Vi fik i dag sæson tapas med 6 retter som take away fra Bistro V i Aalborg. Det var en virkelig lækker menu. Vi og vores gæster var super tilfredse med maden og dens høje kvalitet. For blot at nævne é... Voir plus

Ville fejre en kæmpe begivenhed med lækker mad! Bestilte lidt forskelligt fra menukortet til 9 personer til take away. Der var virkelig lidt mad og ingen blev mætte og maden var kedelig og slatten... Voir plus

⭐️☆☆☆☆ Vi spiste på Bistro V i Aalborg og må desværre sige, at oplevelsen ikke levede op til forventningerne. Burgeren var tør, kedelig og uden smag – og anretningen så desværre lige så uinspireret... Voir plus

2,1

Bas

TrustScore 2 sur 5

Aucune trace de demande d’avis

2,1

Tous les avis

25 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Tilfreds

Fik dejlig, velsmagende brunch i dag i Hjørring.
Sød servitrice.
Velbesøgt bistro.

21 septembre 2025

Dobbelt betaling

Maden 2+ frokost var inden for skiven ikke noget at rose heller ikke en klage værdi så kom vi til betalingen var åbenbart igang med noget nyt betalte med dankort som blev afvist fik en bon herpå betalte herefter med MobilePay tjeneren anbefalede jeg kikkede på min konto det viste sig at beløbet på det afviste også var trukket altså betalt 2 gange kontaktede Bistro V 5/8 har ikke modtaget tilbage betaling eller svar nu 16/8 det mener jeg er udenfor skiven at der ikke bliver reageret eller tilbagebetalt☹️
Leif Frede Pretzmann
Der er sikket flere end mig der bør tjekke deres kontoer hvis de har besøgt stedet

4 août 2025

Rengøring på et minimum!

To Pers. Til frokost!
1× grill (filet) bestilt som rød, blev serveret som en fin blanding af gennemstegt/medium 295 kr!
1× rørt tatar på ingen måde en smagsoplevelse, manglende smag og struktur- ved begge retter blev der dog serveret gode og varme pommes.

Tjeneren som betjener os, er frisk/venlig spørger selv om vi ønsker anden bøf, dog ikke en mulighed grundet tiden..

Vi spiste tidligere ofte på Bistro V hjørring, men eftter at se hvordan deres toiletforhold er blevet kommer vi ikke ingen!
Fair nok hvis der ikke var "rent" i restaurenten hvis der havde været travlt før vi kom, men det toilet var over grænsen af hvad ulækkert er, føj - og dette var ikke fra i dag eller dagen før.. (hjørnerne ved toilettet var mere end sorte, samt med sprøjt op af klinkerne)

Ærgerligt for Hjørring at se så skønt et sted i sådan et forfald... ( billeder kunne ikke indsættes)

6 août 2025

Ved V-bistro Hjørring

Ved V-bistro Hjørring. Vi ventede i 45 minutter på maden. Da vi endelig fik den, var Mulifrit-suppen en stor skuffelse. Den smagte af absolut ingenting, og de små grøntsagsstykker i suppen var hårde, som om de slet ikke havde været over varmen længe nok. Vi fortalte tjeneren, at retten langt fra levede op til forventningerne, men der blev ikke gjort noget for at forbedre oplevelsen.

Da vi skulle betale, stod der et andet par foran os og klagede over den tatar, de havde fået – så det virkede til, at vi langt fra var de eneste med en dårlig oplevelse. Alt i alt en skuffende oplevelse, som vi ikke har lyst til at gentage.

19 juillet 2025

Elendig madoplevelse

Bistro V - Sæby.
Vi besluttede os desværre for at spise aftensmad på Bistro V på havnen i Sæby.
Efter at have ventet 45 min. på maden, manglede vores stjernskud asparges og den dampede rødspættefilet. Dette påpegede vi over for tjeneren, som sagde at de var løbet tør for asparges, men den dampede rødspætte vil komme. Kort efter kom en dampet filet pr kuvert, som knap nok var tøet op. Der ud over var den koldrøget laks heller ikke trimmet for brun fedt. Når man løber tør for råvarer, er det god stil at påpege dette ved bestilling eller, når dette opdages, så gæsten kan vælge noget andet. At man overhovedet finder på at servere en næsten frosset rødspættefilet til et stjerneskud og man heller ikke har ulejliget sig med at trimme laksen, siger bare alt om stedet, der har stjerneskud som en af sine signatur retter. Derudover blev der også serveret en pasta vegetar ret, som kun smagte af bitter peberfrugt.
Den dårlige kvalitet af stjerneskudene blev påpeget, da regningen skulle betales, men den søde tjener kunne kun beklage at vi havde en dårlig oplevelse.
UNDGÅ for guds skyld dette sted og brug pengene på en af de andre restauranter på havnen i Sæby.

25 juillet 2025

Bistro V - super dårlig oplevelse

Bistro V - Aalborg - en helt igennem forfærdeligt oplevelse!
Efter samråd med tjeneren bestilte vi en masse forskellige retter bl.a. en quiche eftersom den ifl. Kortet indeholdt salat - som var et stort ønske. Der kom så et lille salatblad oven på retten - der i øvrigt var kold og uspiselig! Anfægtede dette overfor den tilsyneladende komplet ligeglade tjener der fjernede retten og vi bestilte så en grøn salat i stedet. Der kom så en grøn salat bestående af 4 salatblade med dertilhørende tørt gammelt brød!? Da vi skulle afregne fik vi lov til at betale for den uspiselige quiche og den grønne salat - samlet pris for begge = 185,- Svaret var at de jo havde lavet quichen og det ikke var deres problem at vi ikke ville spise det! Wow - helt igennem vanvittigt svar!!
Totalt 925 kr brugt på en bunke pomfritter, fisk fra frost, en hjemmerørt tatar - der var proppet med en ubeskrivelig mængde cornichoner ift. mængden af kød, uspiselig kold - igen fra frost - quiche, og 4-5 salat blade med flere cornichoner, 3 sodavand fra hane og en fadøl. 2 voksne og 2 børn kunne forlade stedet drøn sultne og rystede over denne frækhed af en oplevelse!
Den ene stjerne er pga. det gode vejr den pågældende dag.

18 juillet 2025

Kedelig og lille tapas

Havde købt en Hyper tapas Bistro V Aalborg - vi har gennem årene købt og spist mange slags tapas og denne var uden tvivl den ringeste.....den kan ingen blive mæt af og den var kedelig smagløs og meget lidt til 2 Pers.....den ene stjerne er for vinen

11 juillet 2025

Føj!!!!!

Virkelig en dårlig oplevelse hele vejen rundt. Ligeglad personale og elendigt mad. Tør burger, tarvelige fritter. Bøf bearnaise var et uspiselig stykke kød med smagsløs sauce til. Priserne var derimod høje iforhold til den ringe kvalitet af råvarer samt elendig tilberedning.

20 juin 2025

Gå et andet sted hen!!!

De har 4 hovedretter, men er så løbet tør for en af disse (entrecote). Så bestiller vi en flaske vin; den har de heller ikke. Langsommelig betjening, uden engagement og venlighed. Skuffende oplevelse: gå et andet sted hen og spis!

24 mai 2025

ØV oplevelse

Jeg modtog i dag en burger med pommes frites og en portion tapas.

Burgeren var det eneste der ikke kan sættes en finger på.

Pommes fritterne var så salte, at de var uspiselige.
Tapassen var så fesen en portion, og brødet dertil var SÅ tørt, at det ikke kunne spises. Tvivler på, at det var bagt i dag.

Virkelig en øv oplevelse, især til 295 kr.

4 mai 2025

Bistro v utrolig dårlig mad

Har lige fået takeaway for 307 kr fra bistro v i Hjørring. Bestilte en steak sandwich combo hvilket bestod af små stykker fuldstændig uspiselig småstykker steak som var sejt som sålelæder utroligt overdrevent meget salat og en meget lille smule brunlig smørelse på et stk brød som skulle forestille bearnaise sauce. Bøffen i burgeren var så overstegt at den knasede. Pommes frites til to var i en kasse. Aldrig mere skal vi have fra den skod restaurant.

31 mars 2025

Bistro V - Hjørring

Vi bestilte 3 burger og 3 gange pomfritter og regnede med at vi fik 3 bakker pomfritter. Vi fik en bakke svarende til en stor pommes frites ved andre spisesteder Når man bestiller take away kan man jo ikke se størrelser på bakkerne og siden der ikke kunne vælges størrelser gik jeg ud fra, at 50 kr dækkede over en stor portion pommes frites. Jeg blev slemt skuffet. Vi kom af med 502 kroner for 3 burger og en bakke pommes frites. De sidste 7 kroner gik til posen så vi kunne transportere vores mad.

8 février 2025

Aldrig mere Bistro V

Jeg havde bestilt 6x nytårstapas, 6x udvalg af lækre gårdoste med knækbrød og kompot og 2 Vendia brød til afhentning i Sæby. Vi kom ca. kl. 11, men vi fik kun Tapas udleveret, og det var en meget lille tapas. Det andet kunne vi først hente kl. 14. Så vi måtte køre ekstra 28 km. Da vi kom kl. 14 fik vi udleveret en bakke med alt for lidt ost og en bakke med syltede abrikoser og oliven. Der var ingen knækbrød og ingen Vendia brød. Vi kunne få nogle øl i stedet for. Den menu skulle vi servere til vores gæster nytårsaften 🥲. Virkelig dårlig oplevelse, der var ikke styr på nogen ting.
Aldrig mere Bistro V.

Ingen ros for nytårsmenuen 2024

Vi havde bestilt 4x nytårsmenu og 7x snacks
Snacks var der ikke meget af - måske til 4 personer og ikke 7.
Forretten smagte ikke af særlig meget, fisken var tør.
Mellemretten var ok, men heller ikke meget til hver.
Hovedretten smagte ikke af øksemørbrad men af oksesteg, pommes anna var overhovedet ikke spiseligt og trøffelsauce lignede og smagte af vand med bullion.
Desserten gjorde vi ikke meget ud af, da vi var meget skuffet over alt det andet.
Heldigvis havde vi selv lavet hjemmelavet is. Det var nok de bedste vi havde smagt den aften.

Hvis man ikke kan holde standarden, så skal man nok ikke tage så mange ordre ind.

31 décembre 2024

Helt latterligt elendigt !

Nytårstapas 2024/2025 - eller ikke !
Så er det eddermagme let at tjene penge - den portion vi fik, ville jeg normalt kalde en smagsprøve, og jeg ved godt hvad tapas er !
Vi bestilte til 10 gæster, og det var PINLIGT at skulle servere dette, så vi måtte kaste os rundt i køkkenet og lave mere mad, bare for der var nok.
Hvad tænker de kokke på, der har drømt dette op, hvad har de ikke tænkt dem der stod og delte dette ud ??
Helt pinligt, for ikke at sige latterligt.
Lad være, helt ærligt, bare lad være !

31 décembre 2024

Bestilte to gange tapas til bopælen

Bestilte to gange tapas til bopælen. Vi fik en pose med en masse afskåret brød og tapas til een person. Det meste var billigt tyndt skåret pålæg. Ved telefonisk henvendelse blev der sagt at de sparede på indpakningen og der var til to. Det var så slut med Bistrov for vores vedkommende.

18 décembre 2024

Vi fik juletapas til aften..

Vi fik juletapas til aften... jeg har aldrig oplevet så dårligt tapas... Det pålæg der var på platten var delvis okay... men hvorfor skulle alt pålæg være så tørt.. og hvorfor var der ikke en lille smule creme med til det... ikke en gang laksen var der andet end tørt grønt. Dette kunne i godt gøre bedre... Godt 725 kr. som jeg synes var spildt... Vi var 5 voksne mænd / Der var heller ikke smør med. :-(

12 décembre 2024

Kolde mad

Kolde pomfritter, kolde souce og sur mandlig tjener der var lettere irritabelt.
Der blev helt glemt serveringen på tallerken med tilbehør.
Tartaren var en klat risengrød med ost- toppet med gulerødstrimel og lidt Aspars.
Vi sku næsten tikke om at få nået godtgørelse for det manglende mad!
Ret uprofessionelt personale håndteringen desværre- ellers var sted et super hyggeligt indrettet!

25 octobre 2024

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit