L'entreprise a répondu
Het zijraam van de erker was lek. Monteur gekomen en het glas bekeken, gemeten en afspraak gemaakt om nieuw raam te plaatsen. Raam snel en vakkundig geplaatst.
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Extremely unprofessional and slow. I have a small glass that needs replacing. They came after a month of waiting to measure the glass only to loose the measurements! They didn't call me to ask for measurements, instead I called them after a month myself to ask for an update. I had to wait again a month and they took wrong measurements. I provided correct and agree on measurements and made an order. It's been now 4 months and still no update. The company responsible for manufacturing the glass doesn't pick up the phone, even when glas.nl office calls them! Extremely poor customer support.

Réponse : Glaspunt
Het zijraam van de erker was lek.
Raam snel en vakkundig geplaatst.

Réponse : Glaspunt
Er zou een half uur van te voren gebeld worden maar dat is niet gebeurt. De mannen waren netjes en vriendelijk en hebben net werk geleverd.

Réponse : Glaspunt
Heel tevreden. Vriendelijke en bekwame monteurs. Ze werken goed en netjes, een volgende keer weer Glaspunt!

Réponse : Glaspunt
Goede en snelle service, reparatie prima uitgevoerd!

Réponse : Glaspunt
Glas goed en snel geplaatst. Het afkitten had iets netter gekund.

Réponse : Glaspunt
Ontzettend fijn contact met het bedrijf. Reageren snel en als er nog iets gewijzigd moet worden, word daar gelijk naar gekeken. De monteurs zijn zeer vriendelijk en denken graag/ goed met je mee. Na het zetten van het glas, zag het er allemaal prima uit. Echt een aanrader.

Réponse : Glaspunt
Het glas bestellen en inmeten ging vrij snel, maar daarna hebben we 3 maanden op ons raam moeten wachten en na meerdere afzeggingen kwamen ze eindelijk het glas inzettten. En daarna kwam een veelste dure rekening. Kort om slecht bedrijf die ze afspraken niet na komt

Réponse : Glaspunt
Goed werk geleverd en vriendelijke vakmensen. Alles netjes achtergelaten.

Réponse : Glaspunt
Jullie hebt een super reinigingsmiddel voor glas, spiegels en dergelijke. Wist niet, dat je dat bij jullie ook kon bestellen, wel kreeg ik er een cadeau van jullie na glasreparaties. Tot ik een melding kreeg 6 bestellen een gratis, on line functioneerde het niet, maar na een belletje met een supervriendelijke medewerkster van jullie ging het zoef en daar waren ze al.

Réponse : Glaspunt
Wij hebben weer flessen glascleaner besteld (en heel snel ontvangen) bij Glaspunt. Het is ideaal spul om je ramen snel en streeploos schoon te maken. Omdat wij het al jaren gebruiken, kunnen we met recht zeggen dat dit een aanrader is!

Réponse : Glaspunt
Snelle reactie. Goede prijs. Super service. Zeer vriendelijke monteurs.

Réponse : Glaspunt
Het werk is goed gedaan, maar het achter laten van een groot aantal peuken in de tuin is behoorlijk vervelend als die naderhand opgeruimd moeten worden.

Réponse : Glaspunt
slecht ingemeten, vervolgens een discussie over triple glas, terwijl ik daar niet om heb gevraagd.
Ik heb een ander bedrijf benaderd. Ik kreeg daar een betere prijs, beter glas en deskundig advies.

Réponse : Glaspunt
De glaszetters van Glaspunt waren harde werkers en vriendelijk. Ook waren ze volgens mij goed op elkaar ingespeeld. Het glas op de begane grond is netjes vervangen.

Réponse : Glaspunt
En savoir plus sur les différents types d'avis.