Inte första gången jag har kontaktat dem, alltid trevligt bemötande och kunniga. Denna gången hade grabben beställt en tändspole utan min vetskap, den visade sig vara deffekt från fabriken. I... Voir plus
Ett seriöst företag som vet vad kundservice och kunskap är!!! Beställt ifrån Twostroke flera ggr, alltid väldigt snabba på både leverans och mejl, ifall man har någon fråga! Sist hade jag en... Voir plus
Jag har i olika omgångar köpt delar till sonens moped för mer än 10.000 kr. Det är alltid supersnabb leverans, 1-2 dagar. Alltid rätt saker som levereras. Vidare så är priset helt rätt och det är myck... Voir plus
Det var bra frakt tid och bra packning. Det var dock dåligt när jag skulle returnera en produkt. De svarade på helt andra saker från vad jag frågade tillbaka och ville inte ta emot min produkt när det... Voir plus
Nätbutiken för dig som kör moped! Köp billiga mopeddelar och tillbehör för scooter och crossmopeder i vår onlinebutik. Här hittar du ett stort utbud och snabba leveranser av moped reservdelar, originaldelar, trim och styling till mängder av mopedmodeller. Vi har sålt moped reservdelar och tillbehör på nätet sedan 2006. Beställning lagd vardag innan kl. 14.30 skickar vi normalt samma dag (helgfria vardagar) som ordern läggs.
Box 2009, 176 02, Järfälla, Suède
- info@twostroke.se
- www.twostroke.se
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 75 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Sjukt vad snabb leverans tid
Sjukt vad snabb leverans tid. under 24 timmar. bra utbud och billiga priser
Underbar kundservice
Underbar kundservice. Helt outstanding när det kommer till allt inom mopeder Sverige.
Dessa människor vet inte hur man skickar rätt beställning
Dessa människor vet inte hur man skickar delar. Beställde en förgasare och dom skickade en helt annorlunda förgasare och den kostade mig mycket pengar.
Snabba leveranser och suverän och snabb…
Snabba leveranser och suverän och snabb service från kundtjänst.
Har beställt produkter närmare 30k o…
Har beställt produkter närmare 30k o har aldrig haft några problem. Jättenöjd kund👍🏻
Perfekt Kundtjänst
Jag råkade beställa två stycken munstycken när jag egentligen skulle ha två olika. Jag gjorde fel men jag tog kontakt med TS, väl där hjälpte dom mig och fixade det. Sedan hade jag även råkat trycke i Svarta dekaler till Ljusa kåpor men jag själv har svarta dekaler så jag frågade snällt om dom kunde byta det med och det kunde dom. Detta är varför jag fortsätter att beställa ifrån TS och inte Maxi eller någon annan moped del återförsäljare just för att det är en trygg och säker handel och när man väl har råkat göra inte bara ett utan två misstag så tar dem sin tid och fixa det åt en. Tack så hemskt mycket igen Hasse för att du fixa detta/ sebastian
Ny kund är jag.
Ny kund är jag..
Superservice, brett utbud och välfyllt lager. Beställningar jag gjort har kommit dagen efter.. Supersnabb kundtjänst/support.. Deras guider på hemsidan är dessutom outstanding!!
Om man vill ha en reservdel snabbt så…
Om man vill ha en reservdel snabbt så Towstroke rätt val :)
Bästa supporten hos Twostroke kundservice
Som alltid med Twostroke kundservice, man får snabba svar och bästa support.
Tack för hjälpen med grabbens blinker., denna gång var det reklamation och sånt händer.
Men Twostroke bara löste detta snabbt och enkelt. Leverans redan på väg.
Varmt rekommenderat att jobba med dem alla ☀️😊👌🏆💯!
Snabb leverans, och super snabba på svara vid hjälp av frågor. O supernöjd med min produkt :)
Fantastisk support
En fantastisk support som svarar snabbt när man har frågor. Aldrig omöjliga med byten eller returer.
Otroligt snabb leverans och jättebra…
Otroligt snabb leverans och jättebra support 👍👍
Snabba leveranser men väldigt dåliga på…
Snabba leveranser men väldigt dåliga på att skicka retursedel så rekommenderar att köpa fetman ska ha direkt så man slipper vänta 4-5 dagar innan dom skicka en retur sedel man måste be ungefär 10-20 gånger om den och dom ställer samma fråga om och om igen
Super bra kundservice
Super bra kundservic, tog ansvar och svarade snabbt. Super serviceminded, hade inga problem fick en felaktig vara och dom snabbt och smidigt skickade en ny.
Mycket bra företag!
Produkterna är som de är på hemsidan och deras kundservice är väldigt bra. Rekommenderar högt!
Lysande
Snabb, superbra service med kunnig personal, jag hade kontakten med William som får fem av fem stjärnor av mig 👍👌
Mvh Mattias Mickelsson.
So good service
Their service is a 10/10! I didn’t know if i wanted to return the Product and i mailed Them and they gave me fast answer and good Service! I recommed !!
Snabb och bra service
Har beställt mycket från TS senaste året. Mycket positiv upplevelse. Snabba leveranser och snabb/bra service vid kontakt. Tryggt. /Jennie