3,3

Moyen

Aucune trace de demande d’avis

3,3

4 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Een van de slechtste winkels van ons…

Een van de slechtste winkels van ons land inmiddels met absurt asociaal personeel. Gister ruim een uur een voor een 50 items doorgesproken. Moest links opzoeken, staat aangeven e.d.
uiteindelijk een selectie gemaakt.
Met drie zware tassen naar het filiaal in west. Na halve tas aan items gezien te hebben zeggen de heren. Ja wij kopen dit allemaal niet in, alleen die paar dingen.

Dus toch met de zware tassen van west naar filiaal centrum/oost. Daar aangekomen, 5 min wachten aan de balie terwijl er letterlijk niemand in de zaak was aan beiden kanten. Komt er een jongen die al met een frons op zijn gezicht begint te zuchten.
Ik laat hem een voor een de met zijn collega doorgesproken en geselecteerde items zien. Zegt hij op bijna alles nee.
Dus geef aan dat zijn collega alles groen licht had gegeven. Direct in de tegenaanval en blijven zeggen dat ik dat moet aantonen. Terwijl het hen personeel is en hen chat van gisteren gewoon op te zoeken is. Lijkt me.

Onprofessioneel en hufter gedrag. Je kunt beter op de IJhallen gaan staan of je spullen ritueel verbranden dat dit soort mensen/bedrijven te supporteren.

Eens maar nooit weer.

13 juillet 2026

Snelle service en product in perfecte staat ontvangen

Via de mail contact gehad over een designer tas, direct antwoord per mail. Tot een mooi bedrag gekomen en na betaling werd de tas dezelfde dag nog verstuurd. Volgende dag tas ontvangen! Heel goed ingepakt, netjes met een code die ik aan moest geven bij pakketbezorger en de tas is echt nog als nieuw. Heel erg bedankt!

27 août 2025

Hoge prijsstijging

Net contact via de mail, dat mailcontact ging over een gouden ketting die ik wilde aanschaffen. Opeens was deze ruim 500 euro duurder. Ik kreeg netjes een antwoord van de medewerker die als reden opgaf dat het een verfijnd ontwerp was, de goudprijs, hercontrole enz enz. Dat allemaal meegenomen vind ik een prijsstijging van bijna 600 euro in een korte tijd dat de ketting op de site staat wel heel erg veel. Lijkt erop dat ie er voor een te lage prijs is opgezet. In mijn optiek niet zo netjes maar ik kreeg verder geen tegemoetkoming aangeboden. Jammer maar helaas!

19 août 2025

Topervaring

Topervaring! Ik heb een Apple Pencil Pro gekocht voor 2/3 van de nieuwprijs. De pen kwam in een goed ingepakte doos aan en zat nog in zijn originele, ongeopende verpakking helemaal nieuw dus! Bovendien werd hij ook nog eens snel opgestuurd. 🙂

12 février 2025

Geweldig!!

Ik heb onlangs een aantal gebruikte producten gekocht en ik ben er echt heel tevreden over! De kwaliteit was verrassend goed, en het voelde geweldig om duurzame keuzes te maken. De prijzen waren ook veel lager dan nieuwe producten, wat een mooie bonus is. Het is geweldig om te zien dat er zoveel opties zijn en dat ik iets kan kopen dat al een leven heeft gehad. Ik kijk ernaar uit om in de toekomst meer gebruikte producten aan te schaffen. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar goede deals en milieuvriendelijke keuzes! Vijf sterren!

3 décembre 2024

Al vele jaren klant

Al vele jaren klant altijd vriendelijk geholpen hele leuke producten voor hele leuke prijzen die twee jonge jongens maken ook een leuke sfeer op de inkoop

9 décembre 2024

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit