Trekantens Dyrlæger  Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Var innom for å få ormekur til hunden vår før hjemreise til Norge. Fikk time med en gang, og de som jobber der var svært hyggelige og dyktige. Anbefales!

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi havde en rigtig god oplevelse med vores hund Thea, som skulle steriliseres. Vi fik grundig og tryg vejledning både før og efter indgrebet, og personalet var meget engagerede og omsorgsfulde. E... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg oplevede klinikken som omsorgsfulde, grundige, professionelle og en generel behagelig atmosfære. De svarer på spørgsmål med tålmodighed, giver udførlige svar, og man føler ikke at de ‘har tra... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi havde desværre brug for dyrlæge lørdag aften. Vi mødte Søren i Fredericia - hvilken oplevelse. Nærværende, dygtig til at kommunikere og bare fantastisk service. Han gav sig tid og lyttede til vores... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Vétérinaire
  2. Animalerie

Écrit par l'entreprise

Hos Trekantens Dyrlæger er jeres kæledyr vores fokus. Nærvær og indlevelse er altafgørende i vores faglige tilgang. Og vi ser os selv som dyrenes ambassadører for et godt liv. Uanset om din hund har brug for tandpleje, din kat skal til sundhedscheck, eller der er tale om en akut henvendelse, gør vi meget ud af dialog. På den måde mener vi, at vi får det bedste indblik i jeres behov og situation – og dermed kan vi sikre jer og jeres kæledyr den bedste behandling.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 50 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

33 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Den bedste dyrlæge i Fredericia

Jeg har været hos andre dyrlæger i Fredericia, som desværre ikke har været den bedste oplevelse. Så fandt jeg Trekantens Dyrlæger og hvor er jeg glad for det! Man bliver altid taget godt imod og jeg har kun oplevet, at deres pris har været meget fair. Vi har både hundehvalp og tamrotter og de kan klare begge dele. Jeg kan klart anbefale dem!

1 octobre 2024

Jeg kan klart anbefale…

Jeg kan klart anbefale Trekantensdyrelæger. Min oplevelse er venligt og hjælpsomt personale der ser Dyret med både Hjerne og Hjerte. Det er en tryg og god behandling😍👍

10 septembre 2024

Service/ vejledning

Altid en god service/ vejledning når vi træder ind i klinikken. Tager hensyn til den måde min hund har brug for at komme ind i klinikken på.
Vi takker af hjerte for den behandling og vejledning jeg får. TAK

1 septembre 2024

Venlig og professionel personale

Venlig og professionel personale, empatisk og kompetent dyrelæge.

Jeg var 100% tryg ved processen og vi har fået alt den hjælp vi kunne ønske både før og efter operationen.

24 juillet 2024

Kunde siden 1992

Man mødes med venlighed og varme..
Dyrlægerne er professionelle, og meget kompetente..

Vores dyr er trygge, og da vores hund havde en akut skade, var de lyn-hurtige til at rede hans liv..

Både hund og kat siger.: lækre godbidder ;)

4 juin 2024

God oplevelse med dyrlæge Søren Hornbæk

På trods af de meget kædelige omstændigheder var Søren Hornbæk yderst kompetent, professionel og samtidig meget behagelig og forstående under hele forløbet. Han får derfor de bedste anbefalinger herfra.
Mvh.
Odd Johnsen
Stald Bækkedal

1 juillet 2024

Faglighed…og god kommunikation

Faglighed…og god kommunikation. Jeg har en stor respekt for dyrlægens faglighed. Det er en kæmpe hjælp, især når ens højt elskede kæledyr pludselig er i en svær helbredssituation og der skal trækkes nogle svære beslutninger. Så er det hjælpsomt med en dyrlæge, der med sin faglighed og empati kan hjælpe med at træffe de nødvendige - og til tider yderst svære beslutninger.

19 juin 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Altid smilende og imødekommende…

Altid smilende og imødekommende personal, dygtige til hvad de laver og tager god hånd om at vores små venner får så god en oplevelse som muligt.

22 mai 2024
Logo de Trekantens Dyrlæger

Réponse de Trekantens Dyrlæger

Hej Nicolaj
Tusinde tak for dine søde ord / Camilla

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus