URBANFRONT Avis

TrustScore 2.5 sur 5

2,6

Fina luckor men, leveransen tog 6 månader och detta efter flertalet mejl från min sida. Blev lovad kompensation pga den långa leveransen och hörde av mig så fort vi mottagit leveransen för att informe... Voir plus

Hej Evelina, det går tydligen inte att sätta omdömeslämnare i kontakt med varandra enligt Trustpilots kundtjänst så jag gör ett försök här. Jag saknar ett helt kök på ett 30-40 tal luckor och täcksi... Voir plus

Hej Evelina. Jag saknar två ljusblå luckor till ett hörnunderskåp. Modellen är enkel, inga speglar bara en fasad kant runt om. Meddelade Urban Front detta i början på juni men sen inte hört något mer?... Voir plus

Supersnygga luckor med kanonfinish!! Företaget har massor av ordrar så leveransen tog väldigt mycket längre tid än väntat, men har man möjlighet att vänta så är det väl värt det. Alltid väldigt bra b... Voir plus

1. Magasin de matériel de cuisine

Informations provenant de diverses sources externes

VI ÄR URBANFRONT. Vi måttanpassar köksluckor och lådsystem till ert befintliga eller nya kök. Kanske är det färgen på köksluckan, eller dess modell du har tröttnat på? Eller är du ute efter ett bredare sortiment av köksluckor till ditt IKEA-kök?

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

327 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Beställt och betalt för luckor i…

Beställt och betalt för luckor i november men fortfarande inte fått några. Bolaget svarar inte på telefon eller e-post, trots flera försök. Rekommenderar inte detta bolag, så dåligt skött.

26 mars 2024

Garderobsdörrar

Jag köpte mina dörrar till garderoben som inhandlats från Ikea och är så glad över hur fint det blev när allt var på plats!

Dörrarna är verkligen så fina och färgen stämde in perfekt med väggarna som målades i samma färg. Blev lite längre leveranstid än vi räknade på inför renoveringen då vi tänkte först gå på Ikeas egna dörrar, mm detta är helt klart värt väntan!

19 mars 2024

Vi är mycket nöjda med luckorna och…

Vi är mycket nöjda med luckorna och fick väldigt bra bemötande vid beställning och även efter vi tagit emot allt. En lucka var skadad och en hade vi missat beställa , vi fick då den luckan som kompensation vilket var en väldigt fin gest!

16 mars 2024

Mer än nöjd!

Luckorna är så otroligt fina och jag älskar verkligen hur köket blev när allt nu är på sin plats!! Jag ger er gladeligen ⭐⭐⭐⭐⭐ och vill ni använda bilder som referens eller sociala medier så är det bara att höra av er 😀

13 mars 2024

Jag är mycket nöjd över luckorna ni…

Jag är mycket nöjd över luckorna ni levererat. Dom känns verkligen bearbetade och köket har blivit så otroligt fint. Alla delar kom väl förpackade, men om det är något jag hade önskat så är det att inbärning hade funnits som ett alternativ.

13 mars 2024

Oseriöst företag

Oseriöst företag som inte håller vad de lovar och inte går att komma i kontakt med. Gissar att det är på väg mot konkurs. Beställde luckor i oktober 2023. I november kom det ett mail om att det blivit förenat och utifrån andra recensioner har jag förstått att det är något bolaget satt i system. Sedan kom det löften om olika leveransdagar som kom och passerade utan förklaring. Löften om kompensation som inte hållits. Fick till slut min leverans men saknades en lucka och den är det nog mycket osäkert om vi någonsin får. Nu låtsas bolaget också som om att de aldrig lovat någon kompensation. Aldrig varit med om något liknande. Supertråkigt och känns som att man blivit lurad med alla lögner.

12 mars 2024

Beställde luckor 11 november

Beställde luckor 11 november. Till en början uppgav dom förseningar med leverans på grund av problem med lackeringsmaskin. Därpå ingen info fram till att vi kontaktade dom.
Uppdatering: Urbanfront har återkopplat efter den här första recensionen och nu gett info kring ordern i fråga samt erbjudit skälig kompensation för att det hade fallit mellan stolarna kring återkoppling.

11 mars 2024
Avis spontané

Vi är så glada för att vi hittade er…

Vi är så glada för att vi hittade er inför renoveringen av vårt kök. Paketeringen vill jag börja med att tillägga var oerhört välgort och luckorna i sig är så otroligt fina!! Man känner verkligen att det är bra kvalitet av bara tyngden av dom, när jag jämför med våra tidigare. Att vi kunde välja valfri färg och få allt i köket och passa in var först valet att vi valde er. Snickaren sa även att allt passade in perfekt och även att han var imponerad då många delar hade vi beställt med egna önskade mått. Kommer med glädje rekommendera er vidare 🙂

10 mars 2024

Undvik

Beställde i augusti med 20% rabatt. Denna rabatt förnyas varje månad vilket innebär att det är ordinariepris. Enligt inlägg på deras fb har denna rabatt varit sen start ca 2019. Inte okej!

Support innan beställning var god. Efter beställningen börjar mardrömmen. Utlovad leverans var 6-8veckor. Detta förlängdes efter flertalet Mail och försök till samtal ytterligare tio veckor. Vi lovas även 10% av våra förbetalda pengar tillbaka. Ytterligare veckor går utan leverans eller kompensation. Fortsatta lovord och bortförklaringar sker. Plötsligt har Dhl fått förhandsinformation om leverans. Ytterligare tid går utan leverans. Vi kontaktar både urbanfront och dhl, inget paket på gång. Ca ett halvår efter beställning ringer Dhl om en kommande leverans från polen, ej Sverige, som skall utföras mellan 7-16 på en arbetsdag, ej bättre specificerat.
Paketet anländer, en pall med fastskruvad låda av överblivet köksmaterial. Mycket tungt, gediget och välpackat. Bra jobbat! Luckorna är välgjorda enligt branschstandard. Viktigt är att enligt villkor får reklamation endast ske samma dag som leverans. Har ni beställt ett helt kök så städa innan så ni har gott om yta för kontroll. En av våra luckor var feltillverkad, i övrigt perfekt! Hög kvalité!
Ytterligare två månader har nu gått. Ingen kompensation i sikte, ny förhandsinformation från Dhl mottagen sen ca en månad tillbaka men ingen leverans. De har slutat svara på mail och tagit bort sitt telefonnummer från hemsidan.

Har ni ett sommartorp eller liknande och tycker det är okej att få er kompletta beställning ett år senare så för all del, beställ av urbanfront. Alla andra bör undvika detta bolag som säkerligen är nära konkurs.

Uppdatering 2024-05-22:

Efter tidigare skrivet omdöme blev vi kontaktade av företaget. Blev lovade att vår leverans skulle prioriteras. Vi fick utlovade 10% tillbaka samt frågan om vi skulle kunna tänka oss att höja betyget om priset blev lägre, ytterligare 30% tillbaka. Vi sa att vi ville ha en hel lucka innan vi överväger att höja betyg. Nu gick det snabbare med luckan. För snabbt tyvärr. Sprickor och färgrinn på de två första, lovord om bättre packning inför tredje som inte heller den var packad i mycket mer än tjockare gladpack. Tredje var hel men med färgrinn. Ca 1-2 veckor mellan varje försök. Så dom kan leverera om dom vill. Efter detta har dom gett upp, svarar ej på mail. Det närmar sig ett år utan komplett beställning…

Uppdatering 2024-06-29:

Fick ett mail efter föregående omdöme. Fler lovord om att hel lucka skall levereras. Det känns tveksamt såhär ett år efter beställning. Överväger att ta en av de defekta luckorna vi har, slipa ner spackla och lacka själv. Blir kanske bättre resultat? Företaget håller ej vad dom lovar och löser sina problem med att ignorera sina kunder.

10 mars 2024
Avis spontané

Jag kan bara ge bra feedback till detta…

Jag kan bara ge bra feedback till detta företaget. Vi har totalrenoverat vårt hus och använt oss utav urbanfront två gånger på resans gång. Så läckra luckor och ett kul nytänkande företag som var så hjälpsamma med alla funderingar och kom med många smarta tips!

9 mars 2024

Verkligen jättefina luckor vill jag…

Verkligen jättefina luckor vill jag framhäva! Leveranstiden var dock lite längre än vad vi räknade med och hade önskat bli mer informerad på vägen om statusen av vårt köp. Men i slutändan var det värt att välja era luckor då köket blev precis vad vi hade önskade.

28 février 2024

Proffsiga

Proffsigt bemötande och fin finish på luckorna. Luckorna har en tyngd och och yta som gör att de känns lyxiga.

19 février 2024

Dåligt

Håller inte vad de lovar och kundtjänsten är under all kritik.

3 mars 2024

Varning

Handla inte från dessa skojare. De håller inte vad de lovar och slutar svara på mail/telefon så fort de har fått betalt.

2 mars 2024
Avis spontané

Har inte fått vår leverans

Beställde luckor i november, har fortfarande inte fått luckorna i slutet av februari. Och inget svar från företaget varken på telefon eller mail.

26 février 2024

Varning!!

Vi beställde luckor i september som vi fortfarande inte fått. Fick efter många försök till kontakt ett Mail för tre veckor sedan där det stod att luckorna var klara och redo att levereras. Sedan dess har vi blivit lovade att dom ska skickas flera gånger (senast på måndag blir senast på fredag osv). Luckorna skickas dock aldrig. Detta verkar vara ett problem som förekommer för många när man läser vidare om företaget på forum osv. Tvivlar på att de positiva kommentarerna på denna sida är äkta, önskar att vi hade gjort bättre research. Nu svarar Urban Front inte längre på Mail gällande vår order. Varnar starkt för detta företag!!

20 février 2024