke forsøgte at pådutte mig noget jeg ikke har brug for.

Hej Helle

Tak for de fine ord. Vi er glade for at høre, at du oplevede en ærlig og rolig dialog uden pres. Det er vigtigt for os at rådgive ud fra behov, og at du hverken har flere eller færre forsikringer, end du har brug for :-)

Ha’ en god weekend.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fik hurtig og venlig betjening så jeg…tryg ved min forsikring

Fik hurtig og venlig betjening så jeg nu føler mig tryg efter samtalen. Dejligt.

Hej Merete

Sikke en god anmeldelse, tak for den. Det er rigtig dejligt at høre, at du fik hurtig og venlig betjening – og at samtalen gav dig en følelse af tryghed :-)

Rigitg god weekend.

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er simpelthen bare det bedste…

Det er simpelthen bare det bedste forsikringsselskab jeg har været i. Super god Service 👍🏻tusind tak 😃

Hej Lars

Mange tak for de fine ord 🤩 Det gør os virkelig glade at høre, at du synes, vi er det bedste forsikringsselskab, du har været kunde hos. Vi vil gerne give god service og nærvær, så det er dejligt, du værdsætter det :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er den måde i kontakter mig på

Det er den måde i kontakter mig på, er meget behageligt

Hej Richard

Hvor er det dejligt at høre. En rolig og behagelig kontakt er vigtig for os, når vi er i dialog med vores kunder, så tak fordi du deler din oplevelse :-)

God dag til dig.

Hej Ellen

Tak for de fine ord. Venlig og imødekommende behandling er vigtigt for os her i Thisted Forsikring, så det er skønt at høre, at du værdsætter det :-)

Blev mødt og forstået. Ikke “bare” et nummer

Det var en behagelig samtale og jeg følte ikke jeg “bare” var en mere der ringede ind, men rent faktisk en person der blev mødt og forstået hvilken situation jeg kom med

Hej Dorthe

Tusind tak for din anmeldelse. Det er rigtig dejligt at høre, at du oplevede samtalen som behagelig, og at du følte dig set og forstået i den situation, du stod i. Det er vigtigt for os at møde dig som et menneske – og at vi har tid til at lytte :-)

Noté 1 sur 5 étoiles

Dårlig service

Hurtig, men inkompetent kundeservice, blev viderstillet 4 gange og fik mangelfulde vejledning. I sammenligning dyrere end tilsvarende forsikringer i andre selskaber. Ellers ok

Avis spontané

Hej Jan

Vi forstår, at det kan være frustrerende at blive videresendt, når man befinder sig i en vanskelig situation. Det ønsker vi på ingen måde, at vores kunder skal opleve. Vi gør nemlig en dyd ud af, at du bliver hjulpet både hurtigt og effektivt.

Nogle gange er henvendelsen dog af en karakter, hvor vi er afhængige af specifikke medarbejderes kompetencer og derfor eskalerer sagen til dem. Det er, hvad du har oplevet i denne situation.

Med ønsket om en god dag :-)

Rasmus Broholm Madsen
Marketing- og kommunikationschef, Thisted Forsikring

Noté 4 sur 5 étoiles

Hurtig og god service.

Hurtig og god service.
Havde svar på mine spørgsmål.

Hej Morten

Tak for de fine ord. Vi er glade for, at du oplevede både hurtig betjening og tydelige svar. Vi vil gerne svare på dine spørgsmål på en letforståelig måde, så det er dejligt at høre, det er værdsat :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god betjening 😊 og et sted man…

Super god betjening 😊 og et sted man aldrig føler manér til ulejlighed og bare er en i mængden. De har altid tid og man bliver ikke bare jagtet igennem. God service fornuftig priser. Kan kun anbefale dette selskab

Hej Ole

Mange tak for de fine ord, du sender vores vej. Det gør os rigtig glade at høre, at du føler dig set og taget seriøst – og at du oplever, at vi har tid og møder dig i øjenhøjde. Det er vigtigt for os, at du ikke bare føler dig som en i mængden, men som en kunde, vi kender og tager os ordentligt af :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid tæt og positiv dialog og følelse…

Altid tæt og positiv dialog og følelse af nærvær i betjening af Camilla fra Thisted Forsikring

Hej Lars

Tusind tak for din anmeldelse. Det er rigtig dejligt at høre, at du oplever en tæt og positiv dialog med Camilla, og at nærværet i betjeningen kan mærkes. Det er vigtigt for os at være tæt på vores kunder og at vi har tid til god dialog :-)

God og venlig betjening

God og venlig betjening

Hej Michael

Tak for anmeldelsen. Vi vil gerne møde vores kunder med nærvær og ordentlighed, så det er skønt at høre, at du oplevede betjeningen som både god og venlig :-)

Ha’ en rigtig god dag.

Hej Bo

Tak for de fine ord. Vi er glade for, at du havde en behagelig oplevelse i kontakten med os – venlighed og ordentlighed er vigtigt for os her i Thisted Forsikring :-)

Sød, venlig og kompetent

Sød, venlig og kompetent medarbejder. Jeg er yderst tilfreds med jeres service og jeres måde at tilgå jeres kunder på. Jeg har altid fået den hjælp jeg har forventet og mere til.

Hej Jeppe

Tak for de flotte ord. Vi er glade for at høre, at du er værdsætter både servicen og den måde, vi møder vores kunder på. Personlig og ordentlig betjening er vigtigt for os, så det betyder meget at høre, at det er din oplevelse :-)

Stormskaden i april måned

Venlig og imødekommende, meget positiv, god og klar forklaring om forløbet med skaden.
Talt med Camilla Holm

Hej Hans Ole

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du oplevede en venlig og imødekommende dialog, og at forklaringen af skadeforløbet var klar og til at forstå. Det er vigtigt for os, at du ved, hvad der sker – og føler dig tryg undervejs :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid venlig og hjælpsom ansatte i…

Altid venlig og hjælpsom ansatte i Thisted forsikring.
Vh Dorte

Hej Dorte

Tusind tak for din anmeldelse. Det gør os glade at høre, at du oplever vores ansatte som venlige og hjælpsomme – vi vil gerne være til at tale med og lette at få hjælp hos :-)

God dag til dig.

Hej Allan

Tak for de fine ord. Vi er glade for, at du oplevede både hurtig respons og god betjening – det betyder meget for os, at hjælpen er både tilgængelig og ordentlig.

God vejledning

Altid personlig og reel betjening god vejledning om forløb fremad

Hej Gitte

Tak for de fem stjerner. Det er rigtig dejligt at høre, at du værdsætter den personlige hjælp hos os. Vi vil nemlig rigtig gerne være lette at få fat i og tale med :-)

Klar og tydelig tale

Klar og tydelig tale, kort ventetid

Hej Stentoft

Tak for anmeldelsen. Vi vil gerne gøre det enkelt og let at få hjælp, så det er skønt at høre, at du oplevede både klar kommunikation og hurtig betjening :-)

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus