Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Dak laten herstellen ivm lekkage, maar dat was zo waardeloos gedaan (o.a. slecht en goedkoop lood wat al vrij snel losliet, met nieuwe lekkages tot gevolg). Bedrijf is niet bereikbaar, laat niets van... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

2,5

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik wil graag mijn tevredenheid delen…

Ik wil graag mijn tevredenheid delen over TipTopDak. Recentelijk hebben ze bij ons het dak gebrand en het hele proces verliep vlekkeloos. Vanaf het eerste contact was de communicatie helder en professioneel. Ze kwamen hun afspraken na en werkten snel en efficiënt. Het team werkte niet alleen hard, maar ook heel netjes en met oog voor detail. Het resultaat is fantastisch: ons dak ziet er weer strak uit en we hebben geen zorgen meer over lekkages.

Kortom, TipTopDak levert vakwerk en hun service is top! Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf.

11 septembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik had een lekkage aan mijn platte dak

Ik had een lekkage aan mijn platte dak, vriendelijke inspecteur die langs is gekomen een mooie offerte heeft uitgebracht waarnaar de werkzaamheden binnen 1 week konden plaats vinden. Ontzettend tevreden en goed geholpen mijn dak is weer Tiptop vriendelijk bedankt!

25 septembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb dit bedrijf als zeer tevreden…

Ik heb dit bedrijf als zeer tevreden ervaren!!
Super professioneel en sociaal personeel.
Ze hebben mijn dak weer tip top in orde gemaakt :)
Het eindresultaat is mooi afgewerkt en kan weer jaren mee!
Wanneer ik in de toekomst weer voor problemen kom te staan weet ik dat ik bij hun met een gerust hart terecht kan!

25 septembre 2024

Dont use them!

They came to inspect the roof for a leak , advised and 3000 euro later the roof is still leaking. The work that has been done was also not completed as per the offer and almost 6 weeks later they have not made any appointment to finish the work they started.
After:
Emails x 6 (No response from Tip top - say the mails went to spam)
Calls x 6 (Waiting time approx. 20-30 min per call) Every time a different excuse.
Appointments not met x 2

They postponed todays appointment by another 9 days will keep this comment updated as they provide the service...

21 août 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Als je je lekkage niet verholpen wilt hebben

In verband met een lekkage contact opgenomen met tiptopdak. Na een goed gesprek en offerte akkoord gegaan. Een zzp’er ingehuurd door tiptopdak kwam de klus vervolgens doen. Na afloop bleek niet alles te zijn gedaan, wat na een mailtje alsnog snel werd opgepakt en afgehandeld. Bij de eerste regenbui bleek het nog steeds op dezelfde plek te lekken. Helaas reageerde tiptopdak op geen enkele contactopname meer. Conclusie: €4.500,- betaald en geen verbetering.

1 mai 2024
Noté 3 sur 5 étoiles

Nieuw dak..

Nieuw dak..
Bij Tiptop dak aangevraagd. Er kwam iemand om het op te nemen. Echt een Topvent.
Daarna was het mondjes maat met contact.
Uiteindelijk wel goeie spullen geleverd.
Het is uitgevoerd door SERIN MULTIDIENSTEN . Zaandam 0644700507
Beter kan je het niet treffen. Zeer goede gasten met hart voor hun werk.
Werken niet met problemen maar met oplossingen.
Luisteren goed naar de klant
Gaan door tot de laatste pan erop ligt.
En daarna nog .
Een dikke 10.
Bedankt!!

2 septembre 2024

Weggegooid geld

Ga asjeblieft niet met dit bedrijf in zee, tenzij je een hele goede rechtsbijstandverzekering hebt..
Bedrijf is bij ons geweest om een lekkage op te lossen, eindstand; 1000 euro lichter, lekkage niet opgelost, kinderkamer moet COMPLEET opnieuw gedaan worden (vloer, muren, plafond). Contact leggen is bijna onmogelijk, afspraken worden meermaals niet nagekomen. Niet op komen dagen op afspraken, niet terugbellen. Ondertussen werden we zelf wel gebeld dat we niet betaald hadden terwijl dit wel zo was. Begin bijna te denken dat de positieve reviews gekocht/nep zijn.

10 juillet 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Tiptopdak onbereikbaar en komt afspraken niet na.

In eerste aanleg leek het prima met TiptopDak. Ze kregen een hoge score van ons. Achteraf (maanden later) blijkt dat er fouten zijn gemaakt, die onmiddellijk hersteld zouden worden. Niks meer gehoord. De 7 x 24 uursbereikbaarheid is een bandje waarmee je uiteindelijk bij een telefoonnummer terecht komt met de mogelijkheid je telefoonnummer achter te laten. Ze reageren niet, ze komen niet na wat eerder is beloofd. Wees gewaarschuwd!

20 juin 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

TipTop is onbereikbaar, wel betaald, niet verholpen

TipTop is onbereikbaar. Ze reageren niet op mails, reagerne niet op telefoontjes. Na lang in de wacht te staan krijg je een automatisch beantwoorder.
De werkzaamheden zijn verricht EN betaald alleen de lekkage is niet verholpen. Sinds december 2023 bezig in contact te komen, maar er gebeurt niets.

17 juin 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Slecht, komen geen afspraken na.

Na de reparatie hadden we nog steeds dezelfde lekkages. Na verschillende keren bellen geven ze vaak geen gehoor en worden geen afspraken nagekomen. Ze komen niet kijken of het repareren. Na een mail gestuurd te hebben, geven ze ook geen gehoor. Na bijna 4 maanden zijn we klaar met dit bedrijf. Het is weggegooid geld geweest. Ik zal ze ook zeker niet aanbevelen.

24 mai 2024

Goed werk afgeleverd

De dakdekkers van Tiptopdak hebben prima werk afgeleverd. Denken goed met de klant mee en werken oplossingsgericht. Door de drukte planning duurde het allemaal wel even wat langer dan toegezegd. Tip aan het kantoorpersoneel, houdt de klant wat beter op de hoogte door zelf even contact op te nemen. Bij de volgende klus aan het dak neem ik zeker weer contact op.

8 mai 2024

Afspraken worden niet nagekomen

We hadden een afspraak gemaakt om een aantal werkzaamheden aan een platdak en een dak van een schuurtje te laten verrichten. Op de dag zelf bleken ze de werkzaamheden die we waren overeengekomen helemaal niet waar te kunnen maken en hadden ze met een heleboel zaken geen rekening gehouden in de offerte. Op de dag zelf kwamen we er niet uit wat ze dan wel zouden doen en toen hebben ze hun spullen ingepakt en zijn ze zonder ook maar verder iets te zeggen vertrokken. Tot op heden geen contact meer kunnen krijgen met dit bedrijf.

19 mars 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

zoals het bedrijf al zegt tiptop

zoals het bedrijf al zegt tiptop. Afgelopen week mijn complete dak laten vernieuwen.
Isolatie,dakbeschot,tengels,panlatten en dapannen. zowel het kantoor als de heren op het dak zeer goed mee te comuniceren,klantgericht en duidelijk.
echt een top bedrijf en zeker aan te raden!!

12 mars 2024

Renovatie dak

Drie heren die bij ons langs zijn geweest om een lekkend dak te renoveren. Dit is helemaal goed gegaan en we hebben geen last van lekkage gehad. De jongens zijn zeer punctueel en gingen stapsgewijs te werk.

Ben blij dat we met TipTopDak in zee zijn gegaan en zou iedereen aanraden!

5 mars 2024

TipToppers!

Wij hadden een lekkage die opkwam na de hevige windvlagen en stortbuien de laatste tijd. TipTopDak gecontact en reageerden dezelfde dag nog. Afspraak gemaakt met de daarop volgende werkzaamheden, hier en daar wat oud lood vervangen en voegen hersteld rondom de schoorsteen. Hele vriendelijke jongens met humor(altijd pluspunten). Sinds die tijd zitten we weer heerlijk droog en kunnen wij weer echt genieten van ons huisje!

6 février 2024
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus