Een van de slechtste winkels van ons…
Een van de slechtste winkels van ons land inmiddels met absurt asociaal personeel. Gister ruim een uur een voor een 50 items doorgesproken. Moest links opzoeken, staat aangeven e.d.
uiteindelijk een selectie gemaakt.
Met drie zware tassen naar het filiaal in west. Na halve tas aan items gezien te hebben zeggen de heren. Ja wij kopen dit allemaal niet in, alleen die paar dingen.
Dus toch met de zware tassen van west naar filiaal centrum/oost. Daar aangekomen, 5 min wachten aan de balie terwijl er letterlijk niemand in de zaak was aan beiden kanten. Komt er een jongen die al met een frons op zijn gezicht begint te zuchten.
Ik laat hem een voor een de met zijn collega doorgesproken en geselecteerde items zien. Zegt hij op bijna alles nee.
Dus geef aan dat zijn collega alles groen licht had gegeven. Direct in de tegenaanval en blijven zeggen dat ik dat moet aantonen. Terwijl het hen personeel is en hen chat van gisteren gewoon op te zoeken is. Lijkt me.
Onprofessioneel en hufter gedrag. Je kunt beter op de IJhallen gaan staan of je spullen ritueel verbranden dat dit soort mensen/bedrijven te supporteren.
Eens maar nooit weer.