Strålande racketbygge!
Tog hjälp av TTEX(Tommy) igen för att bygga nytt rack! Strålande resultat 4/4 gånger nu. Proffs!
Aucune trace de demande d’avis
Txex è una piattaforma di trading molto competitiva e promette sempre quello che dice. Mi sta dando delle belle soddisfazioni
Jag fick snabbt och bra svar om en sko jag kikat på. Lätt att navigera i nätbutiken och bra betalningsprocess. Beställningen kom snabbt och motsvarade mina förväntningar. Har handlat här förr med liknande upplevelse och kommer säkert att återvända.
FEM AV FEM STJÄRNOR. Ypperlig service och Vidar kan verkligen sin sak! Rekommenderas!
wow! Hur lyckas de klippa ut gummina så perfekt? Som fabriksskuret. Aldrig sett en bättre montering. Leverans dagen efter till Göteborg fast de fick lacka stomme och fästa gummi.
Snabb leverans och snabba svar på mejl.
Beställde racket med 'behandling' av gummi. Den märktes inte alls, trots att de sa att de lagt två lager.. Men de tog inte bort plasten under behandling! Trodde de var experter..
Så bättre att beställa stomme och gummin och boosta och limma själv!
Besviken! Snabba leveranser alla gånger jag handlat. Men... Jag blir besviken att de inte kan klippa gummin ordentligt när man köper racket och gummin med montering för 3000 kr, 2ggr efter varandra. Och tråkigt när man får till svar "är ni inte nöjda så är det inte mycket jag kan göra" Så vi handlar hos annan återförsäljare hädanefter.
Snabbt och trevligt svar från kundservice via mail. Beställde min vara och den kom 2dagsr senare. Mycket nöjd.
Sätter mig i bilen och kör dit.
Varan är ej i lager!
Nej nej