topgeartrafik Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Jeg er virkelig glad for jeg valgte Bobby som kørelærer. Det har været en super god oplevelse hele vejen igennem og jeg kommer helt sikkert til at savne vores køretimer og de gode samtaler. Bobby er... Voir plus

Yavuz var en ganske fin kørelærer. En gang i mellem skulle man lige ruske liv i ham, hvilket gjorde at det tog lidt længere tid end forventet. Med det sagt, så tog jeg det hele i første hug, med kun 3... Voir plus

Jeg kan varmt anbefale Bobby! Jeg har haft et godt forløb fra start til slut. Undervisningen har været både lærerig, hyggelig og professionel, og jeg har altid følt mig tryg bag rattet. Jeg bestod... Voir plus

TopGearTrafik i Vanløse er et oplagt valgt når man skal tage MC kørekort. Det var fleksibelt hvor at man selv kunne vælge hvilke tider der passede ens egen kalender bedst. Det var også effektivt hvor... Voir plus

1. École de conduite

Écrit par l'entreprise

Siden 2002 har køreskolen uddannet 1000-vis af elever fra hele København, til kategorierne Bilkørekort, MC-kørekort, Trailerkort, Lynkursus kørekort og ikke mindst Førstehjælp. På køreskolen vægter vi kvalitet, fleksibilitet, god planlægning og et behageligt og underholdende undervisningsmiljø højt.

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 50 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

57 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Jeg vil gerne takke Mustafa Akyurek fra…

Jeg vil gerne takke Mustafa Akyurek fra Topgear trafik Vanløse. Efter en skuffende oplevelse med en anden køreskole, hvor vi slet ikke var tilfredse, besluttede vi os for at skifte til Topgear trafik i Vanløse. Det har været min datter, der har været i gang med at tage kørekort hos Mustafa, og jeg kan ikke udtrykke nok taknemmelighed over den fremragende oplevelse, vi har haft.

Mustafa har været en fantastisk kørelærer, der har været dedikeret til at hjælpe min datter med at opnå sit kørekort. Hans professionelle og tålmodige tilgang har gjort hele processen både behagelig og effektiv. Jeg er så imponeret over den måde, han har vejledt og støttet min datter igennem hendes køretimer.

Topgear trafik Vanløse er uden tvivl den bedste køreskole, og Mustafa er den bedste kørelærer! Jeg kan varmt anbefale dem til alle, der leder efter en kvalitetsuddannelse og en positiv køreglæde.

Tak igen til Mustafa hos TopGear Vanløse!

2 mars 2024

KÆMPE ANBEFALING

Jeg kan helt klart anbefale TopGear Trafik og især min kørelærer Mustafa Akyurek.

Jeg havde en super oplevelse med Mustafa som kørelærer.

Jeg har skiftet køreskole, og jeg synes TopGear Trafik er en virkelig god køreskole som jeg helt klart kan anbefale.
Han er en virkelig dygtig kørelærer. Han havde altid tid til at køre med mig. Jeg kørte flere dage i træk op mod min praktiske prøve. Og endelig bestod jeg. Han er den bedste.

1 mars 2024

Fantastisk oplevelse og med Turgay

Jeg tog mit kørekort hos Topgear og havde Turgay som kørelærer. Jeg bestod alt i første hug, og det var takket være Turgay og de gode teoritimer. Kan kun anbefale at tage kørekort der!🌟 Glædede mig hver gang til at komme ud og køre, og alt i alt bare en mega fantastisk oplevelse🌟🌟🌟🌟🌟

1 mars 2024

Fantastisk oplevelse hos TopGearTrafik

Jeg har taget hele mit kørekort hos TopGearTrafik - jeg fik kørelærer Yasir som har været helt fantastisk helt fra start, man lærer alt man skal samtidig med at man har det sjovt og griner i bilen.🙏 Jeg bestod alt første hug. Det hele var en smooth oplevelse! Kan klart anbefales!

29 février 2024

Jeg bestod køreprøven i første hug

Jeg bestod køreprøven i første hug, og det kan jeg takke Topgear Trafik for. Søde undervisere, nem og fleksibel undervisning og overkommelige priser.
MEN det bedste har helt klart været min kørerlærer – jeg vil derfor gerne sende en kæmpe skud ud til Yasir. Han er en formidabel underviser på alle parametre, og man kan mærke, at han brænder for sit arbejde.
Da jeg startede på mit køreforløb, var jeg meget nervøs for at køre; jeg overtænkte ekstremt meget og kunne slet ikke forestille mig NOGENSINDE at skulle bestå en køreprøve. Men tidligere i dag skete det. Jeg gik op til min praktiske prøve og bestod, og det er Yasirs fortjeneste.

Yasir har været en ekstremt dygtig formidler, han er god til at lære fra sig og så er han ovenikøbet sjov, så hvis man er så heldig at få ham som sin lærer, er man garanteret nogle sjove og lærerige køretimer. Jeg kan ikke understrege det nok – Yasir har været den bedste kørelærer, og han har min varmeste anbefaling.
Tak for et smertefrit forløb!

26 février 2024

Topgear trafik og Yasir

Topgear trafik kan varmt anbefales fra min side. Generelt har køreskolen nogle rigtig søde og dygtige kørelære. En kørelære jeg gerne vil fremhæve er Yasir. Han vil sine elever det bedste og vil med glæde gøre mange ting for, at opfylde elevens ønsker. Jeg bestod både køreprøve og teoriprøve i første hug. Til ens ekstra køretimer giver han mulighed for, at køre i køreprøveområdet for, at blive mere bekendt med kryds og eventuelle "fælder", hvilket giver en væsentlig stor fordel til køreprøven. Derudover notere han det man skal arbejde på og når disse er rettet, er der ingen grund til flere køretimer. Altså, på denne måde sparer han dig for en del køretimer. Han er en fleksibel og en hyggelig kørelærer, du kan stole på ude på vejen.

Hvis der sker nogle dumheder, skriver jeg til dig Yasir :)

19 février 2024

Kan klart anbefale topgear trafik!

Undervisningen er bygget op så man kan tage undervisningen i eget tempo, da man kan gå til undervisning på flere lokationer.

Jeg dumpede første køreprøve da jeg har en tendens til at blive meget nervøs, jeg bestod dog anden gang med hjælp fra min kørelærer Yavuz.

Yavuz er fagligt dygtig, pædagogisk og god til at lære fra sig! Derudover er han også altid klar til at lave lidt sjov. Har været en fornøjelse at have Yavuz som kørelærer!

23 février 2024

Fantastisk køreskole og kørelærer

TopGear Trafik er en virkelig god køreskole som jeg varmt kan anbefale. Teoriundervisningen er fleksibel, hvilket vil sige at man ikke behøvede at følge med et hold én fast dag om ugen, men kunne tage det i sit eget tempo som det nu passede med ens hverdag. Undervisningen var rigtig god og man kunne mærke at det var vigtigt for lærerne at vi lærte tingene ordentligt og forstod dem.
Jeg havde Mustafa Akyürek som kørelærer og han er en virkelig dygtig kørelærer, som hjalp mig til at bestå min køreprøve i første forsøg. Han var virkelig tålmodig med mig i starten, men sørgede samtidig også for at jeg blev presset til at yde mit bedste i den sidste del af forløbet op mod min praktiske prøve.

22 février 2024

Jeg har kun gode ting at sige om…

Jeg har kun gode ting at sige om TopGear køreskole. Alle kørelærerne er sindssyge dygtige til at undervise og lære fra sig. Min egen kørelærer, Yavuz, har været utrolig god, og hjulpet mig helt vildt meget igennem hele forløbet.
Kan klart anbefale TopGear

21 février 2024

Jeg vil varmt anbefale TopGear trafik

Jeg vil varmt anbefale TopGear trafik og min fantastiske kørelærer, Mudi. Jeg har netop bestået alle mine prøver første gang, og hele oplevelsen har været utrolig positiv. Mudi er super sjov og formår virkelig at skabe en tryg og lærerig atmosfære under køretimerne. Jeg er virkelig imponeret over kvaliteten af undervisningen og den støtte, jeg har fået gennem hele forløbet. Tak til TopGear og Mudi for en fantastisk oplevelse, jeg kan varmt anbefale dem til alle!

13 février 2024

Yasir

God kørelærer, jeg bestod teoriprøven og køreprøven i første hug. Vi var 3 veninder som tog kørekort sammen og det kan kraftigt anbefales, på den måde sparer man også ekstra Køretimer. Vi har haft det sjovt og sidet bag i bilen mens vi skiftevis har kørt.
Yasir noterer de ting, som man skal forbedre undervejs og det kommer en til stor hjælp i sidste ende. Han er humoristisk og derfor ikke kedelig at køre med, tvært i mod. Se dig heldig, hvis du for ham som kørelære.

Varmeste anbefalinger fra min side af, Stella en glad elev.

7 février 2024

Super køreskole

Jeg kan klart anbefale at tage kørekort hos top gear. Jeg havde Yavuz som kørelærer, som var mega sød og god til at lære fra sig.
Virkelig god oplevelse!

4 février 2024

Top gear

Min køreskole(top gear) var sindsygt god. Alle kørerlærerne var vejledende og gode til at undervise. Min kørelærer Yavuz var sindsygt dygtig, både hjælpsom og meget rolig. Det var ham som gjorde at jeg både bestod teori og praksis prøve i første hug. Tak for en god oplevelse.

2 février 2024

100% ANBEFALET

Min kørelærer Dastan var med til give mig den bedste oplevelse!!! Han er rigtig god til at forklare og man har aldrig en kedelig køretime med ham!
Jeg fik både teori og praktisk prøve i første hug også endda på 4 måneder
Kæmpe anbefaling her fra!!

30 janvier 2024

Top Gear Trafik 5 stjerner!

Top Gear Trafik I Vanløse har været fantastiske! Et super forløb med nogle gode teoritimer og køretimer! Yavuz var min kørerlærer og han var super god til hjælpe og guide mig og hjalp mig virkelig meget med at få min nervøsitet ned inden køreprøven! En kæmpe anbefaling herfra!

29 janvier 2024

5 STJERNER TIL ALBERTSLUND

Kan ikke andet end at anbefale Top-gear Albertslund, med Bobby som kørerlærer. Han beskriver sig selv som “messi” indenfor kørerskole verdenen, hvilket jeg kun kan give ham ret i.

Havde en kanon fed oplevelse, hvor der både var styr på teorien, kørertimerne og med hurtig prøvebooking. Der var styr på undervisningen både i bilen og udenfor, hvor man var i sjove og trygge rammer.

Så hvis du bor i Albertslund omegn, vil jeg helt klart ANBEFALE Top-gear Albertslund.

25 janvier 2024