Yavuz var en ganske fin kørelærer. En gang i mellem skulle man lige ruske liv i ham, hvilket gjorde at det tog lidt længere tid end forventet. Med det sagt, så tog jeg det hele i første hug, med kun 3... Voir plus
Jeg kan varmt anbefale Bobby! Jeg har haft et godt forløb fra start til slut. Undervisningen har været både lærerig, hyggelig og professionel, og jeg har altid følt mig tryg bag rattet. Jeg bestod... Voir plus
TopGearTrafik i Vanløse er et oplagt valgt når man skal tage MC kørekort. Det var fleksibelt hvor at man selv kunne vælge hvilke tider der passede ens egen kalender bedst. Det var også effektivt hvor... Voir plus
Kan anbefales. Deres teoriprogram giver mening og er overskueligt med dejlig struktur. Alt i alt en god oplevelse
Écrit par l'entreprise
Siden 2002 har køreskolen uddannet 1000-vis af elever fra hele København, til kategorierne Bilkørekort, MC-kørekort, Trailerkort, Lynkursus kørekort og ikke mindst Førstehjælp. På køreskolen vægter vi kvalitet, fleksibilitet, god planlægning og et behageligt og underholdende undervisningsmiljø højt.
Jernbane Alle 7, 2720, Vanløse, Danemark
- 53581904
- www.topgeartrafik.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 50 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Fantastisk køreskole
Jeg har haft en god oplevelse med køreskolen, og vil klart anbefale det til andre!
Jeg fik teori og kørekort i første forsøg, og følte mig godt guidet igennem hele forløbet. Hele forløbet var meget flydende og jeg stødte ikke på noget jeg kan være utilfreds med.
Takket være min gode kørelærer Bobby har jeg nu mit kørekort!!!:)))))
Jeg kan klart anbefale topgeartrafik
Jeg kan klart anbefale topgeartrafik (Albertslund) fik det hele til en super billig pris og fik både teorien og den praktiske prøve i første hug!! Og der kan jeg bare sige at det er takket været den fantastiske Bobby!! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fed køreskole
Fed køreskole, gode undervisere. Specielt vær glad hvis du får Musti som kørelærer :)
God kørerskole
Gode, underholdene og dygtige kørerlærer der kun vil dig det bedste og hjælper dig godt på vej.
Havde Bobby, som var så god til at hjælpe mig med det hele og forberede mig perfekt til kørerprøven. Ente og med at bestå kørerprøven i første hug. Anbefaling herfra!
Jeg kan klart anbefale Musti
Jeg havde et super godt forløb hos Topgeartrafik, hvor jeg havde Musti som kørelære. Jeg vil klart anbefale ham, han er god til at sørge for at det selvfølgelig er seriøst, men også sjovt at være til køretimerne. Han er god til at forklare ting hvor man forstår det, hvis ikke første gang så forklare han det gerne igen indtil man forstår og dermed føler man sig også tryg til køretimerne. Jeg bestod både min teoriprøve og køreprøve første gang og er mega glad for at have haft Musti som min kørelære!
Mega fed køreskole med gode kørelærere
Jeg kan helt klart anbefale Musti som kørelære. Han sørger for at køretimerne og undervisningen er sjov samtidig med at den er seriøs. Han sørger altid for at forklare tingene på en god og ordenlig måde, så det er til at forstå. Musti gjorde mit forløb hos top gear trafik mega fedt, og jeg er meget glad for at have haft ham som min kørelære.
Super godt forløb hos TopGear
Super godt forløb hos TopGear. Bestod teori og køreprøve i første forsøg. Tak til min kørelærer Musti, som jeg varmt anbefaler!
TOPGEAR vanløse Vælg musti!!
Jeg startede hos topgear og var mega nervøs og bange for at kører, men så vendte det hele sig, efter, at jeg fik Musti som kørerlærer. Han er så dygtig til at forklare tingene så DU forstår det, og samtidig mega sjov og energisk at kører med. Han er så dygtig i sit fag og sørger for, at du får alt at vide så du aldrig er i tvivl. Er så glad og taknemmelig for, at have fået musti, som har gjort mig til en virkelig dygtig bilist. Mit forløb har været helt fantastisk, og ville ikke bytte det for noget.
Klar anbefaling herfra!
Jeg havde en fantastisk oplevelse hos TopGear! Alle kørelærerne var kompetente og engagerede.
Jeg var så heldig at køre med Mudi, og det var en kæmpe fornøjelse. Han var sjov, tålmodig og rigtig god til at lære fra sig! Han har været rigtig fleksibel når det kommer til køretimer så jeg fløj igennem forløbet. Så jeg kan helt klart anbefalde TopGear og særligt Mudi!
Vælg Bobby som kørelærer!
Bobby er en dygtig og professionel kørelærer, der virkelig gør hele forløbet trygt og lærerigt.
Jeg bestod både teori og køreprøve i første hug, og det var en fornøjelse at køre i hans skønne bil. Kan varmt anbefales, hvis du vil have en god oplevelse og succes! 🌟🌟🌟🌟🌟
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kan klart anbefale at tage kørekort hos topgear, gode og kompetente kørelærere til både teori og praksis.
Og kan virkelig anbefale at have Bobby som din kørelærer, han har virkelig styr på sine ting og er en fornøjelse at køre med.
Jeg hade Bobby som kørelærer og han var virkelig sjov, havde god humor og var god til at vurdere mit niveau. Han gjorde hele forløbet trygt og lærerigt og hans bil var meget skøn at køre i. Kan klart anbefales!
Kørelærer
Jeg ved godt det her nok bare er en til 5 stjernet anmeldelse, men jeg ville bare fortælle om min oplevelse med kørelæren Jesper. Jeg synes han er sjovt og god til at forklare ting i dybden så man nemt kan forstå det. Han er også virkelig hjælpsom. Med dette mener jeg at han gav mig en køretime på en søndag så jeg var klar til teori næste dag. I skal være glade for at have Jesper son kørelærer.
VÆLG BOBBY! 🗣️
Mega professionel og god køreskole der sørger for man kommer godt igennem de mange ting man skal have styr på. Jeg kørte med Bobby som hurtig fik mig igennem med top kvalitet til køreprøven. Strukturet køreskole, som også giver eleverne en fed bil at køre i. Fed oplevelse hele vejen.
Perfekt forløb med Musti som kørerlære
Musti har været en fantastisk kørelære. Han fik mig fra dag et af til at føle mig tryg og klar til at køre bil, derudover har Musti været virkelig god til at lære mig at køre. Han er meget tålmodig og rigtig god til at hjælpe når der er brug for det og så er stemningen altid god til køretimerne, derfor kan jeg højt anbefale Musti som kørerlære. Teoritimerne er meget fleksible og lærerne er alle gode, så det er også nemt at tilpasse teoritimerne til når det passer en bedst.
Meget tilfreds
Meget tilfreds med mit forløb hos kørelærer Yavuz! Han har en meget positiv måde at undervise på, så jeg følte mig tryg og rolig bag rattet. Jeg kan ikke forestille mig en bedre måde at lære at køre bil på. Yavuz kan helt sikkert anbefales som kørelærer!!
Supergodt og velorganiseret forløb med…
Supergodt og velorganiseret forløb med engagerede undervisere til teori. Min kørelærer Bobby var yderst pædagogisk og behagelig at lære af til køretimerne. Jeg var nok ikke hvad man ville kalde et "naturtalent" i en bil, men alligevel formåede Bobby at få mig igennem i første forsøg og han har skabt et læringsmiljø, der har gjort at jeg har følt mig tryg og har kunnet vokse stille og roligt med opgaven. Tak for mange gode timer sammen. Nu vil jeg nyde mit kørekort! Jeg giver topgeartrafik min varmeste anbefaling.
Fantastisk forløb med Turgay
Super køreskole med god teoriundervisning hver uge. Teoritimerne blev udført på en meget engagerende måde og med lærere, der gjorde sig umage.
Det bedste ved skolen var dog min kørelærer Turgay, der var enormt god til at lære fra sig, hyggelig at køre med og realistisk under hele forløbet, så jeg kunne bestå på første forsøg.
Derudover var han altid god til at tilpasse mine køretimer, så de gav mening ift. min hverdag og det samlede forløb.
Kørekort på 2 måneder!!
Kan kun anbefale Topgear Trafik. Super nemt forløb med et godt overblik over hvordan man nemmest og hurtigst kommer igennem.
Jeg havde Bobby som kørelærer og han er super til at lytte til eleverne og planlægge kalenderen, så det hele går op. Jeg tog intet lynkursus, men kom alligevel igennem forløbet på 2 måneder uden at dumpe. Fantastisk forløb, hvor alt spillede, fra start til slut.
Hurtigt, nemt, billigt. Klar anbefaling herfra
Virkelig super forløb sammen med yasir…
Virkelig super forløb sammen med yasir som kørelærer. Satte sig godt ind i mine fejl og hvordan vi sku rette op på dem💪
Vi tog det i mit tempo og det passer perfekt med Hans motto: “hakuna matata”😁