Tuborg Tandklinik ved Dina Hedegaard Poulsen Avis

4,9

Havde meget smerte i visdomstand/tænder grundet infektion, i sommerferieperioden. Klinikassistent Liv, gjorde meget for, at jeg kunne blive henvist til kirug som kunne hjælpe mig videre i forløbet,... Voir plus

Jeg havde aldrig troet at det kunne være decideret hyggeligt at gå til tandlæge. Indtil jeg prøvede Tuborg Tandklinik. Var der i dag for første gang, og blev behandlet af Dina og hendes nye klinikassi... Voir plus

Jeg fik lavet en operation hos dem, som var nødvendig fordi en anden tandlæge havde lavet fejl i det arbejde de havde udført. Jeg fik morfin pga. af smerterne den tidligere tandlæge havde efterlad... Voir plus

Altid glad & imødekommende personale. Man føler sig så tryg og velkommen, og så er de altid gode til at fortælle løbende hvad de laver og hvad evt. behandlinger/ muligheder koster. Jens’ glade og prof... Voir plus

1. Dentiste

Tuborg Tandklinik er en klinik tæt på Tuborg Havn i Hellerup. Klinikken har fire tandlæger og tre tandplejere samt et erfarent team af klinikassistenter.

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Fremragende Tandlæge!

Kan på det varmeste anbefale Tandlæge Dina Hedegaard Poulsen.
Vi ved jo alle sammen at det ikke er særlig sjovt at gå til tandlægen. Og jeg har en tendens til at springe mine tandlægebesøg over. Men efter jeg har fundet Dina, så passer jeg alle mine besøg, og bestiller frivilligt tid. Foruden hun både er dygtig og hurtig, så formår hun også at få dig til momentvis at glemme, at du sidder i en tandlægestol med gabet åbent. Så det er bare om at få bestilt en tid, og få set på de tænder!

5 novembre 2018

Mine varmeste anbefalinger

Det er altid en fornøjelse, at komme på besøg hos Dina og resten af klinikken. Selv da jeg kom med en lille baby på armen, var det en god og rolig oplevelse jeg gik derfra med. Kan kun give de varneste anbefalinger til Dina og hende kollegaer, aldrig har en tandlæge fået mig til at føle mig i så gode og dygtige hænder.

20 septembre 2018

Fuldt ud tilfreds

Grundig og omsorgsfuld behandling. Dejligt, at man ikke skal bekymre sig om, hvad der nu skal ske, da der under hele forløbet informeres om næste skridt i behandlingen.

30 août 2018

Kan klart anbefales!

Man føler sig altid i trygge hænder hos Dina og klinikassistenterne. Stemningen er god, og man føler sig medindraget og informeret grundigt før, undervejs og efter behandling. Jeg vil klart anbefale klinikken.

16 août 2018

Kompetente

Kompetente, ærlige og min bedste tandlæge til dato! Hele personalet er altid søde og meget forstående over for både ens økonomi og “tandlægeskræk”

9 mai 2018