L'entreprise a répondu
Geachte Track Jack, Wij gebruiken al vele jaren jullie systemen in zowel de sloepen verhuur 25 stuks als onze auto's. Wij zijn hier uiterst tevreden over. Gebruiksvriendelijk, makkelijk te insta... Voir plus
L'entreprise a répondu
Na installatie wat opstartproblemen maar werd na contact met de klantenservice opgelost. Kreeg ook geen melding na stroomonderbreking maar zou volgens klantenservice nu wel moeten werken Minpunt vo... Voir plus
L'entreprise a répondu
Sinds een jaar gebruiken wij Trackjack in onze voertuigenvloot en hebben dit sinds kort uitgebreid met het ''Green driving'' waarbij de CO2 uitstoot per voertuig zichtbaar is, een goede tool om het e... Voir plus
L'entreprise a répondu
Waarom zou u meer moeten betalen voor iets dat niet duur hoeft te zijn? Met die gedachte is TrackJack in 2009 opgericht. 13 jaar later en met inmiddels meer dan 55.000 verkochte track en trace systemen werkt TrackJack nog steeds volgens dat motto. TrackJack is gespecialiseerd in professionele GPS-oplossingen. Van een sluitende kilometerregistratie die voldoet aan de eisen van de Belastingdienst en is voorzien van het Keurmerk Ritregistratiesystemen, het traceren van objecten door middel van een geavanceerde GPS Tracker tot Fleet Management Tools voor het beheren van uw wagenpark en inzicht geeft in rijgedrag en CO2 uitstoot. Wat kunnen we voor u betekenen?
Pays-Bas
Aucune trace de demande d’avis
A répondu à 50 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Betrouwbaar en eenvoudig in gebruik.Goeie rapportages.

Réponse de TrackJack Europe
Makkelijk en compleet in gebruik. Rijden zonder omkijken naar registraties

Réponse de TrackJack Europe
It is not working properly sometimes then the system is giving the wrong distance.

Réponse de TrackJack Europe
Great app! The only thing is: I am wondering why I have to adjust my kilometers so often? That's the only thing that's not so nice.

Réponse de TrackJack Europe
Goed overzicht van de autopositie, -ritten en waarschuwingen.
Het werkt heel fijn! Praktisch en overzichtelijk. En in de app kun je makkelijk aangeven of de rit zakelijk of privé gemaakt is. Blij mee.

Réponse de TrackJack Europe
Its easy and mostly intuative. The only issue is that the kilometers arent always accurate due to the way they are recorded. But the helpdesk is very helpful.

Réponse de TrackJack Europe
Ze zouden nog wel onderhouds meldingen kunnen gaan toevoegen op basis van km/tijd helaas lag hier hun prioriteit niet maar het zou een hele goede toevoeging zijn.

Réponse de TrackJack Europe
Hoge aanvullende kosten terwijl telefonisch was aangegeven dat er geen extra kosten zouden zijn. Daarnaast mist regelmatig een rit die je dan handmatig moet toevoegen en de kilometerstand op moet aanpassen. Klantenservice wuift het weg. Zeer ontevreden en ik stap snel over naar een concurrent. Enorme miskoop.
Bedankt voor de snelle service!
We zijn heel fijn geholpen na het indienen van onze offerte. Alles verliep vlot en duidelijk, en de systemen die we hebben aangeschaft werken uitstekend.
Ze helpen ons bedrijf echt verder en besparen ons veel tijd in de dagelijkse werkzaamheden. Een aanrader voor iedereen die efficiëntie en betrouwbaarheid zoekt!
Na overleg door trackjack in bromfiets laten bouwen. Binnen een paar weken was de accu van mijn splinternieuwe brommer kapot. Nieuwe accu moeten halen. Trackjack verwijderd. Ongeschikt voor bromfiets: geld weggegooid.

Réponse de TrackJack Europe
Bij de aanschaf van de systemen vriendelijk en professioneel geholpen, ook bij vragen aan de klantenservice altijd snel geholpen.
de rit registratie is overzichtelijk en geen gedoe meer met papieren invullen om alles bij te houden.

Réponse de TrackJack Europe
Eenvoudige installatie, werkt goed, duidelijke app, overzichtelijke kosten, geen langdurige contracten.

Réponse de TrackJack Europe
Goed systeem dat doet wat het moet doen. Goede helpdesk die snel en adequaat reageert.

Réponse de TrackJack Europe
Even issue met stroomvoorziening van de BMW, snel opgelost de unit naar de achterbak direct op de accu gehangen. Na jaren op een lijst schrijven een ideale oplossing.

Réponse de TrackJack Europe
Vanuit het verleden al eerder trackjack gebruikt in de bedrijfswagen. Alles fiscusproof geregeld, geen Excelbestand meer bijhouden en hopen dat ze het accepteren. Nu weer in de E Megane in laten bouwen, gemakkelijk op je werklocatie geregeld. De app werkt super, Zeker als je niet prive met de auto rijd is het zorgeloos sturen, en heb je onverhoopt wat prive, zet je de rit erna op prive. Top systeem.

Réponse de TrackJack Europe
Super betrouwbaar en nauwkeurig. Ik heb binnen no time mijn KM administratie op orde en kan precies volgen waar mijn auto zijn en welke route ze volgen.

Réponse de TrackJack Europe
Goed bereikbare klantenservice, in eerste instantie werkte de trackjack niet. Na telefonisch contact snel opgelost.

Réponse de TrackJack Europe
En savoir plus sur les différents types d'avis.