2,6

Bas

Opgepast; whitelabel producten van inferieure kwaliteit!! Klant-onvriendelijke benadering. Schijn bedriegt.

Gevallen voor de opvallend lage prijs van de hardwaxolie bij deze online shop en in de veronderstelling, dat het om een origineel Vesting-product ging, kwam ik na gebruik ervan bedrogen uit: een met matte hardwaxolie behandelde houten vloer met een blijvend hoge glansgraad, wax die niet wil uitharden, de vloer vol strepen en vegen. Dit ondanks toepassing volgens voorschrift.
Kontakt met Vesting HQ, verffabrikant gevestigd in Weert, maakt duidelijk dat het gaat om ‘goedkope whitelabelproducten waarop de online handelaar een Vesting-etiket (oude Vesting-etiketten, Vesting BV Someren) op de blikken plakt en beweert dat het "echte" Vesting-producten zijn’.

Vesting HQ benadrukt, dat zij niets te maken heeft met de Vesting Webshopproducten.
Inmiddels is de vloer op exact dezelfde manier opnieuw geschuurd en behandeld, maar ditmaal uiteraard met de echte Vesting-producten. Resultaat: een streeploze, matte vloer, waar we heel tevreden over zijn. Goedkoop blijkt hier dus duurkoop!
Ik heb Tycho Shop tot 2x toe een bericht gestuurd; behalve een ontvangstbevestiging is er verder niet op gereageerd…
Jammer, onprofessioneel, onfatsoenlijk en onvriendelijk.

1 juillet 2025

Zeer tevreden

Zeer grote keuze aan producten en zeer snelle levering.
Zeer tevreden.

30 septembre 2023

EcoLabel Parketreiniger

Onze vloer geschuurd en op kleur gebracht. Het is echt prachtig geworden.
Het bestelde product is snel geleverd en de vloerreiniger werk super goed, en heeft een EcoLabel.
Alle kleine beetjes helpen

22 juin 2023

Goed, vriendelijk en zeer vakkundig

Sterk verwaarloosde parketvloer weer als nieuw. Het kost soms even moeite om met dit bedrijf in contact te komen maar wanneer dit dan gelukt is wordt je zeer vriendelijk en vakkundig geholpen. Een aanrader! gewoon even geduld hebben...het is de moeite waard!

12 avril 2023

zo als verwacht

Eenvoudig besteld via de webshop, betaald en een paar dagen later werd geleverd.

11 novembre 2022

Erg tevreden

Ik heb al meerdere keren producten besteld en altijd snel geleverd. Kwaliteit van de producten zijn erg goed en contact opnemen gaat erg eenvoudig en gemakkelijk, fijne service en goede kwaliteit.

21 juillet 2022

Onze keukenvloer laten schuren en…

Onze keukenvloer laten schuren en behandelen door Tycho Shop. De vloer was echt in slechte staat en er zat (wat bleek tijdens het schuren) een rare olie of wax op. Hierdoor zaten de schuurpads snel vol waardoor het erg veel werk was om de laag er af te schuren. Hier hebben ze onverwacht veel werk aan gehad, maar zonder er een probleem van te maken vakkundig opgelost en de vloer weer als nieuw weten te maken. Bedankt voor jullie inzet. Wij zijn er blij mee. Zeker aan te raden!

4 juin 2021

Goedkoper en snel in huis

Helaas kwam ik olie tekort, gegoogeld en kwam op Tycho shop. Orderbevestiging, bericht mbt verzending, T&T nummer; ik werd van alles keuring op de hoogte gehouden. Een stuk goedkoper en ik had de olie met 4 dagen in huis.

6 mai 2021

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit