Jeg er virkelig glad for jeg valgte Bobby som kørelærer. Det har været en super god oplevelse hele vejen igennem og jeg kommer helt sikkert til at savne vores køretimer og de gode samtaler. Bobby er... Voir plus
Yavuz var en ganske fin kørelærer. En gang i mellem skulle man lige ruske liv i ham, hvilket gjorde at det tog lidt længere tid end forventet. Med det sagt, så tog jeg det hele i første hug, med kun 3... Voir plus
Jeg kan varmt anbefale Bobby! Jeg har haft et godt forløb fra start til slut. Undervisningen har været både lærerig, hyggelig og professionel, og jeg har altid følt mig tryg bag rattet. Jeg bestod... Voir plus
TopGearTrafik i Vanløse er et oplagt valgt når man skal tage MC kørekort. Det var fleksibelt hvor at man selv kunne vælge hvilke tider der passede ens egen kalender bedst. Det var også effektivt hvor... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Siden 2002 har køreskolen uddannet 1000-vis af elever fra hele København, til kategorierne Bilkørekort, MC-kørekort, Trailerkort, Lynkursus kørekort og ikke mindst Førstehjælp. På køreskolen vægter vi kvalitet, fleksibilitet, god planlægning og et behageligt og underholdende undervisningsmiljø højt.
Jernbane Alle 7, 2720, Vanløse, Danemark
- 53581904
- www.topgeartrafik.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 50 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Jeg havde Yasir som kørerlære
Jeg havde Yasir som kørerlære, og jeg havde en fantastisk oplevelse og bestod min køreprøve i første huk☺️ Forløbet hos topgear har været meget lige til og super fleksibelt, fordi at de har flere hold på flere lokationer i København og jeg kunne tage lektionerne i mit helt eget tempo, uden at gå glip af noget. Anbefaler varmt at ønske sig Yasir som sin Køreinstruktør
Klar anbefaling!!
Tog mit kørekort hos Topgear trafik og det var en virkelig god oplevelse. Masser af fleksibillitet ift. køretimer og mange gode lærige timer. Kan også klart anbefale Bobby som kørelærer.
Lærerig, sjov og lige til
Tak til Yavuz for en lærerig og sjov oplevelse/forløb. Jeg kunne ikke have ønsket en bedre lærer. Meget nemt og forståeligt system fra TopGear side! - Linus
Jeg har taget mit kørekort hos…
Jeg har taget mit kørekort hos topgeartrafik. Jeg bestod begge prøver i første forsøg, takket være min kørelærer Jesper. Han har været rigtig god, til at klare og lære fra sig! I kæretimerne er der rigtig god hjælp at hente, og til at forstå det hele. Teoritimerne fungere også utrolig godt. Det er hyggeligt, og sjovt, og man lærer rigtig meget. Jeg har været rigtig glad for TopGEarTrafik især pga min kørelærer Jesper. Derfor kan jeg klart anbefale TopGearTrafik.
Et godt sted at tage kørekort topgeartrafik
Jeg havde en rigtig god oplevelse, med at tage kørekort hos topgeartrafik. Min kørelærer var Musti, han var meget behagelig at kører med, og altid i godt humør.
Jeg anbefaler klart topgeartrafik
Jeg anbefaler klart topgeartrafik!
Jeg havde kørelæren Mustafa (Musti), som gjorde min oplevelse virkelig god. Han er imødekommende og altid fuld af godt humør.
Vildt fedt og pædagogisk team
Vildt fedt og pædagogisk team, og en utroligt god kørelærer - takket være Dastan fik jeg køreprøven i første forsøg, og han har gjort det at lære at køre til en vildt fed oplevelse.
Jeg kan varmt anbefale top gear…
Jeg kan varmt anbefale top gear Trafikskole. Ikke kun fordi at jeg har haft en velformuleret, pædagogisk og ekstremt dygtig kørelærer Bobby, som takket været ham, gjorde at jeg bestod både teori- og køreprøve på første hug. Men også fordi at der er rimelige pakkepriser og en yderst professionel tilgang til undervisningen. 10/10 stjerner herfra :)!
Varmeste Kørelærer Turgay
Topgear Trafik er en mega god køreskole og især med Turgay som kørelærer. Med ham som kørelærer bestod jeg begge prøver første gang. Han er rigtig god til at hjælpe dig og forberede dig godt til prøverne. En klar anbefaling her fra :)
Klar anbefaling!
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med topgeartrafik som køreskole. Jeg har haft Mustafa (Musti) som kørelærer, og han kan klart anbefales. Musti har udover normale kørekortsansøgere også motorcykelansøgere, og så står han også for en stor del af førstehjælpskurserne. Han har været rigtig god til at hjælpe mig på vej, og jeg har i dag bestået min køreprøve i første forsøg. Klar anbefaling herfra!
Topgear trafik Albertslund
Jeg havde en vildt god oplevelse med topgear trafiks Albertslund afdeling. Der både var fleksible med teori, betaling og kørsel.
Kan varmt anbefale Bobby som kørelærer, havde nogle sjove køretimer, også var han vildt hjælpsom og god til at lære fra sig.
Den bedste oplevelse hos TopGear!!!!
Til alle som skal til at tage kørekort - please vælg TopGear Trafikskole! Kunne ikke have forestillet mig en bedre undervisning/ kørsel, og kan kun anbefale Mudi som kørelærer.
Tak for en dejlig oplevelse til TopGear. Kun gode ting, som jeg vil tage med ud i trafikken😆
Kæmpe tak til Musti
Kæmpe tak til Musti! Han var grunden til jeg bestå køreprøven. Hvis du vælger Topgear, så sørg for at få Musti som din kørelærer. Han er virkelig dygtig til at undervise, altid sjov og sørger for, at hele oplevelsen er en fornøjelse. Jeg kunne ikke have bedt om en bedre kørelærer! Og mener det Topgear er bare bedre
Tip top køreskole.
Tip top køreskole.
Tak for alt, det har været en fornøjelse at være elev hos jer.
Og Yavuz som var min kørelærer igennem 10 måneder er seriøst en super dygtig og erfarne kørelærer.
Tak fordi du er som du er.
Ønsker jer alt held og lykke.
Klar anbefaling
Topgear trafik er en mega god køreskole, hvor det er nemt at tage teoriundervisning når det passer. Mega søde lærer især Yavuz, der har gjort hele forløbet godt. Klar anbefaling herfra
Fedt og sjovt forløb, altid en fornøjelse at køre med Musti!
Jeg havde en super god oplevelse hos Topgear Trafik, og den blev kun gjort bedre af at jeg kørte med Musti.
Timerne var altid hyggelige og sjove, samtidig med at være meget lærerige. Jeg fik en masse gode tips, og der var altid tålmodighed med mine mange spørgsmål.
Jeg bestod både min teori- og køreprøve første gang, og kunne ikke have gjort det bedre med en anden lærer, virkelig en fornøjelse.
Yasir hos Topgear trafik
Jeg havde Yasir som kørelære hos Topgear trafik og bestod både teori og køretime i første forsøg.
Han er behagelig at køre med, sjov, rolig og tjekker altid op på en når man ankommer. Det er altid en fornøjelse at køre med Yasir.
Desuden kan man mærke at han virkelig er der for eleven og kunne ikke finde på at sende dig til køreprøve hvis ikke du er klar. Noget der er var virkelig fedt, var at han skrev de områder ned man skulle arbejde på, så til hver ekstra køretime havde man et fokus - man kunne hurtigt se og mærke forbedringer allerede efter den første tur.
Hakuna Matata!
Tak til Dastan 🙏🙏🙏
Med Dastan som kørelærer bestod jeg begge prøver første gang og fik mit kørekort på cirka 3 måneder. Havde et meget godt forløb, der kunne passe ind til en hverdag med gym og meget andet. Kan klart anbefale TopGear 🙌⭐️⭐️⭐️
Jeg havde et super godt forløb hos TopGearTrafik. Det var dejligt nemt at tage teoritimerne og lærerne var super søde. Min kørelærer Mudi var også super god, og lod mig ikke gå op til køreprøven uden han var sikker på jeg ville bestå :)
Musti er den bedste kørelærer
Det har været en sand fornøjelse at tage kørekort hos TopGear Trafik. Jeg havede Musti some kørelærer og kan varmt anbefale ham til andre der tænker at tage kørekort hos Topgear. Musti var super god at lære fra sig men man kunne samtidig også hyggesnakke mens vi kørte.
Super fed oplevelse hos Topgear, de sørgede for jeg bestod både teori og køreprøven først gang!