Trendhim Avis

4 266
TrustScore 4.5 sur 5

Noté 5 sur 5 étoiles

Jestem bardzo zadowolony z zakupów na Trendhim. Jedne z bransoletek stracily blask i kolor po kontakcie z wodą ale zespół Trendhim bardzo pozytywnie mnie zaskoczył i wysłał nowe ;) ;) Obsługa klienta... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Bransoletka zdecydowanie za duża, mimo, iż na stronie z wymiarami była sugerowana na mój rozmiar nadgarstka. Ale problem zaczyna się ze zwrotem, aby nadać PŁATNY zwrot, musisz podjechać do siedziby U... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Polecam gorąco biżuterie. Dopracowana pod każdym względem. Pięknie sie prezentuje i dopełnia każdą stylizacje. Miła i szybka wysyłka. Konkretna obsługa a wrazie problemów kompetentna pomoc. Jednym sł... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Zakupiłem pierścionek męski.. obrączkę ... I jestem zachwycony.. Produkt okazał się ładniejszy niż na zdjęciu... Rozmiar idealny zgadzał sie...Po prostu super👍🙂 Szybka fachową dostawa do Polski...... Voir plus

À propos de l'entreprise

6. Magasin de vêtements de sécurité
  7. Magasin de lunettes de soleil
  8. Horlogerie

Écrit par l'entreprise

Trendhim zajmuje się sprzedażą szerokiego asortymentu akcesoriów oraz biżuterii dla mężczyzn. Mowa tu o bransoletkach, naszyjnikach, pierścionkach, akcesoriach do golenia, portfelach, torbach oraz muszkach.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 95 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

(4 266)

360 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

paczka starannie zapakowana,szybka…

paczka starannie zapakowana,szybka dostawa

10 janvier 2026

Dzień dobry Maria 😊

Twoja opinia naprawdę dużo dla nas znaczy! 🤗 Satysfakcja naszych klientów i klientek to powód, dla którego kontynuujemy naszą pracę.

Dziękujemy za bycie częścią tej wspaniałej przygody! 👣

Do miłego!

Cześć GBA Ewa,

Twój wspaniały feedback jest dla nas niczym paliwo odrzutowe! 🚀 Serdeczne dzięki za podzielenie się nim. Mamy nadzieję, że już niedługo zawitasz u nas ponownie! 🛍️

Dobrego dnia! 🌞

Cześć Edward,

Wielkie dzięki za podzielenie się z nami tym pozytywnym klimatem - taki właśnie lubimy najbardziej 💖

Mamy nadzieję, że spotkamy się jeszcze nie raz! 😁

Z pozdrowieniami,

Noté 1 sur 5 étoiles

czapka mała w porównaniu ze zdjeciem

czapka mała w porównaniu ze zdjeciem, a brak wymiarów

Cześć Robert,

dziękujemy za podzielenie się swoją opinią 🙂

Chcielibyśmy tylko zaznaczyć, że wszystkie wymiary produktu są podane na stronie, w zakładce „Specyfikacje”, tuż obok zdjęć. Znajdziesz tam dokładne informacje dotyczące rozmiaru, materiału (w tym przypadku 100% wełna merino) oraz pozostałych parametrów produktu. Zawsze zachęcamy do zapoznania się z tą sekcją przed zakupem, aby uniknąć nieporozumień 📏🧶

Jeśli jednak czapka mimo wszystko nie spełnia Twoich oczekiwań, wystarczy skontaktować się z nami — bez problemu pomożemy w zwrocie 👍

Skontaktujemy się z Tobą również bezpośrednio, aby sprawdzić, czy możemy jeszcze w jakiś sposób pomóc.

Pozdrawiamy serdecznie,

Hej mariusz! 👋

Wow, stokrotne dzięki za te piękne gwizdki i Twój feedback na temat zakupów u nas! 🌟

Mamy nadzieję, że niedługo zawitasz u nas ponownie! 🛍️

Wspaniałego dnia🍀

Karine, Trendhim

Noté 1 sur 5 étoiles

Pasek ,który otrzymałem jest poprostu…

Pasek ,który otrzymałem jest poprostu nie do przyjęcia,skóra ma wady na obu elementach

Cześć Tomasz 👋

Dziękujemy za opinię i bardzo nam przykro, że otrzymany pasek nie spełnił oczekiwań 😔
Zdarza się niestety, że trafi się wadliwy egzemplarz, mimo kontroli jakości — w takich sytuacjach zawsze reagujemy od razu.

W Twoim przypadku sprawa została już rozwiązana ✅
Po zgłoszeniu problemu wysłaliśmy nowy pasek na nasz koszt, zgodnie z naszą standardową procedurą reklamacyjną.

Zawsze zachęcamy do kontaktu — jeśli coś jest nie tak z produktem, wystarczy się do nas odezwać, a my robimy wszystko, żeby szybko naprawić błąd i pomóc 💪

Pozdrawiamy,

Super

Super! Jestem bardzo zadowolony.

8 janvier 2026

Cześć Jacek 😊

Cieszymy się niezmiernie, że udało nam się spełnić Twoje oczekiwania. Twoja pozytywna opinia sprawiła, że nasz dzień od razu stał się lepszy! 😁💯

Czekamy na Twoją kolejną wizytę.

Najlepsze życzenia od całego zespołu Trendhim! 😎

100% made in China...

Avis spontané

Hello Marcin,
We appreciate that you took the time to let us know your feedback. We've asked Trustpilot to request your order number and contact details so we can work towards a solution that meets your satisfaction. 💙

Meanwhile, we hope you have a wonderful day! ☀️

Noté 5 sur 5 étoiles

Łańcuszek bardzo ładny ,kontakt z…

Łańcuszek bardzo ładny ,kontakt z klientem na wysokim poziomie polecam napewno jeszcze skorzystam z państwa oferty

5 janvier 2026

Cześć Rafal,

Wielkie dzięki za podzielenie się swoim doświadczeniem - to ważne nie tylko dla nas, ale i dla całej społeczności! 🙌

Polecamy się na przyszłość 😊

Hej Włodzimierz! 👋

Mamy nadzieję, że niedługo zawitasz u nas ponownie! 🛍️

Wspaniałego dnia🍀

Bardzo dobry produkt

Bardzo dobry produkt. Kupiony na prezent.

27 décembre 2025

Cześć Magdalena 😊

Czekamy na Twoją kolejną wizytę.

Najlepsze życzenia od całego zespołu Trendhim! 😎

Wybrałam obrączkę dla Partnera

Wybrałam obrączkę dla Partnera, jest piękna.

29 décembre 2025

Hej AKA-DOM Sp. z o.o. 🤩

Dziękujemy nie tylko za wybranie Trendhim, ale również za ten fantastyczny feedback! Te piękne gwiazdki są magiczne! ✨

Mamy nadzieję, że już niebawem powiększysz swoją kolekcję produktów od Trendhim 🛍️

Remo, Trendhim

Bardzo szybka dostawa.

13 décembre 2025

Hej Tomek 😊

Bardzo doceniamy Twój czas poświęcony na wystawienie tej pięknej, 5-gwiazdkowej opinii 🌟 Wielkie dzięki!

Liczymy, że już niedługo wrócisz po więcej! 😉

Życzymy wspaniałego dnia! 💙

Noté 5 sur 5 étoiles

Cały proces zakupu przebiegł szybko

Cały proces zakupu przebiegł szybko, sprawnie i zgodnie z informacjami ze strony sprzedawcy. Polecam tę firmę z czystym sumieniem.

Hej Waldemar 😊

Liczymy, że już niedługo wrócisz po więcej! 😉

Życzymy wspaniałego dnia! 💙

Wszystko ok

Wszystko ok

Cześć Barbara 😊

Twoja opinia naprawdę dużo dla nas znaczy! Z niecierpliwością czekamy na Twoją następną wizytę 💙🌈

Z pozdrowieniami

Sprawna wysyłka. Towar Bardzo dobrej jakości

Sprawna i szybka wysyłka. Towar Bardzo dobrej jakości

Cześć Krzysztof,

Dobrego dnia! 🌞

Noté 5 sur 5 étoiles

Bardzo ładne nakładki na guziki…

Bardzo ładne nakładki na guziki i błyskawiczna dostawa 1,5 dnia z Danii do domu pod Warszawą :)

Cześć Beata,

Mamy nadzieję, że spotkamy się jeszcze nie raz! 😁

Z pozdrowieniami,

Świetny wybór

Świetny wybór, zaskakująca super szybka dostawa, akceptowalne ceny

Cześć Zenon,

Polecamy się na przyszłość 😊

Dobrego dnia! ☀️

Karine, Trendhim

Produkty wysokiej jakości

Produkty wysokiej jakości, szeroki i atrakcyjny wybór. Szybka wysyłka, liczne powiadomienia na temat statusu paczki, złożenie zamówienia jest bardzo łatwe. Polecam !

18 décembre 2025

Dzień dobry Kacper 🤩

Nie tylko doceniamy Twój feedback, ale nawet go świętujemy! 🎉 To dla nas zaszczyt, że oceniasz nas tak pozytywnie i nie możemy się doczekać kolejnej okazji, aby Cię obsłużyć 😁

Miłego dnia! 🤗

Kat, Trendhim

Słaba jakość paska

Obsługa klienta była dobra, ale jakość produktu fatalna. Pierwszy pasek przyszedł zepsuty i schodził z niego materiał. Skontaktowałem się z obsługą i pasek został wymieniony. Jednakże nowy pasek był jeszcze gorszy jakościowo. Przyszedł w dobrym stanie, jednakże po czasie po prostu pękł. Nie polecam

23 octobre 2025

Dzień dobry Panie Damianie,

Bardzo dziękujemy za podzielenie się swoją opinią 🙏
Jest nam naprawdę przykro, że miał Pan takie doświadczenia z produktem — zdecydowanie nie takich sytuacji chcemy dla naszych klientów 😔

To, co Pan opisuje, absolutnie nie powinno się zdarzyć. Istnieje duże prawdopodobieństwo, że trafiła się wadliwa partia produktu, ponieważ taki problem nie jest standardem dla naszych pasków.

Skontaktujemy się z Panem bezpośrednio, aby znaleźć satysfakcjonujące rozwiązanie i upewnić się, że nie będzie Pan w żaden sposób stratny 🤝✨

Jeszcze raz dziękujemy za przekazaną opinię — jest ona dla nas bardzo ważna i pomaga nam stale się poprawiać 💬📈

Pozdrawiamy serdecznie 🤍
Kasia, Trendhim 😊

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus