Fina luckor men, leveransen tog 6 månader och detta efter flertalet mejl från min sida. Blev lovad kompensation pga den långa leveransen och hörde av mig så fort vi mottagit leveransen för att informe... Voir plus
Hej Evelina, det går tydligen inte att sätta omdömeslämnare i kontakt med varandra enligt Trustpilots kundtjänst så jag gör ett försök här. Jag saknar ett helt kök på ett 30-40 tal luckor och täcksi... Voir plus
Hej Evelina. Jag saknar två ljusblå luckor till ett hörnunderskåp. Modellen är enkel, inga speglar bara en fasad kant runt om. Meddelade Urban Front detta i början på juni men sen inte hört något mer?... Voir plus
Supersnygga luckor med kanonfinish!! Företaget har massor av ordrar så leveransen tog väldigt mycket längre tid än väntat, men har man möjlighet att vänta så är det väl värt det. Alltid väldigt bra b... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
VI ÄR URBANFRONT. Vi måttanpassar köksluckor och lådsystem till ert befintliga eller nya kök. Kanske är det färgen på köksluckan, eller dess modell du har tröttnat på? Eller är du ute efter ett bredare sortiment av köksluckor till ditt IKEA-kök?
Aucun historique récent de demande d’avis
Jag är mycket nöjd med både hjälpen jag…
Jag är mycket nöjd med både hjälpen jag fick vid beställning och hur fint köket blev. Jag valde deras lucka Famous Frank i Jotuns färg Lady Devine och jag är förälskad i mitt nya kök 😍
Håller ej leveranstider men bra kvalitet
Vi köpte köksluckor 25 juli med en beräknad leveranstid på 8-10 veckor. Det tog istället 23 veckor innan vi fick vår beställning. Företaget kan bli bättre på att informera om förseningar och statusuppdateringar, vi fick själva höra av oss och fråga hur det går med vår order och det kan då dröja flera dagar innan vi får svar. Nu när vi fått våra luckor är vi nöjda med själva utförandet och kvalitén, det höjer verkligen utseendet på vårt kök!
Nöjd hela vägen
Nöjd hela vägen. Vi byggde både köket och garderober till sovrum och hall med urbanfront. Vi beställde hem prover i samband med våra Ikea ritningar och fick en bra specifikerad offert på allt. Vi fick jättefin hjälp av er säljare Ida som gjorde oss trygga med alla val och detta ångrar vi inte en sekund. Både köket, hallen och sovrummet blev över förväntan och kan bara säga gott om företaget.
Varning för detta företag
Varning för detta företag!
De lovar och skyller på mycket men levererar tunt. I april 2023 utlovades leverans. Nu i december 2023 har vi fortfarande inte fått full leverans. Den leverans som kom i hösten 23 (ca 6 mån försenad) innehåll 4 luckor som hade fel mått mot beställning. Går inte att få kontakt via telefon. Utifrån den mailkonversation vi hade senast skulle nya luckor kommit för 6 veckor sedan. Efter nya påtryckningar lovades det att det skulle gå från fabrik föregående vecka. Har fortsatt inte fått någon slutleverans.
Fick väldigt fin hjälp genom hela…
Fick väldigt fin hjälp genom hela köpprocessen. Luckorna är verkligen jättefina och känns gedigna. Väldigt prisvärt för så hög kvalitet!
Snygga luckor och bra paketerat!
Fick nyss min leverans hem och luckorna är verkligen superfina! Valde en egen färg som blev klockren och ser verkligen fram emot att nu få allt på plats i köket. Allt kom väldigt ordentligt paketerat vilket jag ger er ett extra plus för. Kommer helt klart rekommendera er vidare 👍
Många turer, men tillmötesgående
Gällande kundbemötande kan jag inte ge Urbanfront annat än 5 stjärnor. De har alltid svarat i telefon (även om väntetiden varit mellan 10-50 min) samt i snitt inom 24-48h per mejl och varit väldigt tillmötesgående och ingett förtroende att allt ska lösas och att jag som kund i slutändan ska bli nöjd.
Gällande leveranstid och kvalité har min resa med Urbanfront dessvärre inte varit det man önskade. Jag råkade ut för både lackeringsmaskinshaveri, produktionstopp och extra personal som inte kunde hantera lackeringsmaskinen. Däremot har Urbanfront alltid försökt lösa problemet. Det ska tilläggas att designen (Deep Danny) är supersnygg och luckorna funkar klockrent till IKEA metod, det som varit problemet för mig är bristfällig lackering. Trejdegången gillt har jag dock fått luckor som håller måttet och kompensation som kompenserar upp alla turer och förseningen i mitt kök & hall projekt som gör att jag som kund i slutändan är nöjd med slutresultatet.
Beställde luckorna från Urbanfront för…
Beställde luckorna från Urbanfront för hela köket, efter 2 veckors användning redan fått stöttskador på lacken och trä,som enligt Urbanfront är icke garanti ärende. Trots fin utseende- det är väldig dåligt kvalitet, dock vi har bytt luckor tidigare i min sambos lägenhet fast med ett annat leverantör.Dessa luckorna ska absolut INTE hålla i flera år , tyvärr. Känns att luckorna gjorda av billigt material samt med ett dåligt färg/ glasyr, som tål inte vardagliga användning.Just nu så tjatar jag på alla som befinner sig i köket att dem ska vara försiktiga etc på grund av luckorna kan få stöttskador etc. Jag absolut INTE rekommenderar er att investera i Urbanfront luckor i fall ni vill renovera eller uppgradera köket, som sagt luckorna varar inte längre! Ska till Bauhaus för att köpa bättrings färg då Urbanfront kan inte erbjuda detta.Kan skicka bilder till er som vill se skadorna som uppkommit efter användning. ALDRIG MER URBANFRONT TROTS BRA SERVICE OCH LEVERANS I TID! Besviken kund//
Leveransförsening men nöjd kund ändå!
Som så många andra drabbades vi också av leveransförsening, men trots det är vi i slutändan mycket nöjda med luckorna! Fin finish, rejäla luckor, lätta att torka av och hålla rena.
Sammanfattningsvis + och - :
+ Superbra köksplanerare som alltid fanns tillgänglig, mycket lyhörd för kundens önskemål och då gjorde vi många ändringar under planeringsfasen
+ bra att man kan skräddarsy luckorna både i färg och utformning
+ Luckorna kom VÄL paketerade och skyddade
+ Tillmötesgående kundtjänst när man väl kom fram och inga problem med kompensation för försening och reklamation av några luckor
+ kommunikationen förbättrades och vi fick löpande uppdatering på status av vår order
- Tråkigt med leveransproblem och till en början nästintill utebliven kommunikation. Hade varit bättre om informationsmail går ut tidigt till alla berörda kunder
- Man får ligga på för att få kontakt och uppdateringar
Vi väntar fortfarande på några nya luckor som har reklamerats, än så länge ingen uppdatering men hoppas att de kommer i veckan. Vi kan tänka oss att beställa från urbanfront igen men kommer att lägga beställningen i god tid och vara mer förberedd på ev förseningar.
Fin kvalitet till bra pris - Perfekt för att göra köket personligt
Jag beställde en testlucka som snabbt levererades, och jag blev mycket imponerad av kvaliteten. Efter att ha jämfört och funderat ett tag bestämde jag mig för att slå till. Trots en försening i leveransen är jag väldigt nöjd eftersom det har förvandlat mitt kök fullständigt. Kvaliteten på lacken är utmärkt och luckorna har en imponerande tyngd. Allt passade perfekt på plats och beställningsprocessen var smidig via hemsidan. Dessutom kombinerade jag Ikeas Faktum med Metod, vilket ibland kan vara knepigt, men det fungerade klockrent. Jag kan verkligen rekommendera det om ni vill ge ert hem en personlig touch utan att behöva byta ut befintliga stommar.
Fina luckor
Beställde i somras och fick (som så många andra) vänta väldigt länge på mina luckor. Dålig kommunikation till en början men bättring i slutet av processen. Luckorna ser väldigt fina ut! Även bra emballage och bra packat.
Jag har provmonterat en lucka och den passade lätt IKEA-lådan. Ser fram emot att montera resten! Betyget hade blivit full pott om de varit bättre på att informera om sitt fabriksstrul tidigare.
Färgen på luckorna spricker
Vi beställde deep danny luckor till hall och kök, efter att Leveranstiden blev uppskjuten flera ggr och flera mejl med tomma löften fram och tillbaka, har vi äntligen fått dom, men nu efter bara två månader så är det sprickor i färgen längs med luckornas insänkningarna. Jag har mejlat chefen som jag tidigare blivit vidarebefodrad till men han har valt att ej svara. Han lovade oss dessutom kompensation för den långa leveransförseningen och allt strul men den har vi fortfarande inte sett röken av.
Så nu står vi här 6 månader senare, drygt 90 000kr fattigare och med luckor som redan spruckit i färgen.
Nej, vi är inte nöjda.
Fina luckor!
Vi beställde luckor i egen NCS-färg både till kök och garderob. Vi fick hjälp vid beställning att se till att vi fått med allt vilket var väldigt tacksamt. Leveranstiden var lång och blev något försenad, men luckorna är väldigt fina och vi är så nöjda med resultatet.
Nöjd!
Vi är supernöjda med våra köksluckor! Vill också lyfta den fantastiska servicen vi fick genom hela processen, rekommenderar starkt Urban!
Enkelt att beställa men leveransförseningar.
Vår leverans av köksluckor drog ut rejält på tiden och blev uppskjuten några gånger vilket gjorde att jag trodde att vi inte skulle få några luckor alls. De har informerat om att någon maskin gått sönder och det gör att leveransen försenas. Uppenbarligen var det svårt att bedöma leveransförseningens omfattning då det blev uppskjutet några gånger. Så 1 nov 2023 kom leveransen.
Jättefina luckor och bra service!
Fina luckor men lång leveranstid i överdimensionerad låda
Vi beställde våra luckor till garderober och skåp i maj, då vi också betalade fakturan. Efter 4 månader kom till slut luckorna. De är jättefina och passformen med socklar och täckskivor är perfekt men ....
Vi tog emot varorna en fredagkväll i oktober och hade valt hemleverans med DHL. Luckorna kom packade i en överdimensionerad träcontainer som vägde säkert 100 kg. Den gick naturligtvis inte att få in genom porten så vi hade bara att försöka slå sönder den för att komma åt dörrarna inuti. Vi stod alltså i regnet på en trafikerad gata mitt i stan, halv nio en fredagskväll och fick med våld upp träcontainern, gjord av spånskivor och ställd på en pall, ca 1 x 2,5 m. Det gick såklart inte att göra annat än att lämna själva träkonstruktionen på pallen över natten. Morgonen därpå fick vi låna en sticksåg och lyckades, tack vare att vi fick tag på en styrelseledamot i vår förening, komma åt elen i soprummet. Därefter fick vi kapa upp lådan och packa in och forsla den i vår egna bil till återvinningscentralen.
Hade vi valt hämtning hos DHL hade vi stått utan verktyg och kanske inte ens kunnat komma åt att kapa upp den och forsla bort den. Den var naturligtvis omöjlig att få upp på en bil eller flytta på annat sätt än med en gaffeltruck. Hade vi inte haft snälla grannar som lånade oss en sticksåg, eller fått tag i någon i styrelsen, eller haft bil som lyckligtvis är en kombi - ja, då hade den kanske stått kvar utanför porten fortfarande.
Vi har i efterhand blivit kontaktade av företaget som lovat förtydliga informationen om förpackning och transport till sina kunder och som erbjudit oss kompensation för de problem vi fick i samband med leveransen.
Så sammanfattningsvis – fina luckor men lång leveranstid i en överdimensionerad låda. De två senare sakerna drog ner betyget från 5 stjärnor till 3.
Toppenbra
Fick vår leverans i fredags och kunde i helgen montera upp köket och vi är mer än nöjda med resultatet. Bra kvalitet på luckorna och allt passade in perfekt , vilket vi även vill tacka Lovisa för, som hjälpte oss med att sätta ihop beställningen!
Superfina luckor och bra support
Vi använde oss utav Urbanfront för en mindre renovering av köket i sommarstugan för ett par års sedan och valde att även göra detta för vårt nya kök som vi precis byggt klart. Vi var lika nöjda den här gången och fick jättefin hjälp med att planera ihop köket. Slutresultatet blev precis som vi hoppats och tänkt oss och vi är supernöjda!
WOW!
Trots lite strul på vägen kunde vi inte varit nöjdare med detta företag, otrolig service och fina luckor! 10/10 Rekommenderar till alla, heja er👏🏼 för att se resultat av vårat kök, kolla in @oliviasbygg på instagram!