URBANFRONT Avis

TrustScore 2.5 sur 5

2,6

Fina luckor men, leveransen tog 6 månader och detta efter flertalet mejl från min sida. Blev lovad kompensation pga den långa leveransen och hörde av mig så fort vi mottagit leveransen för att informe... Voir plus

Hej Evelina, det går tydligen inte att sätta omdömeslämnare i kontakt med varandra enligt Trustpilots kundtjänst så jag gör ett försök här. Jag saknar ett helt kök på ett 30-40 tal luckor och täcksi... Voir plus

Hej Evelina. Jag saknar två ljusblå luckor till ett hörnunderskåp. Modellen är enkel, inga speglar bara en fasad kant runt om. Meddelade Urban Front detta i början på juni men sen inte hört något mer?... Voir plus

Supersnygga luckor med kanonfinish!! Företaget har massor av ordrar så leveransen tog väldigt mycket längre tid än väntat, men har man möjlighet att vänta så är det väl värt det. Alltid väldigt bra b... Voir plus

1. Magasin de matériel de cuisine

Informations provenant de diverses sources externes

VI ÄR URBANFRONT. Vi måttanpassar köksluckor och lådsystem till ert befintliga eller nya kök. Kanske är det färgen på köksluckan, eller dess modell du har tröttnat på? Eller är du ute efter ett bredare sortiment av köksluckor till ditt IKEA-kök?

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

327 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Ett jättebra koncept!

Vi hade en önskan att bygga in måttbeställda garderober i sovrummet till vårt nya hus. Vi hittade tillslut in till Urbanfront och blev förälskade i deras koncept och dörrar. Vi är mer än nöjda med slutresultatet och har redan rekommenderat er till flera bekanta.

18 février 2024

Fin finish och välgjorda luckor!

Vi har nu fått våra luckor och börjat montera dem i köket. Vi är så nöjda!
Färgen är precis som vi tänkt (två olika kulörer, i blått och rött), finishen är bra och luckorna känns välgjorda.
Vi hade bra kontakt med kundtjänst genom hela processen från beställning till leverans.
Vi kan verkligen rekommendera luckor till ikeastommar via Urbanfront.

19 février 2024

Väldigt nöjda!

Vi byggde vårt kök tillsammans med Ikea och urbanfront och vi är väldigt nöjda med slutresultatet. Jättefina luckor och bra bemötande från företaget!

13 février 2024

Värdelöst företag som inte levererar...

Beställde garderobsluckor i september och har idag (12 feb) ännu inte fått leveransen trots många kontakter med Urban Front som lovat att leverans ska ske gång på gång. Oseriöst företag som skyller på det ena och det andra för att inte leverera. Dessutom värdelös service och svåra att komma i kontakt med. Efter många kontaktförsök tog de även bort sitt telefonnummer från sin hemsida. Anlita inte om såvida ni inte har lust att betala varor som aldrig kommer ...

12 février 2024

Kan verkligen rekommendera!

Först vill jag ge er ett stort plus för er paketering. Vi fick hem alla våra luckor i en platsbyggd låda som nästan var för fin för att slänga och allt var prydligt paketerat invändigt!

När det kommer till luckorna i sig, så är vi mer än nöjda och dom är verkligen superfina och färgen är underbar !

Servicen var väldigt bra med vid beställningen och vi fick en väldigt fin hjälp av en tjej som tålmodigt gjorde om ritningen med oss. Lite långa svarstider ibland , men det överlevde vi och fick alltid ett trevligt svar tillslut.

9 février 2024

Osäkra leveranser

Det tar emot att ge ett lågt omdöme då luckorna jag fick i den ordinarie leveransen kom på utsatt tid och var väldigt välgjorda och snygga. MEN tre av luckorna var felborrade och passade därför inte där de skulle. Kontaktade supporten som svarade snabbt att de skulle ersätta de tre luckorna. Väntade och väntade men inga ersättningsluckor kom. Efter 5 månader gav jag upp och kontaktade dem igen och lovades nya luckor igen. Nu har det gått nära 5 månader igen och inga luckor har kommit. De svarar heller inte på de mail jag skickat till dem och bett om uppdatering på ordern.

7 février 2024
Avis spontané

Bra service och produkter!

Jag kan helt klart rekommendera urbanfront! Väldigt bra bemötande och hjälpsamma genom beställningen samt vid kontakt. Hade en fraktskada på en lucka och hade även beställt fel mått på en del som var på mig. Dom ordnade detta utan krångel och bjöd även på delen jag beställt fel, väldigt snyggt gjort måste jag säga!

För övrigt var allt ordentligt paketerat vid leverans och produkterna var över förväntan. Mycket bra kvalitet märker man att allt har.

5 février 2024

Vi fick vår leverans av luckor och…

Vi fick vår leverans av luckor och övriga delar nu i veckan och idag blev snickarna klara med allt. Kan bara säga att vi är så otroligt glada att vi valde luckor via er, dom är verkligen såå fina! 🤩 Stort tack även till Granitop som vi tog via er, otroligt duktiga killar som monterade bänkskivorna!

1 février 2024

Sugen på att vänta i 6 månader på ditt kök?

Vi gjorde en beställning i september men den har fortfarande INTE kommit och idag är det den 1:a februari. Undrar om någon tycker det är en rimlig väntetid? Kan absolut inte rekomendera er att beställa ifrån detta oseriösa företag.

1 février 2024
Avis spontané

Vi är så nöjda med hur köket blev

Vi är så nöjda med hur köket blev. Fick en väldigt fin hjälp vid beställning av en tålmodig säljare och allt levererades noggrant paketerat. Allt passade in perfekt och luckorna är så otroligt fina verkligen. Kan bara rekommendera!

28 janvier 2024

Nöjd tillslut

Tillslut kom våra beställda varor, leveranstiden var lång och kundservicen under tiden har haft mer att önska.
Men gällande produkten är vi väldigt nöjda, det kom väl paketerat och såg väldigt bra ut. Så hade det inte varit för allt strul så hade dom fått full pott

12 janvier 2024
Avis spontané

Allt levererades väldigt bra paketerat…

Allt levererades väldigt bra paketerat och jag är väldigt nöjd med hur köket blev. Fick väldigt bra hjälp och det var smidigt att lägga beställningen. Luckorna är verkligen superfina och kan bara rekommendera!

3 janvier 2024

Finaste färgen

Våra luckor och lådfronter anlände i en välpackad leverans med exakt den färgåtergivning samt profilering vi önskat och ger nu vårt kök en helt ny karaktär! Tålmodig kundtjänst var det också.

22 décembre 2023

Nöjda!

Vi är så otroligt nöjda med vårt nya kök från Urbanfront! Vi beställde modellen Deep Danny i färgen Kalk från Jotun. Supersnygga luckor som håller hög kvalitet. Rekommenderas!

22 décembre 2023

Ett struligt företag som inte riktigt…

Ett struligt företag som inte riktigt levererar. Fick någon felaktig lucka i första leveransen och kompletterade beställning med några till. Detta i maj mot löfte att det nu skulle gå snabbare än de 8-10 veckor som det tog första gången.
Jag väntar fortfarande... och nu är det 21 december.
Egentligen är det inte fel på produkten – men att de inte kan leverera, samt att de ALDRIG svarar i telefon gör att jag avråder andra att beställa via Urbanfront.

Med tanke på att jag inte är ensam om den här upplevelsen ifrågasätter jag om företaget har en framtid.

21 décembre 2023