Super easy- many years now using this system. customer service is great, keep on going
Lisez les avis des autres
Vanuit het verleden al eerder trackjack gebruikt in de bedrijfswagen. Alles fiscusproof geregeld, geen Excelbestand meer bijhouden en hopen dat ze het accepteren. Nu weer in de E Megane in laten bouwe... Voir plus
L'entreprise a répondu
Apparatuur Slecht systeem wat te veel stroom verbruikt via je OBD aansluiting waardoor accu van nieuwe auto snel leeg is. Bedrijf Trage klantenservice, al een half jaar bezig met een probleem... Voir plus
Geachte Track Jack, Wij gebruiken al vele jaren jullie systemen in zowel de sloepen verhuur 25 stuks als onze auto's. Wij zijn hier uiterst tevreden over. Gebruiksvriendelijk, makkelijk te insta... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Waarom zou u meer moeten betalen voor iets dat niet duur hoeft te zijn? Met die gedachte is TrackJack in 2009 opgericht. 13 jaar later en met inmiddels meer dan 55.000 verkochte track en trace systemen werkt TrackJack nog steeds volgens dat motto. TrackJack is gespecialiseerd in professionele GPS-oplossingen. Van een sluitende kilometerregistratie die voldoet aan de eisen van de Belastingdienst en is voorzien van het Keurmerk Ritregistratiesystemen, het traceren van objecten door middel van een geavanceerde GPS Tracker tot Fleet Management Tools voor het beheren van uw wagenpark en inzicht geeft in rijgedrag en CO2 uitstoot. Wat kunnen we voor u betekenen?
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- www.trackjackeurope.com
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 50 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Perfect use and good service!
The quality of Track Jack products are very good. Product fits with the expectations and works efficiently.
Track Jack staff are very helpful and you get a quick response. Customers who are looking for GPS system, I definitely recommend to purchase this product!

Eerlijk, snel en correct
Eerst een zeer heldere preview wat trackjack te bieden heeft, opvolgend een heldere toelichting van sales / klantenservice. Installatie lekker snel gerealiseerd en het systeem werkt in de 5 voertuigen perfect met de live verbinding.
live verbinding erg belangrijk daar wij bussen op de weg hebben en snel moeten plannen / schakelen, de km lijst is daarbij een extra bonus.
Tevens is het systeem door de verzekering goed gekeurd ivm all-risk aansprakelijkheid / diefstal.
Kortom, erg tevreden en prijstechnisch marktconform .
Mvg Cargolift - Cargocouriers te Rotterdam

Ervaringen van inbouwer
Wij bouwen regelmatig Track Jacks in voor onze klanten die we door ook heen begeleiden omdat de inbouw simpel en snel kan. Daarnaast werkt de app probleemloos en komt er regelmatig de vraag om de kilometerstand aan te passen omdat er altijd iets van afwijking is.
Zijn er is een keer problemen van welke aard ook mailen of via de chat en er komt snel antwoord. Nu had ik bijv. iets beloofd aan de klant maar kon dat zelf dus niet waar maken via de chat gingen ze zonder commentaar voor me aan de slag om onze klant weer tevreden te stelen. TOP service

Réponse de TrackJack Europe
Na installatie wat opstartproblemen…
Na installatie wat opstartproblemen maar werd na contact met de klantenservice opgelost.
Kreeg ook geen melding na stroomonderbreking maar zou volgens klantenservice nu wel moeten werken
Minpunt vond ik wel de de bevestiging (tracker wordt vastgeplakt), deze viel spontaan naar beneden onder het rijden. Thuis zelf maar opnieuw en beter bevestigd
Verder wordt je wel goed op de hoogte gehouden van waar je voertuig is via de app

Réponse de TrackJack Europe
Goede inbouwservice ,duidelijke uitleg…
Goede inbouwservice ,duidelijke uitleg ,overzichtelijke app ,geen gedoe. Ja top verder

Réponse de TrackJack Europe
De app werkt niet naar behoren ik kan…
De app werkt niet naar behoren ik kan niet inloggen

Werkt zoals het moet 👍👍
Werkt zoals het moet 👍👍
Ow en het is Heel nauwkeurig Top

Top geholpen
Goede service, direct geholpen, verder geholpen, onmiddellijk. al enkel jaren in gebruik, geen spijt van top product.

Ideaal voor de rittenregistratie
Ideaal voor de rittenregistratie van zakelijke kilometers met een prive auto. Als boekhouder beveel ik het al mijn klanten aan. Einde van het jaar geen gedoe met optellen van handmatige lijstjes, maar gewoon een overzicht uitdraaien en opnemen in de administratie

Verlengen Servicelevels
Verlengen Servicelevels
Direct reactie via chat en goede service /afhandeling van aanvraag

Réponse de TrackJack Europe
Trackjack; duidelijke systeem en competitieve prijzen
Trackjack schakelt snel, is overzichtelijk en heeft eerlijke prijzen.

Fijn bedrijf
Fijn bedrijf, korte lijnen en duidelijke communicatie.
In het begin wat problemen gehad met een koppeling tussen TJ en een ander platform maar dit is super opgelost.

Réponse de TrackJack Europe
Prima systeem geen gezeur doet het…
Prima systeem geen gezeur doet het altijd
Zeker een aanrader

Het is een goed product
Het is een goed product, we kunnen ons voertuig mooi volgen! Eenvoudig te plaatsen en als we vragen hebben staat het personeel van Trackjack ons goed te woord.

L’expérience Trustpilot