Yavuz var en ganske fin kørelærer. En gang i mellem skulle man lige ruske liv i ham, hvilket gjorde at det tog lidt længere tid end forventet. Med det sagt, så tog jeg det hele i første hug, med kun 3... Voir plus
Jeg kan varmt anbefale Bobby! Jeg har haft et godt forløb fra start til slut. Undervisningen har været både lærerig, hyggelig og professionel, og jeg har altid følt mig tryg bag rattet. Jeg bestod... Voir plus
TopGearTrafik i Vanløse er et oplagt valgt når man skal tage MC kørekort. Det var fleksibelt hvor at man selv kunne vælge hvilke tider der passede ens egen kalender bedst. Det var også effektivt hvor... Voir plus
Kan anbefales. Deres teoriprogram giver mening og er overskueligt med dejlig struktur. Alt i alt en god oplevelse
Écrit par l'entreprise
Siden 2002 har køreskolen uddannet 1000-vis af elever fra hele København, til kategorierne Bilkørekort, MC-kørekort, Trailerkort, Lynkursus kørekort og ikke mindst Førstehjælp. På køreskolen vægter vi kvalitet, fleksibilitet, god planlægning og et behageligt og underholdende undervisningsmiljø højt.
Jernbane Alle 7, 2720, Vanløse, Danemark
- 53581904
- www.topgeartrafik.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 50 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Fantastisk forløb med Musti som kørelærer
Jeg kan klart anbefale TopGearTrafik det var et super fedt forløb. Deres teoriundervisning er virkelig god og let at forstå. Jeg havde Musti som kørelærer, og han var virkelig god til at lære fra sig. Det gjorde, at jeg hurtigt følte mig sikker bag rattet og lærte det jeg skulle for at kunne få mit kørekort. Derudover holdt han altid humøret højt, hvilket gjorde hele forløbet endnu bedre.
Så kan helt klart anbefale TopGearTrafik og Musti som kørelærer.
Vælg Bobby som kørerlærer guys
Jeg vil gerne give en stor anbefaling til min kørerlærer Bobby!! Han var simpelthen den bedste – både sjov og tålmodig. Hans evne til at lære fra sig gjorde, at jeg hurtigt følte mig tryg bag rattet. Han kombinerede humor med effektiv undervisning, hvilket gjorde hver køretime til en fornøjelse. Tak for en fantastisk oplevelse og for at hjælpe mig med at få mit kørekort!
Bestod både køreprøven og teoriprøven i første hug!🤩
Bestod både køreprøven og teoriprøven i første hug!🤩
Jeg havde Bobby som kørelærer, og det har virkelig været en kæmpe fornøjelse! Han har båret en gennem hele forløbet og været utroligt fleksibel med både teori- og kørelektioner, hvilket har gjort det hele meget nemmere. Bobby lærer dig ikke bare at køre bil, men at køre godt bil, så man føler sig helt tryg og klar til den endelige køreprøve. Kan varmt anbefale ham!🌟
top gear trafik har været en rigtig god…
top gear trafik har været en rigtig god oplevelse. professionelle medarbejdere, og god stemning under hele forløbet. Min kørelærer var Yavuz rigtig sød og støttende, og gjorde det muligt for mig at bestå både køreprøve og teoriprøven første gang, Yavuz kan klart anbefales
VÆLG BOBBY SOM KØRELÆRER!
Topgeartrafik har været en fantastisk oplevelse! Min kørelærer Bobby er dygtig, tålmodig og super god til at skabe en tryg atmosfære bag rattet. Han forklarer tingene klart, og hans positive energi gør hver køretime til en fornøjelse. Hele forløbet, fra teori til praksis, er professionelt og struktureret, så man føler sig godt forberedt til prøverne. Kan varmt anbefale både Topgeartrafik og Bobby til alle, der vil tage kørekort!
TopGear Trafik, 10/10
top gear trafik har været en rigtig god oplevelse for mig. professionelle folk, og god stemning hele forløbet igennem. min kørelærer var yarvuz rigtig sød og nede på jorden, og gjorde det muligt for mig at bestå både køreprøve og teoriprøven i første hug! kan klart anbefales
Vælg Musti som kørelærer!
Jeg tog mit kategori B kørekort hos Musti og bestod begge prøver på første forsøg. Musti er en dygtig og tålmodig kørelærer, der gjorde hele forløbet både trygt og lærerigt. Han forklarede tingene på en måde, der var let at forstå, og skabte en behagelig stemning i bilen. Kan varmt anbefale ham til alle, der vil have en god oplevelse med deres kørekort!
Vælg Musti som kørelærer!
Jeg har taget kørekort til motorcykel hos Musti, og kunne hverken ønske mig en bedre oplevelse eller kørelærer.
Musti er kompetent, sjov, og tålmodig. Hans evne til at lære fra sig er beundringsværdig, og han formår at skabe et miljø for læring som er præget af tryghed og plads til fejl. Det har været en kæmpe fornøjelse at møde op til hver køretime.
Selve køreskolen er ligeledes meget anbefalelsesværdig, alle kørelærere er dygtige og imødekommende og gode til at undervise i teori.
Man har mulighed for at tage teoritimerne som det passer en, frem for at have en fast skema, hvilket gør det mere fleksibelt at tage kørekort hos TopGear!
Vælg Mudi som din kørelærer!
Jeg havde et udsædvanligt godt forløb hos Topgear med Mudi. Mudi kan stærkt anbefales, hvis man mangler en kørelærer!
A2 - Kørekort oplevelse hos TopGearTrafik
Jeg tog A2 kørekort hos TopGearTrafik, og jeg kunne ikke have haft en bedre oplevelse end med Musti som kørelærer! ✨
Han er virkelig en fantastisk lærer – super præcis, tålmodig og virkelig god til at forklare tingene, selv når man ikke lige forstår det første gang.
Musti formår at skabe et trygt og sjovt læringsmiljø, hvor man virkelig føler sig godt tilpas. Hans positive energi og professionelle tilgang gør hele forskellen.
Hvis du leder efter en kørelærer til MC, der er både dygtig og menneskelig, så er TopGearTrafik hos Musti uden tvivl den rette! 🥳🤩
Mudi er fantastisk kørelærer
Jeg havde et rigtig godt forløb hos TopGear trafik, og må særligt udpege at Mudi er en fantastisk kørelærer. Vælg TopGear og vælg Mudi!
Jeg elskede Topgear køreskole
Jeg elsker ved TopGear at man ikke følger et hold, men kan tage sin teori som det passer en. Man har også mulighed for at tage teori selv, i TopGears lokaler. Der er stor diversitet i forhold til forskellige typer kørekort. Jeg fik kørekort i sidste uge, og har gennem hele mit forløb haft den støttende og inspirerende kørelære Yavuz. Det er en køreskole jeg i hvert fald vil anbefale!
Turgay er en kørelærer i verdensklasse
Jeg havde et virkelig godt forløb hos Topgear Trafik med verdens bedste kørelærer, Turgay. Turgay er god til at lære fra sig, motiverende, pædagogisk og tålmodig. Igennem hele mit forløb var Turgay realistisk og gav mig god vejledning og råd.
Turgay er også sjov, imødekommende og venlig, og derfor var mine køretimer med ham altid hyggelige og noget jeg så frem til.
Efter mit forløb med Turgay føler jeg mig derudover også godt klædt på til at køre på egen hånd.
Hvis jeg kunne ville jeg give mit forløb med Turgay, som min kørelærer, mange flere stjerner end 5. Kæmpe stor anbefaling!
Jeg bestod både min teori og min…
Jeg bestod både min teori og min praktiske prøve på første forsøg. En stor del af det går til min kørelære Turgay. Han var virkelig god til at give den rigtige hjælp så du kunne være 100% forbedret til din prøve, mega god kørelære.
Skal du have MC kort
Skal du have MC kort, så vælg Musti som din kørelære! Super dygtig og behageligt forløb, med hyggelige, sjove og ikke mindst lærerige teori-, og køretimer.
Stor anbefaling af Musti
Vi havde Musti som kørelærer, og det kunne ikke have været bedre! Gennemført undervisning, fleksibelt og positiv indstilling. Og så var der plads til rigeligt med sjov.
Stor anbefaling herfra!
Rigtig god oplevelse hos topgear
Rigtig god oplevelse hos topgear, især med kørelæreren Yavus.
Han er virkelig god til at gøre så man føler sig tryg😊
Det var den bedste oplevelse
Det var den bedste oplevelse. Min kørelærer Bobby har hjulpet mig rigtig meget gennem perioden. Kan 100% anbefales som kørelærer.
Kæmpe anbefaling
Kæmpe anbefaling! Gør jer selv en tjeneste og vælg Musti som jeres Kørelære. Tog MC kort hos ham, og bestod begge prøver i første omgang. Musti er fleksibel, god til at lære fra sig, og støttende hele vejen igennem. 10/10 stjerner herfra!
Super god køreskole