À propos de l'entreprise

1. Fournisseur de bois de chauffage

Informations provenant de diverses sources externes

Tommy Mikkelsen Spåner ApS sælger spåner og andet strøelse til heste, grise og andre dyr, samt biobrændsel i form af træpiller, brænde og briketter

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

2,5

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg Anldelse af levering af brændebestilte to paller bøgebrænde i…

Jeg bestilte to paller bøgebrænde i midten af september. Prisen var ganske vist lavere end hos mange andre forhandlere, og det var en af grundene til, at jeg valgte netop denne leverandør. Desværre viste det sig, at kvaliteten ikke helt levede op til forventningerne.

Ved modtagelsen kunne jeg tydeligt se, at der var blandet en del lettere træsorter ind mellem bøgestykkerne, hvilket ikke var det, jeg havde bestilt. Det er ærgerligt, for man forventer som kunde at få det produkt, der bliver lovet, også selvom prisen er lavere.

Alt i alt en skuffende oplevelse, som trækker ned i helhedsindtrykket. Jeg håber, leverandøren fremover sikrer bedre sortering og gennemsigtighed omkring kvaliteten af brændet.

15 septembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

En stjerne er alt for meget

En stjerne er alt for meget! Har handlet der flere gange og forespurgte i dag på forskel på savsmuld vs træpiller, og fik en fin forklaring, som dog undrer mig, da det ikke er det vi oplever: Jeg talte pænt, og forklarede blot at det var ikke sådan vi oplevede det. Fik svaret "I rest my case, du ved alt om det her og jeg ved ingenting"... Tja, hvis man har lyst til at være så arrogant, værsegod. Men jeg handle bare ALDRIG med TM spåner igen. Længere er den vist ikke.

2 novembre 2020

L.... kvalitet og Danmarks DÅRLIGSTE service

Pas på med at købe træpiller hos TMSPAANER

Har desværre gentagne gange oplevet de mest mærkværdige ting i sækkene med træpiller. (Har FULD dokumentation!)

Blandt andet store knast stykker, både større og mindre plast stykker, sidst og ikke mindst et eller andet skellet fra en rotte eller kylling. (set 2 gange nu!)
Det stinker af helvede til og blokere jeres snegl, ligesom det plast der er i deres sække brænder sig fast på jeres brændebakke.

Det ENESTE de tilbyder er at ombytte deres L... !

Er igang med andre at lave et stort site på hhv. nettet, facebook og alle andre stoker medier der forhåbentligt kan lukke dette sted for salg af piller således at vi almindelige danskere ikke skal bruge flere tusinde kroner på nye ting til vores fyr fordi denne virksomhed åbenbart skovler alt muligt L... i deres sække og ikke tager ordentligt ansvar..

Fuldstændig forkasteligt!

8 novembre 2013
Noté 5 sur 5 étoiles

Brænde du ikke brænder der på!

Bestilte godt tilbud med to tårne brænde via internettet. Leveret indenfor den angivne leveringsperiode. Vognmand ringede til mig ved ankomst og spurgte, hvor han skulle sætte tårnene. Beløb først trukket efter levering.
Alt gik efter bogen.

8 octobre 2012
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus